reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Hej,

A ja dzis z rana dostalam szoku :szok::szok: :szok: Gdzies kolo 8 rano z Nastka wyglupialysmy sie na lozku , w pewnym momencie ona bierze moja dlon i po kolei liczy moje palce do pieciu PO ANGIELSKU :szok::szok::szok: I TO TAK WYRAZNIE !!! tylko to three bylo takie "ti" :szok::szok::szok: No uwierzcie laski ze kopara mi opadla maxymalnie. Przeciez ona ma 26 m-cy :szok::szok:

Otraszka - no to sie narobilo. Ja to nie wiem czy na twoim miejscu nie pomyslalabym o powrocie do PL jesli tam masz rodzine oczywiscie...chyba bym nie dala rady, maluszek, rozstanie,samotnosc...

Medio zapomnialam Ci napisac :baffled:jak moj G wroci to wtedy odpowiem bo on kupowal bilety:tak:wstrzymaj sie do wieczora:tak:
Pinka ja wlasnie mysle ze odwrotnie,tu czy tam to tze samotnie ale tu to kaske dostanie i na wszytsko jej starczy a w Pl:no:

A my po spacerku,Kondzio wlasnie usnal:baffled:potem wrzuce zdjecia z parku:tak:teraz wsuwam rybke po grecku:-ptak przy okazji wczoraj zrobilam:tak:ach na obiad mielism wczoraj rybke w smietanie.kurcze ryb nie bardzo lubie takich ale ta byla pyszna:tak:

Zapomnialam ze G niedawno dzwonil i auto nam sie rozkraczylo:angry:silnik padl:no:teraz stoi i czeka na lawete.dobrze ze chociaz mamy pelne ubezpiecznie to chociaz przyprowadza auto do domu za darmo ale co dalej:no:silnik to nie taniocha:baffled:

kwiateczek - wiem kasa, kasa...ale mi nie o kase chodzi...tylko o psychike. Czasem to mysle jacy ludzie sa "ubodzy" w tych czasach. Caly nasza swiat krci sie w okol pieniadza...takie zycie.

reklama
Do góry