reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

maggusia- pewnie cos sie zmiejszy tak jak u nas duzo ludzi nie przyjechało bo nagle cos komus wypadło........powiem ci tak ze jak bym tak chciała jeszcze raz i jeszcze i jeszcze to sa naprawde piekne chwile szkoda tylko ze raz w zyciu!!!!! wiec ubolewam ze mam to juz za soba a ty przed:tak::tak::tak::tak:

Joklis- niom nalesniki z serkiem i do tego pomidorowa:-D:-D:-D ja tez juz pomyslow na gotowanie nie mam:no::no::no: chyba zaczne jakies przepisy z neta brac:sorry2:

reklama
heyka kobitki :-)
ja też ostatnio się obijam i nie udzielam się na BB, sorki :zawstydzona/y:
ale mam pytanko. planujemy z moim pojechać gdzieś na tydzień na wakacje w październiku. nigdy nie byliśmy na wakacjach i pomysłów za wiele nie mamy. może macie coś sprawdzonego, coś co mogłybyście polecić. będę wdzięczna.

Witam Mamusie!

Ja mam dzis domowe przedszkole :-p
Kolezanka zostawila swojego synka ,bo musi sprawy pozalatwiac sobie zdrowotne i chlopaki u mnie w domku urzeduja:-)
Po za tym jestem niewyspana:sorry2:
Brianek dzis w nocy ciagle sie budzil:baffled:,az myslalam ze zwarjuje doslownie.
A dzis ma kaszel i juz maly katarek go meczy eh:dry:
Ja musze dzis zrobic ogromne prasowanie.:eek:
No i szkola mnie czeka.:-) nauki w ciul mam:nerd:

Syla mam ulotki z Cornwal fajne miejsce duzo atrakcji:-) gokardy,farmy,wesole miasteczka,morze,starodawne miasto i figurki woskowe,paradise park,baseny-aqua parki itd itp...
ale jeszcze tam nie bylam choc kiedys bym chciala.

Pinka pomidorowej to ja juz dawno nie jadlam ah mniam mniam:-pslinka mi cieknie.Ja pomidorowej nie gotuje ,bo chlopaki za bardzo nie lubia.

Pozdrawiam i sle ciumaski!

hejka:)
ale strasznie dawno mnie tu nie bylo:zawstydzona/y: staram sie czasem was podczytywac ale za duzo tego:sorry2:
u nas w porzadku wszytsko oprocz tego ze od kilku dni mam malego wiercipiete:-pnad ranem zachciewa mu sie obrotow z pleckow na brzuszek a pozniej placze bo nie umie sie odwrocic w druga strone:dry:poza tym caly czas zabkowanie, dziasla go swedza i bola, po poludniu mam marude w domu:baffled:mam nadzieje ze mu niedlugo minie:sorry2:
mam male pytanko- czy moge juz swojego szkraba sadzac w spacerowce?? bo on juz chce siedziec od dawna, glowe trzyma sztywno i ogolnie lezec nie lubi:no:a ostatnio coraz czesciej widze na ulicy dzieci o wiele mniejsze od Konrada siedzace juz w wozku:confused:
maggusia zdrowka dla Brianka!:-)

Witam
Syla ja tez widzialam ulotki z Cornwell,tam jest pieknie.Moj brat tam mieszkal chwile i jest zachwycony:tak:ja to bym juz tam jechala ale nie mozemy:baffled:moze wiosna sie wybierzemy:sorry:
Pinka,nie moge sie napatrzyc na to zdjecie w avatarze:tak:sliczne:;-)a co do obiadow to ja ostatnio siedze na takiej stronie i wybieram pokoleii bo juz nie mam sily do tych obiadow:no:

J a tez w sobote bylam na wypadzie imieninowym:-):tak:fajnie bylo.troszke bylo mokro :-p:-pale nie za duzo bo do pracy szlam w niedziele.Niedlugo mamy powotrzyc wieczor bo dwie dziewczyny musialy isc bo mezowie do pracy szli rano a w domu dzieci:sorry:ale nastepnym razem musimy isc jak wszyscy beda mieli wolne:tak:
oki lece obiadek wymyslac:-p:-p:-p:-p

ZAPOMIALAM
Ada ja bym go nie sadzala jeszcze,tak ewentualnie na polsiedzaco i pski dobrze naciagniej by sie nie ruszal.poczekaj jeszcze z miesiac.nic Cie nie zbawi a bedzie silniejszy.Moj Kondzio tez sie rwal ale ja go posadzialm jak mial pol roku:tak:

kwiateczek dzieki, tez sie troche wachalam i na pollezaco moze w przyszlym tyg go posadze:-p wczoraj to sie prawie przezegnalam jak zobaczylam praktycznie noworodka:szok: siedzacego w spacerowce, tak zalosnie przygarbionego....:baffled:ze tez rodzice nie mysla....:wściekła/y:

Hejka dziewczyny ja tez ostatnio sie mało udzielam ale brak sił.Jestem przeziobiona a do tego wczoraj sie przyplątala @.Padam na pyska tu taka ladna pogoda a ja albo sie trzese aalbo leci ze mnie jakbym miala ze 40 stopni gorączki.

Magusia,Kwiateczek macie racje Kornwalia jest piękna ja mam niedaleko tam ale tez jeszcze nigdzie nie byla bo odemnie to ciezko dojechac tak na jeden dzien autobusem.ale jak kupimy aut to pewnie wtedy spozwiedzam.Tu gdzie mieszkam Devon tez jest pieknie zalezy jakie miasteczko.No i wczesniej w tym niesice co mieszkaam to blisko nad wode bylo.
Syla wakacje fajna sprawa tez bym gdzies pojechala.ale teraz mam ograniczone pole,bo musze planowac wyjazdy wtedy gdy Kolin ma wolne w szkole,zeby nie opuszczał.A jak on ma ferie to wtedy bilety drozeja bo linie lotnicze wiedza ze dzieci maja wolne to beda latac.
Pinka ja tez wasnie siedze i szukam w internecie przeisow na obiad( ale malo skomplikowanych) bo jak popatrzyłam to wpadłam w taka rutyne ze cialgle to samo robiłam.
Nie moge sie mnapatrzec na te wasze zdjecie pod suwaczkami,fajnie wygladacie wy takie ciemne włoski a w środku sliczna mała blondyneczka.

ok lece bo niedługo do przedszkola i szkoły po chłopaków pa

Czesc dziewczynom...
Zajrzalam na chwile, bo mala usypiam, wlasnie wrocilysmy ze spacerku, chociaz pogoda nie bardzo...
Ada ja moja posadzilam w spacerowce pierwszy raz chyba jak miala 4,5 miesiaca... Wlasciwie to byl ten mniejszy wozeczek. I moze bym tego nie robila, ale to bylo jak jechalismy na Cypr i nie chcialam duzego wozka... Mala byla ok. Tak jak piszesz-na pollezaco i byla zadowolona, bo wszystko widziala. Ale ostatnio na ulicy tez widzialam babke, ktora niemowle w takim wozeczku miala... Tez nie wiem jak tak mozna...
Kwiateczek no takie imprezki fajne, pod warunkiem, ze ani praca, ani dziecmi nie trzeba sie przejmowac... Ja zaplacilam swoje, jak mi przywiezli malutka w sobote, moj wybyl z kolegami na piwo (a raczej kilka-urodziny w koncu), a ja z tym wielkim bolem glowy musialam ja zabawiac :-D:-D:-D Dzieki Bogu, Chloe byla bardzo grzeczna ;-);-);-)
Co do Cornwall to tez chcialabym sie wybrac, tylko kawalek drogi to jest ode mnie i za kazdym razem jak sie nad tym zastanawiamy to Isle of Wight wygrywa... Tesciowie tam mieszkaja, nie trzeba placic, jest tam slicznie, bardzo spokojnie, sami chcielibysmy sie tam przeprowadzic, no i morze wokolo :-D:-D:-D Zupelnie inna atmosfera, jacys ludzie milsi i w ogole... Stwierdzilismy, ze tam chcielibysmy dzieci wychowac... Ale niestety nie tak latwo sie przeprowadzic, bo o prace trudno, a ja z tesciami nie chce mieszkac... Nic do nich nie mam, ale nigdy nie czulabym sie jak u siebie w domu... Wiecie jak jest... Oki lece dom sprzatac, bo mala spi, buziaki

reklama
Kwiateczek Izka dzieki :tak::tak::tak: ciesz sie ze te foteczki wam sie podobaja ja tez mam kilka ulubionych ktore bym wciaz ogladała o filmie nie wspomne hehehhe

Izka- kurcze zdrowka dla ciebie kochana ja tez 2 dni temu zle sie czulam ale wziełam aspiryne na noc i przeszlo ale moja gwiazda obudziła sie dzis z katarem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zakrapiam jej nosek bo ciezko biedaczce oddychac....oby tylko na katarze sie skonczyło.....

ada- u nas tez dosc czesto spotyka sie inteligentna vame ktora 2 miesieczne dziecko wozi w spacerówce w pozycji pół siedzącej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wogóle na to nie patzre bo mnie to przeraża:szok::szok::szok:

Do góry