reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Hej dziewczyny
U nas dziś mroźno. Od rana biegam po sklepach bo jutro imprezka urodzinowa Hani.
Kwiateczek bardzo dziękujemy za życzenia.
Vanilka dobrze że pojechałaś do Polski. Moja koleżanka była w podobnej sytuacji i w UK nikt jej nie pomógł mimo że ewidentnie po buzi było widać ze coś jest nie tak. Dopiero po wizycie u neurologa w Polsce nastąpiła poprawa i w tej chwili nic nie widać. Nie martw się na pewno szybko wrócisz do zdrowia.

reklama
Julita Wszystkiego co najlepsze dla HANI :-):-):-)

Racja dziewczyny ,ja tez sie ciesze,ze szybko polecialam do PL .Kiedys narzekalam na tutejsza sluzbe zdrowia teraz jestem jej bardzo wdzieczna.

Gosia Mnie sie sukienka podoba .Najpewno jeszcze tysiac razy zmienisz decyzje zanim wkoncu na te jedyna sie zdecydujesz :-)

mamina77 jak Ci ciąża mija ?? Nie wiem czy doczytalas ja sie staram .No teraz to nie ma opcji bo M w UK ja tu hehe ...Ale 3 miechy staran za nami ,teraz caly pazdzierik odpada bo moje chorubsko wiec moze po nowym roku cos z tego wydzie jakies bobo :-)

witajcie kochane!zakazdym razem musze przepraszac ze tak zadko sie pojawiam,ale nienaleze ostatnio do osob obrotnych.caly czas praca i to uczucie sennosci i wogule czuje sie ak wielki tlusty slimak!:no:to okropne ,ale oby do przodu i odliczam czas do porodu potem mam nadzieje ze szybko wroce do dawnej siebie.dziewczynki wy moje najdrozsze bylam dzis na skanie i cozzz!!!na ekranie wyskoczyl olbrzymi gruby siusiak z dwoma wypasionymi jajcami!:zawstydzona/y:wiec sen o curci wiktori zostal brutalnie rozwiany przez tak bezpruderyjnie wyeksponowane klejnoty rodzinne.:tak:pani sonograf wyskoczyly oczy na pulpit potem mnie i mojemu merzowi takze.uslyszelismy,ze czasem przy rozpoznawaniu plci sa watpliwosci ale w tym przypodku potym co wszyscy tu widzimy niema watpliwosci o ewentualnej pomylce.smiechu bylo mnstwo,jeszcze w dodatku tak nieskromnie sie ustawil rozszezyl nozki,pokazal rowek w pupci jajeczka i armatke,przyznam ze rozmiar byl tak skromnie ujme-:shocked2: Jumbo!:tak:radosci jest coniemiara1tata chodzi z klata napuszona jak dumny paf,poczul sie nieskromnie dumny z tego co sam zmajstrowal.:laugh2:i teraz mysle nad pieknym imieniem dla synalka.to tak laseczki moje wiadomosci na goraca.srodek nocy wiec narazie to tyle,chodz i tak przez obolale flaki spac niemoge,lecz czuje sie zmeczona.pozdrawiam was wszystkie,i nowe mamusie tez pozdrawiam i serdecznie witam na forum...mam cicha nadzieje ,ze niewygnacie mnie ktoregos dnia za nska frekuecje!?!moc buziakow i :sorry:nocka
gratuluje jumbo armatki.

mamina no to gratuluje synka, moj tez na drugim usg tak sie ustawil ze dokladnie bylo widac i bez watpliwosci:-) ulozyl sie bokiem i taki maly dzyndzelek wystawal:-D
a ja dzis jakas taka nie w sosie, jeszcze sie poklocilam z M:zawstydzona/y: chyba pojde do kumpeli na kawke:sorry:

Julita Wszystkiego co najlepsze dla HANI :-):-):-)

Racja dziewczyny ,ja tez sie ciesze,ze szybko polecialam do PL .Kiedys narzekalam na tutejsza sluzbe zdrowia teraz jestem jej bardzo wdzieczna.

Gosia Mnie sie sukienka podoba .Najpewno jeszcze tysiac razy zmienisz decyzje zanim wkoncu na te jedyna sie zdecydujesz :-)

mamina77 jak Ci ciąża mija ?? Nie wiem czy doczytalas ja sie staram .No teraz to nie ma opcji bo M w UK ja tu hehe ...Ale 3 miechy staran za nami ,teraz caly pazdzierik odpada bo moje chorubsko wiec moze po nowym roku cos z tego wydzie jakies bobo :-)
vanilka! dziekuje ciaza mija w miare spokojnie,tylko ta anemia i doszlo lozysko niziutko ulozone,ale to jeszcze do podobserwowania.nic sie niemartw jak skaczysz kuracje i wszystko wruci do normu odnowicie starania kture zakacza sie sukcesem.ja wierze bo sama staralam sie o dzidzie10lat i wszysko wskazywalo ze sie nieuda w momecie kiedy sie poddalam...niespodzianka...jest ogonek!:tak:zycze duzo szczescia i trzymam mocno kciuki.pozdrowionka i badz spokojna

mamina no to gratuluje synka, moj tez na drugim usg tak sie ustawil ze dokladnie bylo widac i bez watpliwosci:-) ulozyl sie bokiem i taki maly dzyndzelek wystawal:-D
a ja dzis jakas taka nie w sosie, jeszcze sie poklocilam z M:zawstydzona/y: chyba pojde do kumpeli na kawke:sorry:
ada1989....dziekuje bardzo za gratulacje.nie sosuj sie moja droga czasami tak w zyciu bywa wzloty i nize,ale zawsze po ktutkim czasie wraca wsztstko do normalnosci..to przez ta angielska depresyjna pogode,ja robie podobnie na zachmurzony dzionek pyszna kawcia u zyczliwej kolezanki moze podniesc na duszy,wiec duzo slonka Ci zycze...P.S a synus slodziutenki jak miodzik

C
hathamka! dziekuje,dziekuje,dziekuje!...a czy Ty juz znasz plec dzidzi?pozdrawiam
WITAM KOCHANA -U MNIE TO WYGLADA TAK , ZE DOPIERO W CZWARTEK MAM USG I MAM NADZIEJE ZE BEDZIE BABY -GIRL ALE NA TO NIE MAMY ZADNEGO WPLYWU.A TAK SWOJA DROGA TO NA KIEDY MASZ TERMIN - ZAPRASZAM DO GRONA LUTOWEK BO ZDAJE SIE ZE LUTY... NIKIEDY JEST WESOLO

reklama
Do góry