reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
hejo

laseczki mam konto zablokowane do komp jak mi siadl stracilam wszystkie dane i nie moglam sie zalogowac na nasza klase:no::no::no::no: Admin powiedzial ze usunie konto i bede mogla zalozyc sobie nowe:tak::tak::tak: a wiec czekam jak bede miec nowe to dav wam znac bo oczywiscie nie zdarzylam waszych nazwisk zapisac.............:happy::happy:

Ada nie wiem co ty od tego mieszkanka chcesz jak dla mnie bomba:tak::tak::tak:
Joklis- jak bede viala aparat to zapraszam cie do mnie na sesje oczywiscie za Darmo!!!!!!
ok lece do pracki na szczescie dzis ostatni dzien i 2 dni wolnego hurrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaa:-D:-D:-D

dziewczyny przepraszam ze sie wtrace ale mam pytanie odnosnie paszportow, wiem ze gdzies byl ten watek ale nie moge teraz znalezc. moze wy mi pomozecie, czy we wniosku o paszport tymczasowy dla maluszka wpisuje sie wzrost i wage? moze to glupie pytanie i pewnie nie ale chcialabym wiedziec, jeszcze raz sorki i poprosze o odpowiedzi jesli nie macie nic przeciwko. pomylalam ze moze wy wiecie bo napewno wyrabialayscie paszporty dla swoich pociech.
dzieki i pozdrawiam

BeataZ- o ile ja pamietam to na formularzu bylo cos o wztoscie i wadze wiec mowie ze trzeba wpisac.
Ada1989-bardzo ladne mieszkanko
Pinka25- jeszcze nie skladalam Ci gratulacji z okazji slubu. , Zycze by latka spedzone razem mijaly szczesliwie:-):-):-) !Wszystkiego Najlepszego!
netti witaj

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny. Moze jest gdzies taki watek ale nie moge go znalesc.Otuz rozstalam sie z partnerem i mamy slicznego synka. Chodzi mi o to ze we wszystkich benefitach wpisywalam ze jestesmy para. zy ktoras wie czy przysluguja mi jakies dodatki lub cos innego jak samotnie wychowuje dziecko? Poza tym za miesiac konczy mi sie maciezynskie i bede musiala isc do pracy a poki co mam przyznane zaledwie 160funtow na dziecko miesiecznie, a tu pokuj trzeba wynajac, niance dac i isc o pracy. Miala ktoras z was taka sytuacje?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny
W Polsce śnieg się już topi, błoto wszędzie. Mam nadzieję ze skorzystamy jeszcze troszkę z jesiennej pogody.
Ja już tu siedzę jak na szpilkach bo chciała bym już do męża z dziewczynami jechać. Póki co czekamy na jakieś fajne mieszkanie do wynajęcia. Uparłam się żeby Hanię wysłać do konkretnej szkoły a ze tam rejonizacja więc nie mam wyjścia muszę czekać.

Do góry