Lucy Ja nie mialam takich objawow ale mialam nogi ppuchniete poi porodzie
strasznie az palce mi szly w druga strone
ale ja przytylam 23 kg z czego ciaza miala tylko 10 kg wiec ten tluszcz,woda sie nagromadzily.Wszytsko jest ok dopoki leci krew ale kiedy wstrzyma sie i sa popuchniete nogi natychmiast trzeba powiedziec lekarzowi bo to bardzo powazne.Mojego G tak kuyzynka miala
moglo sie zle skonczytc bo zlekcewarzyla,potem goraczka,zadzwonila do mamy a ta zaczela krzyczec zeby mowila....
Ja do szpitala bralam dwa rezczniki,malemu trzeci
dwie pizamy,kilka par majteczek bo wiadomo
paczke tych dlugich....podpasek ale tez nie always tylko jakis zwyklych bo tamte moga odparzyc
oczywiscie zel pod prysznic,jakas gabke,szampon itp.dla dzieciatka mialam pampresy,dwie tetrowe piluszki
kocyk,spioszki itp...rekawiczki,zawsze ktos moze dowiesc jesli bedzie cos potzrebne.oczywiscie nie mialam pokarmu wiec dobrze miec jest w domu ze 4 butelki wrazie dawania sztucznego mleka.ja mialam steliryzator bo w nocy jadal tez co 2 godz wiec musialam miec czyste,ale szybko kupilam kolejne 4 zeby wlasnie byly na noc
w szpitalu maja jednorazowe wiec nie ma problemu.stanik jeszcze jakis wygodny i te wkladni wlasnie,ja nie mialam i w sumie nie potzrebne byly
bedzie dobrze
wazne bys nie wychodzila tego samego dnia ze szpitala,posiedz przenajmnie 2 dni,ja wyszlam nastepnego dnia o 13ej a o 19ej juz bylam spowrotem bo mielismy problem
oni ciebie na sile nie wyzruca a ty sie nie pytaj kiedy wyjsc,sami powiedza