reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Ada gratulujemy pierwszego zabka:tak:
Pinka a Ty nie badz taka skromna bo laseczka z Ciebie nie zla;-) Filmik super,widac ze szczesliwi jestescie:tak:Mala cudowna...troszke juz zmeczeni chyba biliscie co?ale na koniec jak sie usmiechneliscie to superrrrrrrrr.Piekna babka z Ciebie.usmiechaj sie jak najczesciej:tak:wzruszylam sie sama:sorry:

reklama
Maggusia o czy ty mowisz.jaka kjara:angry:Lec no Ty kobieto do Citizenu bo to normalnie badziewie jakies.Zadzwon do nich ze ich wrazie co bedziesz spalcac a ze chcesz zrezygnowac z ich uslug:no:zmien szybko operatora i najlepiej na oplate kawrtalna:no:bo za licznik na karte tez sie placi stannding charge:no:ok 50p dziennie,zalezy od operatora.Tak mi powiedzial moj i ja place na 3 miesiace:tak:Ja mam EDF ciagne ich za soba wszedzie:-D:-D Tzn jak sie przeprowadzamy to odrazu zmieniam na nich:tak:teraz za prawie 3 mies za ciepla wode i kuchenka na gaz zaplacilismy 50 f to chyba malo nie:-)czasem 3 obiady robie,Kondziowi sobie i G:sorry:
Ja dzis do pracy wiec do jutra kobiety:tak:

PINKA25- moze ty mowisz ze duzo brakuje ale ja tez stwierdzam ze Laska z Ciebie!!!:-)
Ada- moje gratulacje, no my jeszcze czekamy. Wiesz ze ponoc taka tradycja ze jak mama znajdzie pierwszy zabek to tata kupuje mamie sukienke!

Mam pytanie do was dziewczyny. Malutki moj ma juz niedlugo 6 mies. podaje mu mleko Cow and Gate no. 1 bo no 2 jest dla extra glodnych(a on to nie jest) czy po tych 6 mies. mam zaczac podawac mleko o no. 3 (z witamina D i zelazem) ktore jest po 6 - stym miesiacu???????

udalo sie ale przepraszam za jakosc ale z aparatu nagrywalam wiec troche kiepsko widac jak sie ten drugi sciagnie to bedzie lepszy

NASZ PIERWSZY TANIEC!!!!!!!!!!!!!! Z blédami ale bylismy bardzo zestresowani:tak::tak::tak: AHAHAHAHAHHA
.

witam wszystkie mamy w uk, jestem tu nowicjuszka :) i na forum i jako mama :) :-) ale forum sobie troszke z grubsza przejrzalam :) Pinka, fajny mieliscie pomysl na pierwszy taniec :) gratuluje :)

Mam pytania czy ktoras z Was jest z Brighton lub okolic?

Ja tylko szybciutko, bo mala marudzi, juz zmeczona...
Pinka, pewnie, ze laska... Ogolnie to chyba bardzo fotogeniczna jestes...
Izku witamy...
Doveinred pewnie, ze mozesz zaczac podac to follow-on... Ja akurat daje sma i z tego co sie orientuje, to ma nr dwa, tak samo, jak to dla glodnych, tylko w innym kolorze... Ja akurat przeszlam wszystkie 3, bo z mojej to maly glodomor... Nie widze problemu w przechodzeniu z 1ki do 3ki... To i tak ma byc uzupelnienie diety dziecka, bo juz nie bedziesz musiala tyle podawac, jak zacznie jesc zupki itd...
Ada gratulacje dla Kondzia!!!

zdziekuje kochane za mile slowa na temat tanca........................

wklejam kolejny filmik z pleneru ja jak oglondam ten kawalek to wyje jak bobr bo piekny podklad mozyczne jest do niego no i jak widze swoje perelke to az ciarki mam na ciele

jeszcze kilka wam pokaze jak sie wgraja sorki ze tak ale inaczej nie da rady ( bo nie umiem:no::no:) a bardzo chce sie podzielic z wami ...................

Pinka, ja wiem, ze tu nowa jestem, ale pozwolilm sobie obejrzec Twoj/Wasz fimik plenerowy i powiem Ci, ze tworzycie piekna pare i Rodzine. Gratuluje!!! i jeszcze Ci powiem, ze Twoj Okroszek jest slodziudki,a te ujecia z nia bardzo rozczulajace. Mialam lzy w oczach jak to ogladalam.
Gratuluje i szczescia zycze:-)

Witam Mamusie!

Ja tylko na chwile...zalatana zabiegana jestem i ledwo zywa!
chyba jeszcze jakas handra mnie lapie-bo cos wyc mi sie chce z tego zabiegania juz chyba wolalabym isc do pracy odbebnic 8h i tyle:sorry:
Na dodatek znow mam przeziebiony pecherz:zawstydzona/y:i mam dosc...
U nas w domu nie za cieplo,bo kiedys wam pisalam ,ze British Gas zrobil nam ladnie z gasem :-( wysmyslili sobie ,ze nie otwieralam nikomu drzwi i na liczniku mamy -1000f tzn juzm mniej,bo to splacamy ,ale tak mielismy i co zaladuje codziennie 5f zostaje mi 1,50 na ogrzanie domu az dupa trzese nad ranem tak jest zimno!:-:)szok:
to niesprawiedliwe ,zeadnych upomnien nie dostawalismy jasna cholera...!:wściekła/y:
Oh przepraszam was ,ze ja dzis w tak podlym nastroju:sorry:

Pinka poplakalam sie ! najbardziej podoba mi sie scena jak lapiecie sie za rece i jak idziecie z walizka i mala z wami o jeju az serce peka:shocked2::-)Pieknie rzeczywiscie z ciebie laska ,ale masz figurke!

Kochane musze zmykac po malego do przedszkola i jemy obiad i znow ja zmykam do mnie do skzoly jeju ZAKRETU NIE MOGE ZLAPAC:confused2:

pOZDRAWIAM I SLE CIUMASKI!

Maggusia, jesli z tym gazem rzeczywiscie nie dostaliscie zadnych upomnien to ja bym poszla do citizen advisor, bo BG robi to bezprawnie i zapytaj o porade.
trzymaj sie i poplacz sobie, mnie to czasem pomaga. pozdrowki

PINKA i ja sie dolaczam filmiki boskie (z pierwszego plakalam ze smiechu taniec wyszedl wam zaje***cie a z drugiego ze wzruszenia... to jak sie lapaliscie za raczki i z obraczkami jak malunia Wiki stala na lace no poprostu kazdy moment filmu mnie urzekal...) JESTESCIE PIEKNI A MALA CALINECZKA TO JUZ WOGOLE !!!! ale wcale sie nie dziwie bo ma to po MAMUSI I TATUSIU :-) nas tez czeka slub w przyszlosci (prawdopodobnie za rok i tez malusia juz bedzie chodzic wiec bardzo chcialabym zeby byla z nami w kazdym momencie po to dzieki niej jestesmy silniejsi i jest w nas tyle wrazliwoscie ..... ach rozmarzylam sie ..... i tylko smece wiec na koniec tylko zapytanie skad jestes z polski bo chyba kamerzyste mieliscie supper moze bym sobie go urzyczyla hehhehehe
witaj IZKU :-)
DOVEINRED ja niestety nie pomoge bo nie w temacie jestem :-(
MAGGUSIA ja tez bym radzila sie poradzic kogos bo to niezla sumka a oni w tych wszystkich biurach lubia sie "mylic". maggusia no i sle pozytywna energie zeby juz lepiej bylo....
ADA gratuluje pierwszego zabka u nas tez rosnie tylko ten lewy dolny :-) niestety u mojego E w tradycji jest tak ze jak ktos znajdzie zabka to musi placic albo kupic prezent....

reklama
[FONT=Arial, sans-serif]witaj Kornasiu :)

Maggusia,
jeszcze Ci na pocieszenie powiem, ze mi podobnie wyskoczyli z pradem i woda. kazali mi za wode za kwartal zaplacic prawie £500!!! jako podstawe podali stan licznikow, wg ktorych ja z mezem tylko zuzywalismy dziennie 40m3!!!zadzwoilismy i podalismy stan licznikow, przeprosili i przyslali nowy rek na £140, a teraz jestem na + £190, bo place przez direct debet. to samo bylo z pradem, wg r-ku zuzywalismy tyle pradu co 6 os!!! ich stan licznika na r-ku byl o 3000 jednostek wyzszy niz ja mialam w chwili jego otrzymania!!!
Kwiateczek ma racje zmieniaj supliera i zrezygnuj z kluczyka, bo majac r-ek masz dowod. [/FONT]

Ostatnia edycja:
Do góry