reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

witam gwiazdy

ja ta dzis bardzo ogolnikowo bo czasu nie mam sprzatam piore jak pokrecona bo chata zapuszczona na maksa:szok::szok: po obiedzie znów do sklepu i tak w kólko.....juz czasami padam na pysk ale jak sie otworzy to bedzie troszke swietego spokoju mam nadzieje

pozdrawiam was serdecznie................

reklama
Hejka
Pinka no własnie zapomniałam napisać ostatnio super lokal na sklepik,a dobrze pamietam to ma byc sklep z akcesoriami dla dzieci tak.No jak otworzycie to wtedy juz nie bedziesz miala czasu na nic bo bedziesz dzien w dzien w sklepie.
Kwiateczek u mnie też jakbym zostawiła chlopaków samych na jeden dzien to potem drugi bym sprzatala.O tyle dobrze ze jak sie pogoni to oni sami układaja zabawki na miejsca,a jest tego troszke po całym dniu wywalania.
Doveinred no nie wiem z tym czasem zobaczysz jak mały zacznie juz raczkować,potem chodzicto wtedy bedziesz za nim tylko patrzec.Jak on juz taki ruchliwy.
Joklis dzieki ale ja to dopiero na jazdy pojde tak na wiosne,wiec to ja tobie zycze powodzenia i obys tym razem zdała.
Aneczka tobie tez zycze zdania za pierwszym podejsciem.

ok lece na kawke pa

Czesc dziewczyny...
Ja tez szybciutko, wasnie wrocilysmy z miasta, polozylam mala spac, i chyba zaraz do niej dolacze... :-D Obydwie jestesmy chore... Ja obudzilam sie dzisiaj z goraczka, po zarwanej nocce znowu... Niestety do miasta musialam jechac, bo zaczynam prace w piatek, a aplikacji jeszcze nie zlozylam... Wszystko na opak... A teraz padam z nog...
Kwiateczek, Izka ja testy tez za drugim razem zdalam, bo tez sie potknelam na filmikach... No i tez mam nadzieje, ze tym razem zdam... Ale do egzaminu jeszcze daleko, bo dlugo trzeba czekac... Aneczka Tobie tez powodzenia, moze za pierwszym razem sie uda...
Zajrze jeszcze pozniej, pa

Heja kobity!!!
A co tutaj tak cichutko? My w dalszym ciagu chorujemy, pogoda nie bardzo, ale moze to i lepiej, bo nie musimy nigdzie wychodzic... Ide kawe zrobic i jakies sniadanko jak mala w koncu zasnie, pozdrawiamy

Witam
Joklis zdrowka zycze:tak:
pusto cos.My zaraz spadamy na dwor.slonko zaczyna wychodzi.Kondzio znow stekal w nocy a to sie przelozylo na to ze wstal o 9.30:baffled:i teraz do tylu z czasem.Ciekawe kiedy uysnie popoludniu.ja do pracy na 5ta:sorry:lece pa

witam bylam tu moze z dwa razy wiec mnie nie pamietacie, sorki ze sie wtrace na wasz watek ale mam pytanie: co moge kupic na przeziebienie oprocz paracetamolu? w polsce sa leki homeopatyczne a tu? dodam ze karmie piersia. moze ktoras z was moze mi cos polecic. pozdrawiam

Witam

no rzeczywiscie jakies pusteczki tu widze:tak::tak::tak::tak::tak:
Ja to ostatnio jestem taka padnieta ze szok:cool::cool: vam dosc tego wstawania o 3;30:eek: ale tylko do konca grudnia bo potem sie zwalniam i zaczne robic to co lubie czyli fotografowac:-D:-D:-D:-D

Joklis- i jak sie czujecie dziewczyny? juz lepiej??? powiedz mi kochana i ty placiłas za prawko? chciała bym sie tak mniej wiecej zorientowac ile kaski musze nazbierac.....

Izka- tak miał byc z akcesoriami dla dzieci ale z dostawa z polski były problemy i otwieramy polski sklep jednak............... vamy jeden w miescie ale pustki w nim straszne bo wlasciciel ma zlew na ten sklep.....................

Aneczka-to trzymam kciuki za prawko:tak:zdjecia sliczniusie:-):-),przepraszam ze sie zapytam mav nadzieje ze sie nie obrazisz czy twoje dzieciaczki maja tego samego ojca czy nie????? bo tak po zdjeciach widze ze kazde inna urode ma.....:tak::tak:

Kwiateczek- ty tez widze ze zapracowana kobita jestes:rofl2::rofl2: i wszedzie biegiem tak jak ja choc powiem ze czasem mam serdecznie dosc..........

zaraz ide malude wykompac...........

Gosia- syla i inne laseczki g dzie sie podziwacie?

hej:)
melduje ze zyje, konradek spi wiec korzystam z chwili czasu, M oglada meczi i dzie zaraz robic obiadek- spaghetti:-)
dzisiaj zaczelam juz pakowanko bo w niedziele juz wyprowadzka, mam nadzieje ze juz ostatnia:tak:
pinka ooo ja bym nie wyrobila wstajac o 3.30 codziennie:szok: u mnie ciezko o 8 zwlec sie z lozka:sorry:taki spioch jestem:-D
kwiateczek cos mi sie tez kojarzy ze dzisiaj dzien chlopa ale moj go na szczescie nie obchodzi i nie uznaje:-D
joklis zycze zdrowka:happy:
aneczka ale ladne fotki:-ptez chcialabym umiec tak ladnie robic:tak:

reklama
Hej dziewczyny...
Dzieki za troske, w dalszym ciagu czujemy sie kiepsko, ale leki bierzemy, miejmy nadzieje wkrotce bedzie lepiej...
Pinka mnie prawko odkad zaczelam robic wynioslo ponad 1000£ do tej pory, ale ja mam co tydzien lekcje z instruktorem, i place co tydzien 20£... Po pierwsze musisz miec provisional, bo bez tego do egzaminu nie podejdziesz- ok. 50£... Teoria kosztuje 30£ za kazdym razem (ja podchodzilam 2 razy), egzamin praktyczny 62£ + dwie lekcje z instruktorem, bo musisz miec lekcje przed egzaminem i placisz za "pozyczenie samochodu", no chyba, ze zdajesz we wlasnym, bo tak tez mozesz... Ja uwazam, ze warto miec instruktora, nie wiem jak ty planujesz, ale instruktor zawsze ci powie jakie bledy robisz... Mnie na poczatku moj uczyl, ale on by mnie w zyciu nie skorygowal... Instruktor wie, czego na egzaminie szukaja... Ale niestety kosztuje wiecej... Wszystko zalezy, ile lekcji potrzebujesz i za ktorym razem zdasz... Mnie troche to kosztowala, a to jeszcze nie koniec...
Ada powodzenia w przeprowadzce i oby wasze klopoty mieszkaniowe juz sie skonczyly...
BeataZ ja nie wiem co innego mozesz dawac... Ja podaje paracetamol + lekarstwo na kaszel
Ide sie kapac, pozdrawiam wszystkie

Do góry