reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

joklis szkoda, że nie udało Ci się zdać prawka :-( pewnie następnym razem zdasz, także głowa do góry.

mayo nie martw się na zapas, poczekaj na USG i wtedy wszystko będziesz wiedziała.

ale u nas dziś pogoda okropna, szaro, buro i ponuro.... ech.... :crazy:

reklama
Witam Mamusie!

Ja na chwilke...
zaraz pani przyjezdza po karuzele:-)
Dzis mam dentyste-boje sie strasznie!:baffled:to pierwszy raz tu w UK ide laaaaaaaaaa
Pozniej skocze po ten prezencik dla mojego D:-pbo dzis taki wazny dzien i musze mu cos pysznego ugotowac.Za rok w ten dzien bedzie nasz SLUB!:-):-)
Brianek nadal chory dzis az zesiusial sie do lozka w nocy musialam wszytsko wycierac ,przebierac i jego tez ahhhh:sorry2:

Mayo ja tez mysle ze nie masz sie co martwic.Ja np mialam tak wielki brzuch ,ze ciagle mnie pytali czy blizniaki :-p
a Brianek urodzil sie 2,200 :-)

Joklis szkoda ze nie zdalas ,ale napewno nastenym razem uda ci sie!:-)

Zmykam sie ogarnac i dopic kawusie:-)
Pozdrawiam i sle ciumaski!

Hej dziewczyny ja tez ostatnio nic nie pisalam a dzis wchodze to tyle powypisywalyscie ze szok! cos sie ruszylo bo ostatnio jak zagladalam to cicho bylo... :-D
Ja kozystam z wolnego i szykuje wszystko dla dzidzi piore i prasuje jej ciuszki;-)

Wczoraj mialam gosci kuzynka przyjechala z polski zeby ja ugoscic ladnie polecialam do sklepu natargalam sie 2 torby (musialam zrobic 2 przystanki he he) zrobilam pyszna salatke i co? okazalo sie ze ona tunczyka nie jada a salatka z tunczykiem byla....:wściekła/y: ech i po co mi bylo to targanie...poza tym sie wczoraj przeziebilam bo przed wyjsciem sie wykapalam co prawda ubralam sie cieplo wlosy wysuszylam ale i tak mnie dopadlo:baffled: tyle starania na nic a do tego teraz chora jestem:szok:
Milego dzionka zycze !

Witajcie kochane :)

Ja mam do was pytanie ..
Wiecie moze jak jest z implantem tutaj tzn chodzi mi o to czy dostaje sie recepte czy odrazu zakladaja jak sie zglaszam do gp?

dziki z góry za doinformowanie mnie :D

WItam
Mayo poczekaj na scan ale ja tez bym do konca nie wierzyla bo jak dziewczyny pisza to roznie bywa:sorry:
Weri juz pierzesz ciuszki a nie dawno sie zamartwialas o ciaze.jeszcze dwa mies i dzidzius bedzie :-)ale ja bym z tym praniem poczekala bo jeszcze sie zakurzy:sorry:ja pralam w ostatnim miesiacu ciazy:tak: tez sie nie moglam doczekac.pralam dwa razy:sorry:

oki lece na spacerek bo maly juz rozrabia

Witam Serdecznie :-)
Jestem swieżynką na forum.Od 3 lat mieszkam w Edynburgu ma pociecha urodziła sie 30.kwietnia tego roku wiec taki mały żuczek. Jest ktos jeszcze z Edynburga?
Pozdrawiam Serdecznie wszystkie MAMY :-)

WItam
Mayo poczekaj na scan ale ja tez bym do konca nie wierzyla bo jak dziewczyny pisza to roznie bywa:sorry:
Weri juz pierzesz ciuszki a nie dawno sie zamartwialas o ciaze.jeszcze dwa mies i dzidzius bedzie :-)ale ja bym z tym praniem poczekala bo jeszcze sie zakurzy:sorry:ja pralam w ostatnim miesiacu ciazy:tak: tez sie nie moglam doczekac.pralam dwa razy:sorry:

oki lece na spacerek bo maly juz rozrabia

hej no piore ale wszystkie szufladki najpierw umylam a ciuszki sa poprzykrywane sciereczkami lub pieluszkami wiec mam nadzieje ze sie nie zakurza :confused: sporo tego nakupowalam i nie wiem czy dalabym rade z praniem zwlaszcza ze nie nadazam z praniem naszych rzeczy:baffled: do tego w mojej rodzinie tylko jeden dzidzius urodzil sie w terminie (40 tydz) reszta przed:sorry2: ostatnio moja siostra urodzila wczesniaczka w 34 tyg, wczesniejszego synka miala chyba w 38 a bratowa coreczke chyba w 37( nie pamietam dokladnie maja juz po 5-6 lat) poza tym coraz mi ciezej wszystko robic wiec tak juz piore i prasuje po malutku;-)wiem ze ze mna moze byc inaczej ale roznie to bywa i wole miec wszystko gotowe:-) pozdrawiam!

doveinred witaj, moj Kondzio urodzil sie 6 dni wczesniej niz Twoj:-)wiec tez maluszek:-)
kwiateczek no wlasnie on zaraz skonczy 5 miesiecy i wczoraj pierwszy raz go wlozylam do wozka na polsiedzaco i bylo mu wygodnie, nawet pospal dluzej niz na lezaco:-D:tak:jak na razie tylko przewraca sie z pleckow na brzuszek ale w druga strone nie daje rady:-p a jak lezy na brzuszku to czesto pupa do gory idzie:tak:
Konrad wlasnie spi wiec korzystam, ogarnelam troche w domku i nie wiem co dalej robic:zawstydzona/y:

agata077 recepty nie dostaniesz, bo ktos ci to musi naciac i wlozyc, ale nie wiem czy od razu, czy umowia Cie na nastepna wizyte...
doveinred witam nastepna mame... Coraz nas tu wiecej, i byle tak dalej :tak::tak::tak:
weri ja tez wszystko pralam w ostatnim miesiacu, ale doskonale rozumiem, ze bedzie Ci sie robic coraz ciezej...

reklama
Do góry