reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Izka- dzieki kochana to prawda heheh juz 2 lata ma to moje szczescie ................ehhhhh łyz same do oczu naplywaja;-)

Kwiateczek napisalam ci na pw wiadomosc

dzieki laseczki za komciaki

reklama
Pinka
Wszystkiego naj naj w dniu 2 urodzinek dla Wiki,dużo slonka i usmiechu oraz kolorowych zabawek.
Ale ten czas leci pamietam jak przeczytalam ze urodziłas i zaraz na drugi dzien dostalam boli.
podpinam sie

Ja dzis zabiegana bardzo i do pracki zaraz.Pinka komp niby zrobiony ale nie zawsze moge sie zalogowac to tu to na nk,i wlasnie dzis na nk nie chce zalapac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ide z Kondziem na spacer,moze jutro uda sie:tak:papa

Witam Mamusie!

Ja normalnie nie mialam wogoke czasu przez ten dlugi weekend na kompa tylko na chwile weszlam odczytalam i niestety na odpisanie braklo czasu:sorry:
To w sobote mialam klijentke,a pozniej grill u znajomych,a w niedziele po grillu bolala glowa:-phaha.

Dziewczyny
co do wakacji to ja wlasnie mowie mojej mamie ciagle ,ze za to ja bede na rekach nosic!Kochana jest:-):-)

Pinka zdjecia sa extra na nk! :-)
ja podobnie jak dziewczyny zastanawialam sie gdzie dac komentarz:-p
a ten wasz filmik chetnie bym ogladnela ,a moze macie jakis urywek?czasem na youtube ogladam tam pewlno takich ala teledyskow ze slubu jest:-)
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA CORECZKI!

Kornasia GRATULACJE OGROMNE!

Joklis dzis ten samsung kosztuje 479f ubolewam:sorry:bo kurde taka okazja no! ale postanowilismy ,ze na wakacje trzeba odkladac wiec tv pozniej:cool2:
Tez widzialam wiele tv takich plasciutkich i szklanych ze szok wiec pewnie te ciagle beda przeceniac mam nadzieje:-p:confused2: bo wchodza znow nowe.

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Dziewczyny,
jak planujecie slub to zapraszam na STREFE SLUBNA
fajne forum gdzie dziewczyny naprawde fajnie doradzaja :)

Ale nie tylko planujace slub,ciezarne i dzieciate tez :)

pinka co prawda nie widzialam twoich zdjec na nk,ale po tej jednej fotce widze,ze pieknie wygladalas w swoim dniu Zycze wam duzo milosci i samych szczesliwych chwil i sto lat dla coreczki:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Malogorzatka dla Nastusi

Sto lat! Sto lat - wujek krzyczy. Ciocia wręcza kosz słodyczy, dziadek w nowej swej koszuli, babcia Cię do siebie tuli. Mama torcik dekoruje, tato wszystko to filmuje. Skąd to całe zamieszanie? Urodzinki masz kochanie.

Izka Gosia- sto lat dla waszych pociech z okazji 2 urodzin:tak::tak::tak::tak:

a ja tylko na chwile bo dzis pierwszy dzien do pracy jakos ogarnac sie nie moge i czasnu na neta nawet nie mam ale moze do konca tygodnia sie jakos rozkrece i nadrobie zaległosci;-)

IZKA, PINKA - najserdeczniejsze i najgoretsze zyczenia dla pociech

PINKA - powiedz mi czy do slubu konkordatowego jakies papiery trzeba wyjac ??? Bo czytam ze akt urodzenia i jakis dokument o braku przeciwskazan do zawarcia malzenstwa....ale to pewnie tez sa "terminowe" papiery to teraz bedzie za wczesnie zeby je pobrac, i czy wam ktos to pobieral czy jak przyjechaliscie ??

A my dzis imprezka urodzinowa w malym skladzie ;-)
Ciagle latamy jak nie za sala , to orkiestra i tak w kolko...juz coraz mniej to obchodzi gdzie i kto bedzie gral hehehehe

reklama
Goska- co do papierow to ci napiesze co my musielismy miec

zaswiadczenie o naukach+ poradnia malżenska
swiadectwa ukonczenia religii
zaswiadczenie o spowiedzi
zaswiadczenie o bierzmowaniu i komunii
protokół przedmałżenski
licencje-zgoda na zawarcie zwiazku małzenskiego

najlepiej zapytaj sie w parafii w ktorej zamierzacie sie pobrac co potrzeba bo z doswiadczenia wiem ze co ksiadz to inne wymagania..............
a na wyciagania papierow masz jeszcze duuuuuuuuuuuuuuuzo czasu;-))) takze spokojnie

Koranasia- gratki z okazji zareczyn pytalas o muzyke do pierwszego tanca otoz my tanczyslimy dosc orginalny taniec bo skladajacy sie z kilku piosenek
pierwsza była z uwierz w ducha około minuty potem były efekty specjalne typu deszcz burza spiew ptakow i nastepnie szybkie kawalki taki jak makarane kolorowe sny kowboj itp.................. wiec było na wesolo

kilka fotek z tanca.......................

Załączniki

• taniec.jpg
    taniec.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 53
  • taniec1.jpg
    taniec1.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 59
  • taniec3.jpg
    taniec3.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 56
  • taniec 4.jpg
    taniec 4.jpg