reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

izku - no powiem ci ze ja pod koniec ciazy wazylam 98kg :szok: :szok::szok: az strach jak o tym mysle hehehe i nie bylam na zadnej diecie (bo ja sie do tego nie nadaje, zreszta diety zle wplywaja na moja samopoczucie ) i 40kg zgubilam w ciagu roku... normalnie jedzac, nie robiac zadnych cwiczen... jednym slowem bylam mama... pranie sprzatanie, spacery dwa trzy razy na dzien (nie wystawianie dziecka do ogrodka), potem jak mala podrosla...gotowanie posilkow dla malej doszlo.... czasem to gdy rano wstalam to siadalam wieczorem...:sorry: poprostu zgubilam to droga naturalna :rofl2:

reklama
Gosia super ale czasmi niektorym osobą droga naturalna nie wystarczy ,tym bardziej jezeli ma sie tendencje do tycia
maggusia- cwiczenia sa bardzo potzrebane i sama to wiem dieta to pol sukcesu bo jak ci nadmiar naskurka na brzuchu zostanie to co zrobisz???????????????? ja po porodzie mialam okropny brzuch zaczelam cwiczyc i nie jadlam slodyczny dzis brzuszek piekny nie jesl ale w porownamiu z tym co mialam( obwisnietym tluszczem) to jest piekny...................... sama dieta tu by mi nie pomogla:no::no::no:

ok spadam do pracki bede potem

Witam z rana. Ja juz po 2-giej kawce, malutki spi smacznie wiec mam troszke czasu.
Maggusia- to czekamy na spis diet choc - ja i dieta jakos tego nie widze..predzej zaczne robic brzuszki.
O ja w slubnym wydaniu 5 latek temu :-)

Załączniki

• F1030009kiki.jpg
    F1030009kiki.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 35
  • F1030017kiki.jpg
    F1030017kiki.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 32
Witam Mamusie!
z poranna kawka :-)

Klasyczne_zdjecie_kawy,_kawa_na_zdjeciach_fotki_kawowe_1418.jpg

Kaszel nad mnie trzyma kurde i to ciagle kichanie kataru nie mam ,za to maly nadal katar ma,ale juz jest lepiej.Kurde nie chce mi sie juz doslownie siedziec w domku,bo taka nuda ,ze szok:eek:wiec niech te chorobska szybko mijaja:tak:
Dobrze ,ze malemu kupilam bajki i basnie na dvd po angielsku to razem sie uczymy hehe:-D:-)z bajek.

Pinka jasne jesli ktos ma oponke poporodowa powinien cwiczyc np ja jeszcze maluska mam i wiem,ze tylko tu dieta pomoze i cwiczenia,ale najbardziej w odchudzaniu dieta,bo to nie jest tak ze za przeprzoszeniem ozresz sie slodkiego i dawaj na silownie czy aerobik:-p

a tutaj ten filmik o ktorym mowilam:-) odiecie.

http://wp.tv/i,Jak-Gosia-Kosik-dba-o-figure,mid,442052,klip.html

Joklis i Kwiateczek oto nasza nowa piosenka no moze ma ponad miesiac ,a zebyscue wiedzialy o co biega w niej to piosenka jest dla kolegi,ktory robil hip-hop z moim D stworzyli piosenke o bham razem i tak np u nas w bham stali sie rozpoznawani :-),ale en kolega wyjechal na stale do pl i dla niego stworzylismy ten utwor oto on:

[video=youtube;gZbH7mT1OjU]http://www.youtube.com/watch?v=gZbH7mT1OjU[/video]

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Ostatnia edycja:
Dovinered widze ze minelysmy sie hehe:-)
cudnie wygladaliscie!
co do diet nie wiem czy jestem za jakismis dietami,ja mysle,zechyba jak sie ograniczyc slodycze i np mniej bialego chleba sie je,mniej smazonego to spadnie sie z wagi.Ja np przez 2 tygodnie spadlam kilo nie jem kolacji,na obiad jem albo drugie ,albo zupe zazwyczaj zupe,na sniadanie jedna kromke z czyms,albo platki owsiane lub musli.Poprostu ograniczam pewne rzeczt,zeby nie miec pozniej efektu jojo,albo zeby pozniej znowmmi ta waga nie powrocila:-p
Co doslodzyczy uwielbiam!
ale ograniczam nie jem ich duzo,wcesniej musialam miec batona dziennie ,a teraz wystarczy mi raz na jakis czas ,albo podjadam zelki synkowi haha:laugh2:
Na aerobik zamierzam chodzi raz w tygodniu i moze mi to straczy zobaczymy...
mam nadzieje,ze szybko sie pozbede tych kg:-)
aha i co jest najwazniejsze to mysle,ze waga elektroniczna!
bo tylko na takiej mozna kontrolowac kg i gramy,po za tym taka waga najlepiej pokazuje ja juz sie przekonalam.
Kupilam wage otatnio,ktora pokazuje ile mam tluszczyku w organizmie,ile wody i wpisuje ile mam lat ,wzrostu i ile chcialabym kg miec.

Witam z rana. Ja juz po 2-giej kawce, malutki spi smacznie wiec mam troszke czasu.
Maggusia- to czekamy na spis diet choc - ja i dieta jakos tego nie widze..predzej zaczne robic brzuszki.
O ja w slubnym wydaniu 5 latek temu :-)

kochana slicznie wygladalas........................:tak::tak::tak: wiecej prosimy hahaha

maggusia- piosenka fajna melodyczna i spokojna to plus.....choc jak hip hopu nie lubie dlatego ze zle mi sie ta muzyka kojarzy a mianowicie ze spiewaniem o jaraniu ćpaniu i przeklenstwa mieszkam w poznaniu wiec jak ktos sie orientuje to miasto hip hopu ahahah

jak sie ogarne to wkleje troszke z oczepin .........

Maggusia PINKA25- dzieki:-)
Maggusia- Jak malutki sie obudzi to poslucham piosenki:tak:

Kilka zdjec jeszcze mam na moim profilu na galerii wiec mozna obejrzec, za duzo zdjec nie mialam bo jeszcze aparat na klisze mielismy, ale cos jest:-).

Witam
Magusia piosenka fajna:-)mi sie podoba a tez glos zenski to Twoj tak???:-)
Kondzio dopiero usnal a ja do pracy na 5ta:angry:usnal wczesniej ale brat jest z zona i uslyszal kuzyna i godzine w lozeczku wariowal a oni poszli na miasto:baffled:

reklama
hej:)
maggusia masz bardzo ladny glos:tak::tak: ja tez zawsze chcialam spiewac no ale nigdy nie wychodzilo na zadnych castingach, tylko na karaoke w sumie moglam zablysnac...:sorry:a tutaj od dwoch lat wybieram sie i pojsc nie moge na karaoke:-D to teraz czekamy na wasza plytke:-)

Do góry