reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
igla ja nie wiem jak jest w przypadku telewizora ale jakis czas temu zepsula nam sie drukarka z argosu ktora sluzyla nam ok 9 miesiecy, poszlismy do argosa z paragonem i chcielismy wymienic na ta sama(bo byla taka mozliwosc) ale akurat nie bylo tego modelu, wiec pani dala nam kupon na wartosc tej drukarki i wybralismy co innego. Jezeli nie minal jeszcze miesiac to oddaja pieniadze:tak: mam nadzieje ze pomoglam, aha i zaznacze ze nie wykupywalismy zadnego ubezpieczenia:-p
doveinred milego wieczorku:-)

powoli sie pakujemy, zostalo mi jeszcze kilka rzeczy m.in. kosmetyki, posciel, jedzenie.... jak ja tego nie lubie, a potem wszystko trzeba rozpakowac... przy kazdej przeprowadzce zauwazam ze mamy coraz wiecej gratow:eek:
milego weekendu, dobranoc:happy:

Czesc dziewczyny bede dzisiaj chyba pierwsza:tak: ja nie spie od 3 cos nie moge spac ostatnio w nocy:-( poza tym poklocilismy sie wczoraj ze swoim zaraz jak wrocilismy z kosciola z nauk przedlubnych....:shocked2: masakra :sorry:

tak apropo tych nauk to masakra! ksiadz takie rzecz gada ze sie mialam ochote schowac pod lawke...:szok: np. Chrystus byl chory ( znaczy sie nienormalny) a jego apostolowie byli debilami:shocked2: albo ze to zawsze kobieta jest winna bo prowokuje mezczyzne do sexu i jak to sie wyslowil (zacytuje) : 'jak s_ _ _ nie da ,to pies nie wezmie':wściekła/y: na dodatek w kosciele byly male dzieci zgroza mowie wam:no:
za tydzien ma to trwac az 3 godziny! nie wiem jak tam wysiedze jak ja latam siku co 5 minut!!!! :szok:

no nic ide spowrotem do lozka moze mi sie uda zasnac:happy: milego dnia zycze ;-)

Hej :)

Ale mam masakre !!
Obudzilam sie z opuchnieta lewa strona buzi :wściekła/y:
Cos czuje ,ze mnie przewialo :wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj bylismy w miasteczku obok,a jak wracalismy autem otworzylam sobie lekko szybe i zawialo zapewne mnie ...rety stara i glupia baba ze mnie :wściekła/y:oby w ciagu dnia to zeszlo bo jakies niefajne uczucie jak jedna strona usy jest wieksza :-D;-)

weri -wow jakie nauki :szok::-D

igla -trzymam kciuki za ten telewizor bo jak bys miala kupowac nowy niefajnie by bylo :/
Masz racje u nas tez co przeprowadzka to gratow przybywa .

izka -zmienilam suwaczek juz widac wiek mojego synka :-)

Cholera jaka pogoda sie zrobila :/
Dzisiaj odpalamy kaloryfery bo rano i wieczorem zimno w domu .

cześć dziewczyny ;-)
mam do was pytanko :
czy któraś z was korzystała z 'gwarancji; w argosie?
ostatnio na weekend miałam gości z dziećmi i mojego brata syn (2,5roku) rzucił samochodzikiem w tv i niestety cały ekran plazmowy został uszkodzony...nie wiem teraz czy go naprawią bo to najważniejsza część w tych tv :-( dzwoniliśmy do argosa i jeszcze nie doszło do niech ubezpieczenie (kupiliśmy go miesiąc temu) z góry bardzo dziękuję za jakąkolwiek odpowiedz z waszej strony :happy2:

Nie chcę źle wróżyć, ale gwarancje nie obejmują uszkodzeń mechanicznych, czyli takich powstałych w wyniku przyczyn zewnętrznych lub osób trzecich- tak jak w tym przypadku. Szczerze mówiąc jeśli nie zaakceptują ci tej reklamacji, to z czystym sumieniem powinnaś obciążyć rodziców tego chłopczyka zakupem nowego TV.

Witam
Igla Niestety zgadzam sie z Pandorka,mysle ze wam nie uznaja tego:no:nie wiem jak to wyglada ale moze sklamcie ze cos sie stalo:sorry:

A u nas nocka koszmar,maly cala noc stekal,wiercil sie znow:baffled:rano dwie kupy poszly chyba zebow cd.....:oby:baffled:

Witam
Igla Niestety zgadzam sie z Pandorka,mysle ze wam nie uznaja tego:no:nie wiem jak to wyglada ale moze sklamcie ze cos sie stalo:sorry:

Myślę, że nie ma co kombinować, bo oni i tak dojdą do tego, że kineskop został uderzony. Nawet jak powiesz., ze telewizor sam spadł z szafki, czy coś, to będzie to ewidentnie wasza wina, ponieważ nie zabezpieczyliście odpowiednio telewizora.:sorry:

hej mamusie,

troszke mnie nie bylo ale jakos czasu ostatnio nie mam na pisanie :wściekła/y: sama jestem wsciekala na siebie, bo niby nie pracuje zawodowo a ja nie mam czasu zeby sklecic do was kilka slow.

Malymi krokami szukamy przedszkola dla malej. Ciagle gdzies, ciagle cos....
Nasz tatus jest na urlopie ale jak to na urlopie bywa zawsze musimy sie nieco poklocic no i tak mamroczemy do siebie od 3 dni....

Weri- a na nauki mozna chodzic z dzieckiem. Bo my wlasnie bedziemy sie zapisywac ale juz sie zastanawiamy co mamy zrobic znasza Nastka, bo nie mamy komu jej dac pod opieke.... :-(

Jestem w sz\oku co do tych nauk.Co za ksiadz:no:moi znajomi chodzili tutaj ale mieli pokazy slajdow,Ksiadz nie walil do nich takich tekstow:no:

Gosia zorganizuj sie w koncu i pisz z nami:sorry:

Pustki dzis starszne.My siedzimy sami caly dzien,wieje ze szok:no:nie da sie wyjsc bo az piasek w powietrzu jest:baffled:G wroci poznbo:baffled:ech..

reklama
Do góry