reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

witam

madziula
- ostra????? nie tylko szczera:tak::tak::tak: i wcale sie nie denerwuje poprostu pisze prawde...........

Gosia- tak ja zaproszenia z polski sciagałam bo tu wszystkie takie same a ja chciałam cos innego;-)
maggusia- daj znac jak synkowi w przedszkolu poszło...... ja juz tez powoli zaczne sie zastanawiac nad przedszkolem choc mam dylemat bo jak cos co sobie postanowiłam mi wyjdzie to po nowym roku czesciej bede w polsce niz tu..............wiec jak narazie wszystko pod znakiem zapytania......;-)

reklama
Dziewczyny napewno dam znac jak narazie to tej przychodni nie moge sie dodzwonic wrrrr :wściekła/y:

Pinaeczka jak to wracacie to Polski na stale?
bo z tego co wiem mieliscie otwierac tu inetersik i co nie otwieracie?

maggusia- tak tak interes ze tak powiem powoli sie otwierac w srodku juz prawie wszystko zrobione czekamy na licencje bez tego nie mozemy ruszyc........
..............moj zostanie tu a ja wroce jak moj plan na zycie wypali..........:tak:

Pineczko a czego chcesz wracac?
no jak bedziecie mieli interesik tutaj to kto go bedzie prowadzil?

maggusia- no moj tu zostanie i bedzie prowadził interes,a ja chce sie zajac innymi rzeczami dlatego jak wszystko sie powiedzie to napewno czesciej bede w polsce niz tu;-)) co mnie bardzo cieszy bo szczerze mowiąc dosc mam tego kraju:eek:

Witam!!!
A tu znowu napisane, ze hej, dobrze, ze znowu sie ruszylo...
Pinka to co tak, z mezem bedziecie osobno wiekszosc czasu? Ja rozumiem frustracje bo tez czasami dosc juz mam tego kraju, ale do Polski wracac nie zamierzam, bo po co? Teraz tutaj mam rodzine, a i wygodniej sie zyje niz w Polsce...
Maggusia gratuluje znalezienia przedszkola... Oby tylko Brianek sie zadomowil, tobie tez moze bedzie troche lzej... Kroliczek sliczny, taki kochany... Ja tez tylko czekam, kiedy nasza zacznie prosico jakies zwierzatko ;-):-D
Gosia ciesze sie, ze dzisiejsza noc byla lepsza... Moze to bylo przez jakies koszmary, czy cos? Ja niestety znowu mialam pobudke o 4.30, teraz zn trudem i placzem udalo sie mi mala uspic na kolanach, co nigdy sie nie zdarza, bo zawsze sama usypiala w lozeczku, a tu drugi dzien z rzedu krzyk... Moze faktycznie zabki, bo sie ich namnozylo, ze szok... Bardzo wczesnie-bardzo duzo...
Ja tak sobie teraz pomyslalam, ze jeszce wyniki mojej cytologii mio nie przyszly... A bylo to juz troche temu... Mam nadzieje ze ich nie zgubili, bo dosyc mam latania po lekarzach... 5go jade do szpitala oczy badac... Juz nie moge sie doczekac, bo ostatnie 2 tygodnie tak mnie oczy bola, ze szok... I glowa przy tym... Okulista stwierdzil, ze moze miec to zwiazek z jaskra!!! Dlatego szpital i badania... Boje sie okrutnie, ale bol czasami nie do zniesienia... Oki, biegne sprzatac, na razie...

Joklis, no nic, chodziło mi o to, że nikt nie odniósł się do moich postów, poza Pinką która odpowiedziała na moje pytanie, ale nic. Są jeszcze inne wątki.
Pozdrawiam.

reklama
Jestem pewna, ze nikt nie chcial Cie urazic... Mi tez nie kazdy zawsze odpisuje... Wydawalo mi sie, ze zaczelas sie zadamawiac na tym watku, pisalas o planach zwiazanych z nowym dzidziusiem, ktore planujecie, a teraz odnosisz sie, jakbys laske robila, ze tutaj zagladasz, bo ktos nie odpisal na posta... Kazda mama jest tutaj mile widziana, mnie tez dobrze powitaly jak tutaj dolaczylam, a ze czasami nie otrzymasz odpowiedzi- zdarza sie, i pewnie tez tak bedzie na innych watkach... Ja nie widze powodu do obrazania sie, i porzucania watku, ale to Twoj wybor...

Do góry