reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

witam przed praca.......

Aneczka- do rzeczywiscie dobra decyzje podjełas choc pewnie sporo cie to kosztowalo ,najwazniejsze ze teraz jestes szczesliwa;-))) gratuluje udanej jazdy oby wszystkie takie byly....

Joklis- i jak tam wstawanko o tej godzinie????????????? gratuluje pracki a współczuje tej godziny...:happy::eek: a swoja droga gdzie bedziesz pracowac?

syla-kazda z nas napewno ma raz wzloty raz upadki normalka ten kraj tak chyba działa ja dosc czesto łapie dołki ale staram sie im nie poddawac do konca bo człowiek wtedy taki szary sie wydaje:happy: wiec laska ubierz sie ładnie zrób makijaz wloski pazurki itp....i szoruj na spacer...................pozdrawiam

Kwiateczek- a ja myslałam ze we wrzesniu jakos dzien chlopa jest???????ju sie sava pogubiłam musze w kalendarzu sprawdzic...

ok spadac do pracy ostatni dzien potem 2 dni wolnego hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaa

reklama
Hejka!!!
Ja szybciutko, przed praca... Wstawanie ok, trzeba to trzeba, pinka zalatwilam sobie prace do sprzatania na weekendy... Nie ma za bardzo wyboru, jesli pasuja tylko ustalone godziny... Ja sie ciesze, bo przynajmniej kasa wpadnie... A Ty co robisz o tak nieludzkiej godzinie? ;-) Zajrze pozniej, pa

Hej :)
Też witam z rańca :-)
Ja nie ide do pracy ale za to maz mnie obudzil jak wychodzil do pracy i jakos spac nie moge :eek:
Ale za po poczytalam sobie moje zaleglosci internetowe na spokojnie ,pomule sie i moze zasne ;-)

Dzieki dziewczyny za mile przyjecie :*

Doveinred tez sie zastanawiam skad inspiracja ?bo imie bardzo orginalne i nie powiem bo bardzo ladne :-)

syla glowa do gory ,nie jestes sama tutaj wzloty i upadki to normalka jak wiadomo :-(Ja tez masz czesto takie fazy :/

kwiateczek nooo jak zacznie padac to masakra bedzie :/
Wiec puki jest slonce trzeba skorzystac :-)

aneczka Przezylas swoje i bardzo dobrze ,ze na nowo ulozylas sobie zycie .Nie jedna kobieta tkwi dalej w takim zwiazku bo boi sie odejsc ;/

jolkis ,pinka milej pracki zycze :-):-)

Kurde ,u mojego m w pracy zrobilo sie nieciekawie i juz mam jazdy co bedzie z jego praca .Czy dalej bedzie ja mial czy pora szukac puki jeszcze sa oferty cos nowego ..kurde no ciagle cos ...:/
ok, popisalam poczytalam i spadam do wyrka spac dalej ...:)

Ostatnia edycja:
Chejka dziewczynki z ranka, wczoraj mialam dac znac ale jak wrocilismy z przychodni to moja kolezanka wpadla na kawke ( ze dopowiem w 8 tyg. ciazy:-)) a potem trzeba bylo zmiazac na probe choru, no a potem to juz bylo za pozno.
Maly przytyl :-):-):-):-):-):-):-) ma teraz 6.260 czyli super....!!!!!! mierzy 64cm
joklis- jak sie maly urodzil mial 3100 i 51 cm
kornasia -Vanilka fajnie ze sie imie podoba bo mojej mamie to nie zabardzo:-(. A skad ta inspiracja- tatus wybieral, a ze tatus to kaszub w 100 prc. to wymyslil sobie kaszubskie imie ( znane z historii pomorza - pomorski ksiaze) no i tak zostalo:-)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Barnim_I

Dzis wpadaja do nas goscie na weekend z angli wiec pewnie przez ten czas nie bede na forum. Trzymajcie sie wszystkie i milego dzionka !!!!!

Ostatnia edycja:
Witam Mamusie!
Ja tak na chwile z doskoku:-p,bo juz na urlopie.
Pogoda nam dopisuje siedzimy codziennie na plazy i pluskamy sie w morzu.Brianek do domu nie chce wracac:cool2:
Dzis jade przymierzyc sukienki slubne:-)
widzialam na wystawie jedna z przodu krotka tyl dlugi,gorset wysadzany cyrkoniami opalizujacymi zobaczymy jak bede w takiej wygladala:-) inne tez poprzymierzam napewno :-)
Przepraszam,ze kazdej nie poodpisuje,ale rozumieecie:-)
Pozdrawiam ze slonecznej Grecji i sle ciumaski!

cześć dziewczyny ;-)
mam do was pytanko :
czy któraś z was korzystała z 'gwarancji; w argosie?
ostatnio na weekend miałam gości z dziećmi i mojego brata syn (2,5roku) rzucił samochodzikiem w tv i niestety cały ekran plazmowy został uszkodzony...nie wiem teraz czy go naprawią bo to najważniejsza część w tych tv :-( dzwoniliśmy do argosa i jeszcze nie doszło do niech ubezpieczenie (kupiliśmy go miesiąc temu) z góry bardzo dziękuję za jakąkolwiek odpowiedz z waszej strony :happy2:

cześć dziewczyny ;-)
mam do was pytanko :
czy któraś z was korzystała z 'gwarancji; w argosie?
ostatnio na weekend miałam gości z dziećmi i mojego brata syn (2,5roku) rzucił samochodzikiem w tv i niestety cały ekran plazmowy został uszkodzony...nie wiem teraz czy go naprawią bo to najważniejsza część w tych tv :-( dzwoniliśmy do argosa i jeszcze nie doszło do niech ubezpieczenie (kupiliśmy go miesiąc temu) z góry bardzo dziękuję za jakąkolwiek odpowiedz z waszej strony :happy2:

dzis mam gosci ktorzy pracuja w argosie w angli, zapytam sie ich.

Witam się i ja.U nas dzis sie pogoda zepsuła a było tak pieknie,naprawde lipiec i sierpień nie byl taki ładny.Wczoraj nie zaglądałam nawet bo musiałam pojechac coś kupic na prezenty bo mój Kolin idzie na urodziny w sobote do kolezanek bliżniaczek.
No i musze sie pochwalic ze Natan w srode został sam w przedszkolu i tylko płakał na poczatku jakw ychodzilam,apotem sie uspokoił i pani powiedziała ze bardzo sie ładnie bawił,był wesoły i usmiechniety.
Syla no nie jestes samaja tez czasami lapie doła,a do tego jeszcze chcialam w tym roku pojechac do PL na swieta ale jak zobaczylam cene biletów dla naszej 4 to padlam.sam lot gdzies 800 funów.A nie sadze zeby potaniały.
A do tego czasami teksty mojego starszego synka powalaja mnie na podloge.On jak zobaczy bytyjska flage to krzyczy ze to jego flaga,a na polska mowi ze to jest ta gdzie mieszkaja babcie i ciocie.Albo ostatnio mi powiedział ze tu w Uk to jest jego home a tamw Pl to jest house.
Joklis pewnie jak sie jest uzaleznionym od godzin to i taka praca moze byc.ja tez teraz nie miałam bym wyboru.A ja wlasnie czekam tylko na weekend aby pospac sobie do 9,ale znajac zycie to moje dzieic akurat wstana o 7.
Pinka no to tez dobry pomysł ja mieszkam niedaleko Exeter i tam tez jezdzimy na zakupy wiec jak tylko jestem to w Pl sklepie kupujemy cosik.No i gosc naprade ma zaopatrzony sklep i ruch ma.No to powodzenia w rozkrecaniu interesu i w rozwijaniu twojej pasji.
Vanilka witaj i pisz czesto.A ile synus ma latek ?
Doveinred no to fajnie ze mały przybiera.Tez sie zastanawialam nad imieniem malego,oryginalne.A jesli chodzi o rodzinke to nie martw sie,mój synek ma jak dla mnie dosc zwykle imie (Kolin),a na poczatku cała rodzina sie nie moła przyzwyczaic.Nawetd alismy mu specjalnie drugie Aleksander.
Magusia ale ten czas leci ty juz Grecji,no to miłego urlopowania i przywiez nam cos w prezencie,chodzi mi o te slonko.Fajnie ze Brian zadowolony,a ty tam szalej z sukienkami i wybieraj cos.
Igla niestety nie pomoge, ale taka stłuczka to chyba nie obejmuje gwarancji.Nie wiem jak tu na to patrza ale w Pl by napewno nie uwzglednili.Przykra sprawa,no mój mały tez tak lubi porzucac zabawkami ale staram sie aby mi nie znosił do salonu.

Ok spadam bo zachciało mi sie makowca i teraz musze sie wziasc za niego a troche roboty z takim zwijanym jest.

IGLA jezeli ubezpieczyliscie telewizor przy zakupie to musza wam wymienic ale jezeli nie kupiliscie to nic wam juz nie poradza.... przykra sytuacja .... ja bym sie chyba wkorzyla na maxaaaaa

reklama
doveinred ooo to fajnie :) byłabym wdzięczna bardzo :tak:

izka0401 no tak,przykro było nam wszystkim...to była dosłownie chwila nieuwagi bo cały czas pilnowałyśmy go,ale jak to dzieci w tym wieku to i tak zrobią to co zakazane i się stało.

kornasia w sumie to przy kupnie nie kupiliśmy odrazu ubezpieczenia,tylko ok tydzień pózniej bo kążdy nam mówił żeby lepiej wykupić bo jeszcze jak nasza córeczka (teraz ma 3mies i 2tyg) podrośnie to też nie wiadomo co może się stać...no i się stało :wściekła/y: mój M jest wściekły bardziej bo teraz gra na malutkim telewizorku pożyczonym,który ma z 19cali :-)

idę ogarnąć chatke bo właśnie mała mi zasnęła i mam chwilę,żeby coś porobić
do usłyszenia ;-)

Do góry