reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Wszystkim, ale to wszystkim solenizantkom bez wyjątku, które wychodziły za mąż, miały urodziny, imieniny, zaręczyny itp. Życzę wszystkiego najlepsiejszego moje kochane.

34068tortsmietankowy02.jpg

Laseczki... powiedzcie mi gdzie w UK można kupić przykrycia na fotelik samochodowy? Chodzi mi o coś takiego, co na pierwszy rzut oka wygląda jak prześcieradło frotte z gumką, ale jest oczywiście dopasowane do fotelika samochodowego i ma otworki na pasy itp. Drugą rzeczą jakiej poszukuję jest wanienka dla maluszka, ale taka, którą można postawić na dorosłą wannę.

reklama
i jeszcze kilka tylko te sa czarno białe bo cos mi sie z programem do zmniejszania zdjec porobiło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Załączniki

• IMG_4495.jpg
    IMG_4495.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 45
  • IMG_4508.jpg
    IMG_4508.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_4517.jpg
    IMG_4517.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 39
  • IMG_4491.jpg
    IMG_4491.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 39
SYLA, MAGGUSIA, PINKA dziekuje za gratulacje ...
IZA, MALA-GORZATKA, PINKA 100 LAT DLA WASZYCH DZIECIACZKOW :***
PiNKA widze ze sie ubawili wszyscy na Waszym tancu, ale to zdjecie z okularami jest najlepsze poprostu buzia sama sie cieszy hehe a na tym pierwszym to chyba jak Twoj MAZ sie przewrocil hehhe suppper

A my dopoludnia niebylysmy (bo sie nie moglam zebrac) nigdzie, a jak juz wyszlysmy to podrodze zastala nas burzaa... wkorzylam sie strasznie bo jak w domu bylysmy to nawet chmurki nie bylo .... Achh ta angielska pogoda :-(

No czesc dziewczyny!!!
Po pierwsze ja tez sie przylaczam do wszystkich urodzinowych zyczen!!! 100 lat kazdemu maluszkowi!!!
Po drugie kornasia GRATULACJE!!! Date wyznaczyliscie? Slub to chyba tutaj no nie? Oj kolejna za maz wychodzi, tylko ja dalej nic :-(;-);-):-D
Pandorka no to Ci sie okazja trafila!!! A takiej narzutki o jakiej piszesz to nigdzie nie widzialam... Swoja droga my tez dzisiaj nowy fotelik kupilismy, bo mala ze starego wyrosla :tak::tak::tak:
Pinka no nie moge sie na zdjecia napatrzec!!! No ale masz to juz za soba... A i wnioskuje, ze nowego dzidziusia nie bedzie ;-);-);-)... Moze to faktycznie stresem bylo spowodowane...
Maggusia my sobie na razie odpuscimy... Moze jeszce trafi sie lepsza cena za kilka miesiecy, bo jak piszesz co jakis czas nowe wchodza telewizory, no i te starsze leca cenowo w dol, wiec moze... Jak tam przygotowania do wakacji? Na pewno doczekac sie nie mozecie...
Gosia a wy kiedy ten slub macie? Bo nie wiem czy pisalas, czy nie pamietam... Latka leca, pamiec juz nie taka dobra ;-);-);-)
Oki dziewczyny, spadam na razie, ide cos obejrzec i do lozeczka, buziaczki

Mała-gorzatka, Izka
wszystkiego najlepszego dla Waszych pociech!!!
:tak::tak::tak:

Pinka nie wiem dlaczego, ale nie mogę Cię znaleźć na NK, dziwne. W każdym bądź razie widziałam Wasze zdjęcia chociaż tu - super wyglądaliście :-) Ale salę jakąś taką wąziutką mieliście, czy to tylko takie wrażenie?

Pandorka nie wiem o jaki dokładnie pokrowiec Ci chodzi, ale może popatrz w Mothercare albo Boots, z tymże online - tam mają więcej towaru.

Tez sie przylaczam do zyczen dla wszystkich solenizantow i solenizantek:-):-):-):-)

Andy znalazl prace,a wlasciwie chyba powinnam powiedziec oboje ja znalezlismy bo jest to partnerstwo, ja i on. Ogolnie to chodzi o sprzedaz produktow ale wszystko zalezy od nas, tzn w jaki sposob chcemy sprzedawac, komu i gdzie. Od kazdego sprzedanego produktu mamy 30%, do tego inne bonusy. Zrobilam research produktow i okazuje sie, ze sa bardzo dobre i ogolnie firma prosperuje na calym swiecie. Nie sa to najtansze rzeczy ale jezeli dzialaja? Mam probki takze sie okarze;-);-);-)Najlepsze jest to ze nie mam wyznaczonej ilosci ktora musze sprzedac, wszystko zalezy od nas wlasciwie, ile godzin chcemy pracowac i gdzie. Jestem nastawiona pozytywnie, a co bedzie to zobaczymy.

Pozdrawiam:tak::tak:

reklama
Kornasia gratuluje zareczyn:tak:
Pinka ja tez nie moge cie znalezc:no;przeslij mi na priw logowanie na nk.te zdjecia ktore tu sa to piejkne.wygladalas przeslicznie:tak:oboje:tak:masz jakis filmik z tanca:sorry:ale bym chciala obejrzec Twoje wesele:tak::sorry:
lece spac bo padam.wczoraj wrocilam o polnocy.maly obudzil sie kilka razy w nocy ale dosc szybko go uspilam:tak:tylko ze wstal juz znowu o 6,30:baffled:dzis byl moj brat z zona i synkiem wiec zamieszanie,nie pzrespalam sie.padam:no:lece spac bo jutro do pracy i wolne do wtorku:tak:milych snow

Do góry