reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

witam kochane

az sie zarumienilam czytajac wasze wypowiedzi ahhaah dziekuje raz jeszcze za mile slowa fakt film mamy piekny w calosci tu na tych filikach az tak to super nie wygada ...............
izku- witaj w naszym gronie vam nadzieje ze zostaniesz z nami na dluzej a film ogladaj w koncu po to go wkleilam:tak::tak::tak::tak:
Kornasia- kamerzysta swietny:tak::tak::tak::tak: mlody chlopak a ja jestem z Poznania jesli o polske pytasz...............to czekam na wiesci kiedy date slubu ustalicie

a ja wlasnie mykam z mala do miasta zdjecia do albumu slubego wydrukowac bo juz je obrobilam:tak::tak::tak::tak:

wpadne potem buziaki papapa

reklama
Witam Mamusie!

Dziekuje za pocieszenie KOCHANE JESTESCIE!
Nie wiem czyu zdolam juz cos z tym zrobic,bo radzilismy sie paru osob ,ale do citizien nie mielismy czaus isc ,bo moj pracuje ciagle czasem w takie dni i takie godziny ,ze nie da rady tam isc ,a on umie bardzo dobrze angielski ja sie dogadam ,ale nie zrozumiem tyle ile on i w sumie juz rok uplynol od tego.
Wtedy nie mielismy gazu ,ze sie laduje, wtedy przychodzily nam rachunki normalnie ,ale teraz jak dali nam ta niby kare to zalozyli nam skrzynke ,bo chcielismy im to splacac normalnie to w sumie wyszlo 1600:szok:,a powiedzieli ,ze jak wezmiemy ta skrzynke to bedzie tylko 1000:confused2: nie czaje ich mam ich dosc!
Moj D mowi ,ze nie chce sie juz z nimi klocic i tak wie ,ze polaczek nie wygra:eek:dzwonil tam kiedys ze swoja szefowa i ona mowila,ze jesli zmienimy dostawce gazu to i tak ta sume 1000f bedziemy musieli im zaplacic...
Nie wiem moe pojedziemy do citiziens w sobote...
Jeszcze raz dziekuje wam za rady!:sorry:

Lece wrzucic filmik z sukienka zaraz wracam :-p

Kochane wysylam wam sukienke slubna-MOJE MERZENIE,ktora mierzylam w Grecji :-)
Gorset troche jest za maly i scisnieta jestem za bardzo z tylu ,ze plecki nie wygladaja ladnie jednak jakbym sie zdecydowala to gorset przerobiliby na moje rozmiary:-p
aha i chce przypomniec ,ze dol odpinany i robi sie z niej krotka ,a tyl dlugi na imprezke.
Milego ogladania i czekam na szczere opinie:-):-)
Aha film jest tylko dla was na youtube nie znjadzie go nikt:-pbo nie chcialam ,zeby moj D to znalazl haha podobno pan mlody nie mzoe ogladac pani mlodej w sukni,tylko ,ze nie wiem czy ja bede miala,mam nadzieje ze stanieje:-p:laugh2:

[video=youtube;dMHFB5Fu9wM]http://www.youtube.com/watch?v=dMHFB5Fu9wM[/video]

Ok chyba nie wszyscy sa zlogowani na youtunbe wiec do 17:00/18:00 dam ten filmik ,zeby zobaczyc,bo pozniej moj przychodzi z pracy i uwielbia na youtube siedziec:-p

Ok udopstepnilam oto link :-)

[video=youtube;dMHFB5Fu9wM]http://www.youtube.com/watch?v=dMHFB5Fu9wM[/video]

Maggusia sukienka po prostu bomba... Faktycznie troche cie scisnely z tylu, ale jakby byla dopasowana to suuuuper... Szkoda, ze nie masz z odpietym przodem jeszcze... Szkoda tylko, ze taka droga... Bo ja nie wiem, czy wydalabym tyle za sukienke (co prawda sliczna), ale wiecej jej nie zalozysz... A przy sprzedazy duuuuzo straci na wartosci... Moze szukaj podobnej?

Joklis pomyslalam ,ze moze uszyje podobna,albo Moja Mama mowi ,ze jeszcze ja przecenia jakby koszrtowala z 1500 albo 1200 to bym ja kupila:-)
z przodem odpietym nie mam ,bo one mialy doszyc tam zamek mam jeszcze 3 suknie w ktorych jestem ubrana ,ale ta jest moja faworytka!

reklama
Do góry