reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam Mamusie!

Ja ledwo zyje-jestesmy przeziebieni:baffled: ja i synek.
Synek chyba od wtorku/srody ,a ja od piatku eh,najgorsze byly nocki jak musialam do synka wstawac on tak plakal zachrypnietym glosem ,ze szok:szok:
mnie sama boli gardlo i najgorzej jest z rana jak wstaje nie moge przelknac sliny ,ani nic za bardzo powiedziec pali jak jasana cholera w srodku:sorry2:
malemu chyba juz ciut lepiej ,ale zlapalo nas ladnie eh:-(

Po za tym weekend minol szybko jak zwykle...
W sobote urodzinki kolezanki kupilam jej prezencik suszarke,a wczoraj bylismy na poslkim obiedzie w polskim klubie dawno tam nie bylami az milo czasem tam zagladnac ,popatrzec na tych starszych ludzi i czasem sie zastanawiam dlaczego zostali tutaj w UK?dlaczego nie wrocili do Polski?
czasem sama sie zastanawiam czy mamy wrocic ,sama czasem nie wiem co ze soba mamy zrobic:sorry2:

Pinka ja czekam na dlasze filmiki.

Izku ja twoje tez filmiki czekam i napewno pieknie wygladalas.

ada super ze wybawiliscie sie zawsze to cos prawda?

Pozdrawiam i sle ciumaski!
p.s. zmykam jakis obiadek zrobic i znow do wyrka -sterta prasowania na mnie czeka ,ale chyba nie dam rady:sorry2::cool2:

reklama
hejo laseczki

Izku- no wlasnie nie marudz tylko pokazuj kochana napewno slicznie wygladalas tak jak laseczki mowia zadna z nas idealna nie jest ale najwarzniejsze ze mezom swoim sie podobamy wiec dawaj te focie i to juz!!!!!!!!!!!!!!!!!
maggusia- oj ty bedny choruszku zdrowiej szybko bo na bb nie ma kto pisac ehehheh
Kwiateczek-juz cie szukam..................
Gosia- no wlasnie szukamy nowego mieszkanka...................

a co do tej calej sprawy z dziecmi to gadalam z dwoma kolezankami ktore maja dzieci w wieku mojej i zadna z nich nie ma takiego problemu dzieci spia bez problemu itp..............

a moja sasiadka powiedziala mi wczoraj ze oni ducha maja w domu ale takiego przyjaznego ktory im pomaga:tak::tak::tak: czuje jego obecnosc nie raz jak to sulyszalam to o mala z krzesla nie spadlam............a co najciekawsze okazalo sie ze niedaleko naszego domu dokladnie 500m jest wielgachny cventarz ktorego norvalnie nie widac wiec moze i nas jakies niedobre duchy nawiedzaja:szok::szok::szok::szok:

HEJ
Maggusia zdrowka duzo zycze... Tobie i Briankowi, mam nadzieje, ze wkrotce bedzie lepiej
Pinka moj tez w duchy wierzy... Ja podchodze do tego wszystkiego bardzo sceptycznie, bo jakbym sobie cos wkrecila, to pozniej po nocach bym spac nie mogla...
Kwiatuszek wklep sobie compare gas and electricity prices, ja tez szukam, bo staramy sie oszczedzic na rachunkach... W zeszlym roku po zimie to nam rachunek za gaz przyszedl 450£!!!! Ale uwazam, ze Btitish Gas jest najdrozszy, dlatego szukam czegos innego... Ja wchodzilam na moneysupermarket.com... Moze cos znajdziesz...
Izku a Ty nie badz taka skromna... Kazda panna mloda pieknie wyglada w dniu slubu, wiec sie pochwal, bo jestesmy na tapecie ogladania filmikow, wiec z checia obejrzymy!!! :tak:
Pozdrowka dla wszystkich

hej
kwiateczek znalazlam tylko cos takiego mam nadzieje ze pomoze
Compare Dual Fuel prices - Gas and Electricity from British Gas
joklis, maggusia dobrze mi to zrobilo, od mojego slubu nie bylam praktycznie na zadnej imprezce, troche potanczylam, pic za bardzo nie moglam ale chyba juz sie przywyczailam:-p
Kondzio budzil mi sie w nocy, znow, zab pewnie drugi idzie bo juz widac:tak:

wlasnie wrocilysmy ze spacerku. Pieknie dzisiaj :-)
co do fotek to juz ok, skoro mnie tak meczycie, ale ostrzegam, ze gwiazda nie jestem, wiec lepiej mocno sie trzymajcie :-D

ok, dodalam kilka pocietych fotek w albumach. Sa pociete, bo nie chce wykorzystywac wizerunku osob. ktore byly ze mna na tych zdjeciach w tym mojego slubnego :) wiec darujcie te scinki :)

izku co ty mowisz ze zle wygladasz, jestes piekna kobietka!!!:-):-):tak: i sliczna mialas sukienke, ja tez mialam prosta i nie uwazam wcale ze prosta suknia= brzydka suknia:no: kochana uwierz w siebie bo naprawde jestes laska:-)

reklama
Do góry