reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Izku ja sie zgadzam z Ada, laska jestes, nie wiem, czego od siebie chcesz... A i sukienka mi sie podoba... I co z tego, ze prosta? Wygladalas slicznie-zreszta niczego innego sie nie spodziewalam ;-):tak:

reklama
izku -wygladalas przeslicznie!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wiem skad u ciebie te kompleksy kochana:no::no::no::no::no::no: mowie szczerze!!!!!!!!!!!!! glowa do gory i wiecej wiary w siebie.......

:zawstydzona/y:moje kochane, jestescie baaaaaaaaaaardzo mile :) to nie brak wiary u mnie, tylko nadmiar luster w domu :) widze siebie :) no ale nic to nie przejmuje sie moimi niedoskonalosciami, bo mam doskonala corcie :)

Izku wszystkiego dobrego dla corci z okazji ukonczenia 3 miesiaczka:tak::tak::tak::tak: focie ekstra masz bardzo ladny typ urody a waga sie nie przejmuj jeszcze zgubisz wiem co mowie bo w ciazy 30 kilo przytylam:-D:-D:-D:-D

maggusia- a ty mi powiedz co cie jeszcze z tego mojego filmu interesuje ( jakie mmomenty)bo w sumie on trwa 3 godziny

izku slicznie wygladalas,a co do kg zgubisz zobaczysz ja tez zgubilam teraz bym chciala jeszczez 4kg i walcze hehe:-D:-D

pinka najchetniej bym zobaczyla caly film hehe:-p
ale jak mozesz wklej oczepiny:-)

reklama
Pinko i Maggusiu :) dzieki za mile slowa. co do mojej wagi to ja nigdy do drobiazdzkow nie nalezalam, wiec raczej wiele nie zgubie. Ja w ciazy przytylam bardzo malo, a zaraz po porodzie sporo mi zeszlo, wiec niesadze zeby cos sie zmienilo, ale dzieki za pocieszenie :)
Maggusiu ja juz zaglosowalam :)

Do góry