reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
hej laseczki ja tak z innej beczki

moze ktoras z was ma lub zna jakis dobry program bo skracania filmow bo z mojej plyty slubnej chciala bym wyciac kawalek z wesela i wkleic na youtuba ale nie wiem jak to zrobic?????????????

pomozcie:happy::happy::happy:

hej:)
kwiateczek fajne zdjatka:-)Kondzio chyba dobrze sie bawil:tak:
pinka niestety nie pomoge ci:sorry:nie znam sie na tym kompletnie:no:

my juz po kapaniu,Konradek wlasnie lezy w lozeczku i zasypia, M mnie dzisiaj troche wkurzyl i caly dzien zrypany....na szczescie juz jest lepiej:tak: pokoj malego w remoncie jeszcze i nie wiem jak dlugo to potrwa bo to co bylo pod spodem to koszmar, M boi sie co z sufitem bo juz kawalek mu odpadl:baffled: pierwszy raz widze tapete na suficie:baffled: ehhh mam nadzieje ze jakos to bedzie wygladac:sorry:

Witam dziewczyny po weekendzie. U nas wszystko po staremu, czas mija szybciutko i maly z dnia na dzien jest coraz to madrzejszy i zaradny. Juz siedzi sam bez podparcia i bawi sie czy oglada zabawki. Jeszcze mam poduszke w tyle niego w razie czego pomyslal by sobie ze sie od co- poloze!!! Wysypki jak juz wspomnialam nie ma i chyba wiem od czego mogla wystapic. od mleka. Caly czas mialam to mleko Aptamil ale potem ta wysypka i malutki nie chcial pic wiec kupilam inne i po krotkim czasie juz wysypki nie bylo no i maly chetniej juz pil mleko.

Pinka co do programu to mozesz urzyc Windows Movie Maker lub Ulead VideoStudio 11 z czego polecam ten Windows jest prostrzy.

Witam Mamusie!

Dzis bede miala zalatany dzien zaraz ide suszyc wlosy i sie ubierac,bo trzeba isc z malym do przedszkola i dzis mnie czeka jeszcze moja szkola.
Juz pisalam,ze od poniedzialku do srody zakretu nie moge zlapac no.
Po za tym zakupilam na weekendzie wage i troche biore sie za siebie musze zrzucic do wesele z 4kg :sorry: wiec o jedzonku wieczorem moge pomarzyc,zakupie tez ciemny chlebek no i ruszam z dietka.

Po za tym Brianek jest dzis tak niedobry ,ze ja juz ledwo zipie ,a jest godzina dopiero 11:00 :szok::cool2: od rana tyllko krzycze na niego!:eek::eek:

Ada tu sa wlasnie takie ciulowe sciany:szok:
Brianek mial w swoim pokoju rolete to jak bwili sie z kolega i troche mocniej pociagneli roleta spadla z kawalkiem sciany od okna wiec teraz powiedzialam ,ze rolety juz nie kupie!
Tylko zaluzje ,ktore montuje sie do okna:-)
Zastanawiam sie jak kupimy tv czy sciany wytrzymaja :eek: hehe.

Pinka tak zrob w windows movie maker.Kurde ja nie umiem w tym robic ,a tez chcialabym wam pokazac ta moja sukienke co mierzylam w Grecji nie chce prosic o to D ,bo mama mowi ,zebym nie pokazywala D jak wygladam w sukienkach slubnych,ale to chyba nie powinnam mu pokazac w tej jedynej prawda tej ostataecznej?
No chyba ,ze rodzinka planuje skladki na ta sukienke haha:laugh2:

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Hej dziewczyny...
Ja tez zagladam dopiero dzisiaj, caly weekend tak zajety mialam, ze usiasc to mozna bylo ok 20tej dopiero... Po pracy przemeblowanie w domu bylo, bo w koncu przenieslismy mala do swojej sypialni... Spi lepiej, pierwszej nocy jeszcze troche marudzila, ale wczoraj przespala prawie cala noc... Jeszcze sie wkurzylam, bo na dodatek agencja mi wyplaty nie przelala... I teraz kloc sie z nimi... Musze isc do banku jutro i wydrukowac wyciag, zeby im udowodnic... No i na pieniadze pewnie nastepny tydzien bede czekala... A jeszcze jakby tego bylo malo, tak walnelam wczoraj w pracy twarza w drzwi (nie pytajcie :-D), ze myslalam, ze bede miala podbite oczy... Bo akurat tak niefortunnie walnelam w srodek nosa... Dzieki Bogu nic sie nie stalo... Nos troche opuchniety i sinawy, ale oczy ok... W ogole ten weekend to jakis pechowy... Stalo sie najgorsze co sie moglo stac... Mala lezala z moim na lozku, i mowilam mu, zeby jej pilnowal jak nic (i podobno pilnowalO), ale przeturlala sie mu po rece i spadla z lozka!!!! Tak wrzeszczealam po moim, ze chyba sasiedzi slyszeli... Cale szczescie nic sie nie stalo malutkiej, zachowuje sie normalnie, jest radosna i usmiechnieta jak zazwyczaj... Dziekuje Bogu za to, a moj to chodzil i caly dzien wczoraj ja calowal i przepraszal... Oj ciezki weekend... Mam nadzieje, ze sie nie powtorzy...
Pinka ja to tez nie wiem jakim programem moglabys skrocic, ale czekamy kiedy i pod jakim tytulem bedzie na Youtube... To samo tyczy sie Maggusi
Sorki dziewczyny, ze kazdej nie odpisze, ale slysze, ze mala sie obudzila... Zajrze pozniej, pa

hej laseczki dzieki za podpowiedzi cos wgrywam juz na youtuba ale kosmicznie dlugo to idzie jeszcze nigdy nic nie wygrywalam na youtube wiec nie wiem czy to normalne ze tak dlugo to trwa....:szok::szok::szok::szok: obym w tym roku zdázyla:-D:-D:-D:-D:-D

Kwiateczek-ale ten twoj synus duzzzzzzzzzzy kurcze w szoku jestem.......zdjecia super takie jesienne :-D:-D:-D
maggusia- ja tez dzis od rana juz na swoja nawrzeszczalam a teraz ja tule i przepraszam bo zal mi sie jej zrobilo:sorry::sorry::sorry:ahhh te nasze kochane dzieci:-D
joklis- no fakt weekend czadowy:cool: moja tez juz kilka razy spadla z wyrka:eek: na szczescie bez urazu.............super ze corcia wam ladnie spi w swoim pokoiku ja tez bym tak chciala..........marzenia:eek:

lece malej zupke wstawic bede poznie moze juz sie film wgra

reklama
udalo sie ale przepraszam za jakosc ale z aparatu nagrywalam wiec troche kiepsko widac jak sie ten drugi sciagnie to bedzie lepszy

NASZ PIERWSZY TANIEC!!!!!!!!!!!!!! Z blédami ale bylismy bardzo zestresowani:tak::tak::tak: AHAHAHAHAHHA

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=IWm5fSbz6Wc"]YouTube - nasz pierwszy taniec.....[/ame]

Do góry