reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

joklis- sale zamowilismy na 4 wrzesnia 2010 ...:cool2:... !!!!! tra la la tra la la

Pinka- a skad to zaswiadczenie o mozliwosci zawarcia malzenstwa (licencje) braliscie ????? Z Urzedu Stanu Cywilnego ???? Bo wiem ze jakies takie zaswiadczenie trzeba pobrac z USC ale juz dzwonilismy to mowili ze trzeba o takie zaswiadczenie trzeba zglosic sie osobiscie np 3 m-ce przed impreza , oni potem maja do 35 dni na sprawdzanie nas czy nie jestemsy w innym zwiazku malzenskim itp , a potem po raz kolejny osobiscie musze przyjsc i podpisac. Wy chyba tego osobiscie nie zalatwialiscie, co ??? No koncowe podpisy to ja mge zloyc gdy przyjade przed weselem, ale nie bede w PL do wesela w ciagu roku...

reklama
Gosia- my papiery w urzedzie załatwilisy tydzien przed slubem poszlismy zgłosilismy ze chcemy sie pobrac wypełnilismy papiery i to wsio po 10 dnia po slubie poszlismy odebrac akty slubu.......................

a licencje to załatwiali nasi rodzice u ksiezy kazdy w swojej parafi ze swiadkami nap ojcem czy babcia kasiadz spisywał zeznanie ze nie jestesmy w zadnym zwiazku itp....blebleble ( to mielismy dlatego ze mieszkamy w uk i nie bylo zapowiedzi w kosciele) wiem to pogmatwane ale co zrobic.....................

Kwiateczek syla podajcie wy mi wasze namiary ja was znajde;-))))))))))

ok lece do pracy

Witam Pinka wyslalam:tak:
Kondzio spi ide glowe umyc.dzisdo pracki,ale mi sie nie chce.pytalam sie i bede pracowac do konca pazdziernika:tak:moze poczatek listopada i bede miala tez urlop:tak:nie sadzialm ze jakis jets przy tak malej ilosci godzin ale jest:tak:

Witam Mamusie!

Dziewczyny pierwszy raz slysze o jakiejs licencji:szok:
mi mowil tylko ksiadz o protokole ale ,ze moge go tu sporzadzic i nauki przedmalzenskie tez tu i spowiedz pozniej mam wyslac wszytsko do parafi i zalatwione:-)
takze zdziwilam sie troche,jak czytam ze jeszcze mam cos zalatwic to normalnie mam juz dosc.

Mala-gorzatka to wy macie na 4 wrzesnia a my 18 wrzesnia :-)
tylko z ta sala nadal mamy problem grrrr:eek:

Pinka piekne zdjecia slicznie wygladaliscie ja tez chetnie obejzalabym jakis filmik nawet z waszego tanca:tak:

Aneczka gratulacje znalezienia pracki!:-)

Joklis ja myslalam ze ty juz po slubie jestes :tak:
co do tv chyba tez poczekam na swieta hehe:-p

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Pinka sliczne zdjecia:tak::tak:
moja kuzynka miala takie parasolki w wystroju sali:tak:slicznie wygladaly:-)
oki lece bo maly wstal,zjadl i jest marudny.wezme go szybko na spacer:-)potem do pracki.do jutra kobiety.

Bylismy w USC i pani nam powiedziala ze wystarczy jak przyjedziemy kilka dni przed slubem i zalatwi sie wszytsko w 15 min :-) takze juz jestesmy spokojniejsi...

reklama
Do góry