reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Nie obrażam się absolutnie, może jestem bardziej wrażliwa, niż Ty, no nic,
nie chcialam zrobic zamieszania. ;-)
i napewno nie mam zamiaru robić żadnej łaski.
Chciałam poprostu tylko zauważyć że WY chyba jesteście bardzo zzyte, a ja jakoś nie umiem się chyba do Was "przyłączyć" i wiem co to znaczy bo pisze na innym forum i tam jesteśmy tez zzyte z dziewczynami, ake zarazem chętne na nowe znajomości...hihi

No nic, nie gniewajcie się , może kiedyś jeszcze coś napiszę ;)

Ostatnia edycja:
reklama
To bedzie moj ostatni post na ten temat, bo nie zamierzam sie klocic, ale z drugiej strony czuje sie zobowiazana do obrony siebie jak i dziewczyn... Po pierwsze piszesz, ze tylko Pinka odpowiedziala na Twoje pytanie... Nie zauwazylam zadnego pytania, byly w wiekszosci stwierdzenia... A po drugie mamy wiecej mam ktore zagladaja tylko czasami jak Weri, Aneczka, Kornasia, Doveinred i zadna z nich nie narzeka na brak odpowiedzi, bo staramy sie z kazdym dyskusje prowadzic... Sama nie narzekalas jak sie przylaczylas... Jedne mamy pisza rzadziej, inne czesciej-jak ja bo siedze w domu i mam czas... I tak jak pisalam kazda mama jest tutaj mile widziana=jestesmy chetne na nowe znajomosci... Jesli chcesz pisac-prosze bardzo, ja nie mam zadnej urazy, jesli nie- Twoj wybor... Pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ojej zdażyłam sie zdrzemnac a tu jakas afera????????????/

madziula- nie ma o co sie gniewac dosc czesto tak jest ze ktos nie dostaje odpowiedzi nawet ja sama gdzie na forum mam z uk jestem 2 lata,ale to rozumiem bo czasami nawet mnie nie chce sie wszystkim odpisywac, dlatego nie marudz pod nosem tylko pisz:tak::tak::tak::tak::tak: a swoja droga jak tam starania o maluszka??????????

no to rzeczywiscie sie zgadzac musi bo u mnie tez wyszła kobitka:tak::tak::tak:

kurcze musze wziaasc sie za sprzatanie i prasowanie bo syf taki w chacie a ja nic nie robie tak jakos ostatnio wszystko mnie denerwuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hejka ostatnio brak mi czasu na bb:zawstydzona/y:i nie mam kiedy nadrobic:sorry:
u nas wsio ok, dzis bylismy sie wazyc i Kondzio ma juz 8060:-) wiec jest co nosic:tak:14 pazdziernika idziemy na trzecie szczepienie. A za poltora tyg znow wyprowadzka tym razem bedziemy mieszkac sami tylko wujek mojego M przyjezdza do Anglii i zatrzyma sie u nas na jakis czas....a tutaj mam juz powoli dosc bo praktycznie ja sama sprzatam:wściekła/y: niby mamy zrobiony grafik sprzatan dwa razy w tygodniu ale to nic nie daje skoro nie sprzataja po sobie nic:wściekła/y:niestety byla moja kolej i dzisiaj byla taka sterta smieci i naczyn w salonie i w kuchni ze szok:szok: zmywalam jakies pol godziny:no:ehhh jeszcze troszke sie przemecze...
madziula nie gniewaj sie, ja jak pisze na kwetniowkach to rzadko kiedy mi ktos odpisuje, moze dlatego bo troche rzadziej bywam na forum niz inne dziewczyny i nie robie z tego powodu tragedii:zawstydzona/y: nikt przeciez nie chcial cie urazic;-)
pinka super sliczne zdjecie masz w opisie:-):-):tak:
A oto Konradek z dzisiaj
d6a36890.jpg

Madziula dziewczyny juz napisaly wszystko wiec nie bede powtarzac:sorry:nie kazdej sie odpisuje bo sie nagle zapomnialo sie o czym itd,bo dsziecko itp(mi sie ciagle zdarza:baffled:)chodzi o to ze ja w sumie odpisalam.moze nie adresowane do Ciebie ale chgodzi o Temat:tak::tak:kazda z nas sie wypowiada co mysli:tak::tak:co do kaledarza nie moge treraz zajzec ale musze pozniej bo chce kobietke nastepna:tak:
Ada,kONDZIK RZECZYWISCIE DUZY JEST JAK NA 5 MIES:tak::tak:

oki lece bo Kondzik do mycia jest:tak:pozniej zajze

Ja jestem na forum 2,5 roku i tez nie zawsze moje posty maja odpowiedzi kolezanek, ale ja sie tak tym nie przejmuje bo przeciez czasem mi wystarczy napisac zeby cos zrzucic z siebie, a czasem napisac tylko co u nas. Przyzanm ze z moja dwulatka zadko mam czas na nadrabianie zaleglosci w czytaniu zeby kazdemu odpisac z osobna.
A gdy o cos pytam a nie mam odpowiedzi (moze przez zwykla pospieszalosc mam albo przeoczenie) .... pisze jeszcze raz :-D:-D:-D... do skutku :-p

No i znow musze leciec.... i jak tu odpisywac....:zawstydzona/y:

reklama
Czesc kobiety!!!
Ja znowu niewyspana... Mala zrobila pobudke o 1szej w nocy i do 4tej nie mogla spac... Poddalam sie i o 3ciej poszlam po butelke, chociaz mala juz w nocy jej nie dostaje... Mam nadzieje, ze sie znowu nie nauczy... Usnela o 4tej a o 6tej juz pobudka... Mysle, ze to zabki spac jej nie daja...
Co do tego kalendarza co madziula przeslala, to mi sie tez zgadza, bo jest dziewczynka, i moze warto sprawdzic nastepnym razem, bo moj chcialby chlopaka... Ja to bym chciala druga dziewczynke...
A dzis zapowiada sie piekny dzien... Jednej chmurki na niebie nie ma... Ale jestem tak wymieta, ze nie wiem, czy bede miala sily na spacerek... Chyba sie pojde zdrzemnac z mala po sniadaniu, jak mi usnie... Pozdrawiam

Do góry