reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

czesc laski
A co tutaj dzis tak cichutko? My zaraz idziemy zjesc drugie sniadanko, wiec ja tylko na chwilke...
Maggusia ja tez glos oddalam, a swoja droga to nie wiedzialam o "karierze" Twojego D... A jaki Brianek byl jeszcze malutki wtedy :szok:... Jak ten czas szybko leci...
Izku glowa do gory, bo naprawde nie masz powodow do kompleksow... A malutka jaka sliczna...

reklama
:-) i my sie witamy :-)
Jolkis, dzieki za wsparcie :-) i dzieki za mile slowa o Nati :-) tez mi sie podoba ;-) milego dnia. Dziewczyny chwytajcie ladna pogode, bo mowia, ze to ostatni taki ladny tydzien!!!

Czesc dziewczyny ;-)

Ja z takim zapytankiem, Czy orientujecie sie ktore mleko modyfikowane angielskie jest najlpesze dla dzidzi ???:confused:

Czy te Cow&Gate to takie jak Bebiko nasze? kiedys tak slyszalam... :rofl2:

:rofl2:

maggusia- zaglosowane:tak::tak::tak::tak::tak:
princi-trudo powiedziec bo kazdemu dziecku pasuje inne mleko moja np zadnego angielskiego nie chciala tylko polskie bebiko................
Izku- kochana uwierz mi ze mam kolezanki ktore wazyyly okolo 100kg a przez rok dzieki cwiczeniom i diecie zjechaly do 50 takze duzo samozaparcia i checi a bedzie ok...

Witam
Izku sliczna z Ciebie kobieta:tak:nie wiem czemu myslisz inaczej:sorry:Ljak masz za duzo luster to sie ich pozbadz albo porzyklejaj do nich karteczki z pozytywnymi myslami i cztaj je codzien.Na pierwszej wlasnie to ze super jestes babka:tak::-)
Princi kazde jest dobre,zalezy tylko jak dziecko bedzie tolerowalo.Jesli nie chcesz lub nie mozesz karmic piersia smialo bierz jakiekolwiek.SMA, Cowe@Gate,Ja daje Aptamil.Zanim dziecko sie przyzwyczji minie tez troche czasu wiec odrazu jak cos nie panikuj:tak:

A my dzis wstalismy o 5.30.Jeszcze polezal pol godz ale nie bardzo mu to szlo.Wlasniue wstal a spal tylko 1.20:baffled:oj to moje dizecko:sorry:

dzieki Kwiateczku :-) a luster mam duzo, bo mam szafe w zabudowie z luster. Mieszkanie wynajmuje, wiec sie nie moge ich pozbyc :-) ale ja sie nie przejmuje, jestem niepoprawna optymistka, tylko ze znam siebie i widze jak wygladam, wiec stad takie Wasze wrazenie. Mojemu K podobam sie najbardziej na swiecie, wiec to wcale nie wynika z tego, ze ktos mi cos powiedzial :-)
Pinko, dzieki sprobuje z tymi cwiczeniami, a co do diety to ja nie jem byle czego, tylko ze czasami mnie na slodkie bierze. Czasami za czesto ;-)

Hej Dziewczyny.
Zadko wpadam wiec musicie mi to wybaczyc:-) przewaznie siedze na naszym malym szkockim forum w przerwach jak malutki spi i juz zaduzo czasu nie starcza by cos skrobnac tutaj. U nas dobrze nadal zabkow jak nie ma tak nie ma:-( Pogoda w Edi jest straszna i zima nadchodzi. Ostatnio mialam problem z boilerem bo coz zaczelo mi przeciekac nad prysznicem ale doszlismy do wniosku ze to z wanny sasiadow :confused2:.
No i jak zawsze nieszczescia chodza parai - zepsul sie nam piekarnik. Prawdopodobnie bedzie nowy ale dopiero za tydzien:confused2:.
izku- przesadzasz , fajnie wygladalas i sliczna z Ciebie dziewczyna. A po ciazy to przytylam 22 kg i pewnie jeszcze zostalo mi 10 kg! ha nie wiem bo dawno nie wchodzilam na wage.;-) omijam z daleka. Tylko sobie powtarzam "musze schudnac..." a potem zjadam ciasteczko..:-D:-D
Jak znajde troche czasu to wkleje moje zdjecie, jak kiedys bylo sie ladnym i zgrabnym....ha ha ha

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny ;-)
Ja wiem,ze kazde dziecko inne i bla bla... ale bardziej chodzilo mi o wyprobowana marke... ale spx, dziex :rofl2:

Witam Mamusie!

Ah dzis dzien mialam zabiegany z rana musialam dreptac na nogach zaladowac prad ,bo mi sie skonczyl na dodatekmoj d mi zabral karte moja do bankomatu przez przypadek i mial perzy sobie dwie:eek:
dobrze ,ze kolezanke mam blisko to mnie poratowala:-D no szok i ja taka przeziebiona lecialam szybko no zaladowac prad itd
a pozniej koelzanka do mnie przyszla,bo w piatek spotkalam sie z nia w mc donald i musialysmy sobie duzo spraw wyjasnic ,ale nie starczylo nam czasu i tak na raty sobie wyjasniamy:-p
wogole to hehe w piatek jak bylam w mc donald z ta kolezanka podeszla do mnie ekspednietka i mowi tak:
przepraszam bardzo ale ja mam takie pytanie
a ja z usmiechem witam jakie?
mojemu koledze sie pani bardzo podoba czy zechcialaby pani dac mu nuemr telefonu?
a ja w szoku...:-Di mowie ze niestety nie ,bo mam meza
to ona w jeszcze wiekszym szoku ile ja mam lat?
a ja mowie ze tyle
tyle
to ona do mnie mowi haha ,ze myslala ,ze o wiele mniej i ,ze jestem bardzo ladna i ze papa
wiec wiecie co zamurowalo mnie haha:-Dale tak czy siak to w sumie mile...
Pozniej z tego kolesia smiali sie koledzy ,ze kosza dostal :-p

Izku gdzies ogladalam wczoraj co najbardziej pomaga na schudniecie wiec DZIEWCZYNY nie tak cwiczenia jak dieta dieta!:-pjak znajde ten fragment to podesle:-)cwiczenia mysle ,ze owszem ,ale na te nasze oponki poporodowe ja jeszcze taka maluska mam i musze cos znia zrobic niestety:confused2:a teraz sie troche wzielam za diete i naprawde sie trzymam :tak:
mam nadzieje ze w 2-3mc zgubie te 4kg:-)

Pinka gdzie filmik?

Joklismoj jest tak troszke znany hehe ma swoich fanow uwielbia to robic:-pja spiewam czesto mu refreny:-)
Wlasnie ostatnio nagralismy nowa pisoenka,a ta jest bardzo stara no ,ale zawsze mi sie podoba ,bo napisana dla mnie i Brianka-jak ja uslyszalam to ryczalam.

Dziekujemy za GLOSIKI KOCHANE JESTESCIE!
Pozdrawiam i sle ciumaski!

reklama
Magissia to dawaj te piosenke,posluchamy:tak::-)a incydent w mc donalds fajny,mily:-)
Doveinred wlasnie dzis weszlam na to forum a tam jakas dziewczyna w ciazy:-)az mi sie zachcialo bo ja jak bylam w ciazy to nie wiedzialam ze takie forum jest.Mial czlowiek internet rok nie wiedzialam co z nim robic:rofl2:a fajn ie bylo sie by pozalic jak mija ciaza:sorry:
oki lece.jutro z rana brat przyjezdza a ja potem do pracy tak wiec nie wiem czy wpadne:sorry:paaaa

Do góry