reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Ja tylko na chwileczke ,bo sprzatam i zaraz znow musze po malego isc do przedszkola.

Pineczka
taniec swietny ja sie poplakalam z waszego szczescia :tak:to nic ze zestresowani ,ale waze ze tow asz taniec wogole to goscie klaskali widac ,ze sie podobalo.

Joklis napewno sie wystraszylas nie dziwie ci sie:sorry:uj..dobrze ze z mala wszytsko ok.

Dziewczyny napewno wkleje sukienke ,ale musze sie zmobilizowac tez mam w aparacie to nie powinno byc problemow :-)

Ok lece sprzatac dalej ,bo nie wyrobie ,a jeszcze dzis szkola laaaaa:-p
POZDROWECZKA!

reklama
Pinka superrrrrrrrrr:-):-):-):-)dwie piosenki ulubione mojego Kondzia:tak:chaka,,,gummy bear i hipo:tak:swietny taniec a suknia boskaaaaaaaa:tak:
Joklis mi Kondzio dwa razy spadl:baffled:raz mi raz G:no:ze mna to z lozka mi sie zsunal w nocy a G to go przebieral i przeturlal sie mu na podloge.prosto na nos:no:krew,kkrzyk.....ale awantura byla:no:w szpiotalu az bylismy bo strasznie krew leciala ale tam mnie wysmiali bo myslalam ze nosek zlamany a mial ok 8-9 mies i powiedzieli ze wtym wieku nie mozliwe:baffled:

A ja sie zalamamlam,auto masakra,koszty starszne naprawy.700f +40 f za godz sobie zycza:no:

pinka wyszlo wam ekstra!! a pieknie wygladalas, powtorze to jeszcze raz:-):-)no i w ogole tak fajnie.....:happy::happy:
na chwilke tylko wpadlam Kondzio marudny dzis, teraz akurat lezy w lozeczku i smieje sie nie wiem z czego:confused::-D:-D smiesznie to wyglada, nigdy nie smial sie do rzeczy tylko do ludzi:-poki lece bo jakas zmarnowana jestem:sorry:

Hej...
No rzeczywiscie okropne pustki tu dzisiaj...
Pinka filmik super, bedziecie miec wspomnienia wywolujace usmiech na twarzy do konca zycia... Bardzo oryginalne i pomyslowe zarazem...
Ja tez wybieram sie do miasta, musze w koncu zalatwic sprawe mojej zaginionej wyplaty... A tak sie mi nie chce, bo pogoda pod psem i nie chcialam malej w ten deszcz ciagnac nigdzie...

zdziekuje kochane za mile slowa na temat tanca........................

wklejam kolejny filmik z pleneru ja jak oglondam ten kawalek to wyje jak bobr bo piekny podklad mozyczne jest do niego no i jak widze swoje perelke to az ciarki mam na ciele

jeszcze kilka wam pokaze jak sie wgraja sorki ze tak ale inaczej nie da rady ( bo nie umiem:no::no:) a bardzo chce sie podzielic z wami ...................

[video=youtube;kbeTS3oeH14]http://www.youtube.com/watch?v=kbeTS3oeH14[/video]

Oj Pinka po prostu pieknie... Sama prawie sie powylam... Podklad muzyczny rewelacyjny, a Ty laska wygladalas naprawde pierwsza klasa... Malutka jak aniolek, taka sliczna... Duzo szczescia wam zycze...

hej:)
ja dzis niewyspana, Kondzio od 7 nie mogl spac i jakies 10 minut temu znalazlam przyczyne:-) Wyszedl mu pierwszy zabek! lewa dolna jedynka, zauwazylam jak sie smial do mnie, cos bialego mignelo mi przed oczami:-) w koncu....:sorry:drugi tez sie szykuje:tak:
chlopy dzis remont kontynuuja, mam nadzieje ze cos sie ruszy:zawstydzona/y:ja bylam na spacerku, poszlam do zoologa zakupic kolby dla papug i zdziwilam sie bo znalazlam cala polke...polskich kolb!:szok::szok:az dziwne, nigdy nie spotkalam sie z polskimi produktami w sklepie zoologicznym tutaj:sorry:
spadam bo trzeba cos na obiad wrzucic:happy:

Ada- gratulacje dla Kondzia:tak::tak::tak: to teraz juz sie posypia zabale:-):-):-):-):-)
Joklis- dzieki ale do laski to mnie duuuuuuuzo brakuje ehheeh

mala zasnela wiec mam chwilke luzu

reklama
Witam Mamusie!

Ja tylko na chwile...zalatana zabiegana jestem i ledwo zywa!
chyba jeszcze jakas handra mnie lapie-bo cos wyc mi sie chce z tego zabiegania juz chyba wolalabym isc do pracy odbebnic 8h i tyle:sorry:
Na dodatek znow mam przeziebiony pecherz:zawstydzona/y:i mam dosc...
U nas w domu nie za cieplo,bo kiedys wam pisalam ,ze British Gas zrobil nam ladnie z gasem :-( wysmyslili sobie ,ze nie otwieralam nikomu drzwi i na liczniku mamy -1000f tzn juzm mniej,bo to splacamy ,ale tak mielismy i co zaladuje codziennie 5f zostaje mi 1,50 na ogrzanie domu az dupa trzese nad ranem tak jest zimno!:-:)szok:
to niesprawiedliwe ,zeadnych upomnien nie dostawalismy jasna cholera...!:wściekła/y:
Oh przepraszam was ,ze ja dzis w tak podlym nastroju:sorry:

Pinka poplakalam sie ! najbardziej podoba mi sie scena jak lapiecie sie za rece i jak idziecie z walizka i mala z wami o jeju az serce peka:shocked2::-)Pieknie rzeczywiscie z ciebie laska ,ale masz figurke!

Kochane musze zmykac po malego do przedszkola i jemy obiad i znow ja zmykam do mnie do skzoly jeju ZAKRETU NIE MOGE ZLAPAC:confused2:

pOZDRAWIAM I SLE CIUMASKI!

Do góry