reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
ada1989 i mala-gorzata28 sliczne dzieciaczki;-)
juz sie nie moge doczekac jak sama bede mama:tak:wczoraj moja mala kopala jak szalona caly dzien az bylam w szoku !!! z moim narzeczonym smiejemy sie ze niezle z niej ziolko bedzie i da nam niezle popalic:-)
dzsiaj taki sliczny dzien widze z okna jak babki spaceruja z wozkami a ja musze isc na popoludnie do pracy nie ma to jak konczyc o 22 ech.....:sorry2:

Ale tu u was milusio dziewczyny:-)
Pozwolicie ze sie przylacze:-)

Weri rozumiem cie doskonale ja tez najpierw chcialam pracowac do samego konca ale jednak nie dalam rady, praca w hotelu ,mycie pryszniców przy 30 kg nadwadze:-D i w osmym miesiacu poszlam na maciezynski. A juz w listopadzie czeka mnie powrót i co ja zrobie z moja kruszynka:-(

Dziewczyny sliczne te wasze bobaski ,nie ma nic przyjemniejszego dla oka jak widok dziecka:-)

Pozdrawiam

Ale tu u was milusio dziewczyny:-)
Pozwolicie ze sie przylacze:-)

Weri rozumiem cie doskonale ja tez najpierw chcialam pracowac do samego konca ale jednak nie dalam rady, praca w hotelu ,mycie pryszniców przy 30 kg nadwadze:-D i w osmym miesiacu poszlam na maciezynski. A juz w listopadzie czeka mnie powrót i co ja zrobie z moja kruszynka:-(

Dziewczyny sliczne te wasze bobaski ,nie ma nic przyjemniejszego dla oka jak widok dziecka:-)

Pozdrawiam
ja tez przylaczylam sie niedawno wiec i ciebie dziewczyny pewnie przyjma tak milo jak mnie:tak:
kiedys myslalam ze wroce do tej pracy jak mi sie macierzynki skonczy ale zmienilam zdanie chce pojsc do szkoly zrobic angielski a potem jakis kierunek wykorzystam ten czas siedzenia w domu z mala nie chce do konca zycia harowac w fabryce a pewnie tak bedzie jak tam wroce :no: juz jakis sklep bylby lepszy marzy mi sie pomoc w szkole albo przedszkolu ale to tylko takie marzonko:sorry2: zycze milego dnia:-)

Oj skoro mowa o pracy... Bylam dzisiaj na rozmowie z szefem... Lezka sie nam obojgu w oku zakrecila, bo i ja nie chcialam odejsc, a i on nie chcial zebym odeszla... No coz "Wasza Wysokosc"- jak szef nazwal moja Chloe- jest najwazniejsza... Chociaz szef powiedzial, ze jeszcze sie zastanowi nad innym rozwiazaniem... Milo, ze ktos dba, ale mi ciezko znalezc inne rozwiazanie, chyba ze da duuuuza podwyzke, to moj siedzialby w domu z mala, a ja z checia wrocilabym do pracy... Tak dlugo, jak jedno z nas opiekuje sie dzieckiem- reszta sie nie liczy... No ale to nie bedzie mozliwe...
ewangelia-Witam nowa mame...

ewangelia witaj i pisz dużo :-)

joklis to super gość ten Twój szef i jak super nazwał Chloe he he. fajnie słyszeć (raczej czytać he he) o takich szefach. z tego co pisałaś, to Ty w biurze pracowałaś, więc może będziesz mogła wykonywać pracę w domu? słyszałam o takich rozwiązaniach, ale to zależy od firmy i tego co dokładnie się robi.

weri życzę Ci żeby to Twoje "marzonko" się spełniło.

Laski mam do Was prosbe ....powiedzcie Mi 100 raz jak sie leci z dzieckiem ?
Chce leciec wizzairem w polowie pazdziernika? Co musze miec?
Jakie mam ulgi? Co moge zabrac ? Jak maluchy to przechodzA?
Boje sie strasznie ale nie chce jej zostawiac juz w Uk , chce by jechala z nami :sorry:na weekend ;-)

SOrry wiem wiem ze 10000 razy juz pisalyscie jak sie lata ala problem w tym ze ja lece 1 raz z nia :zawstydzona/y:a wczesniej nie czytalam nic o tym :confused2::confused2::confused2::confused2:

syla niestety, praca w domu mozliwa chyba nie bedzie, ze wzgledu na "poufnosc" papierow, a i oprogramowanie na komputer drogie, bo na kazdy jeden komp. trzeba wykupic licencje... Za duzo zachodu...
mamusia blaneczki Do dwoch lat niby za bilet placic nie musisz, ale sa jakies oplaty... Twoja corcia widze, niedawno skonczyla dwa latka, wiec musisz wykupic bilet dla dziecka, ale niestety w cenach sie nie orientuje... Mniejsze dzieci maja wozek wliczony do bagazu, ale nie wiem jak to jest z tymi troszke wiekszymi :-( Sprawdz sobie na stronie wizzaira, powinni miec wszystko wyszczegolnione... Co do lotu, to dzieki Bogu do Polski "tylko" 2 godziny sie leci... My niedawno bylismy na wakacjach, 4 godziny lotu, mala niecale 5 miesiecy miala, znudzona okrutnie, wiec polowe czasu spedzilam spacerujac po samolocie :-) A jakie trudnosci z uspieniem mialam- jeden ryk :-) Teraz moge sie posmiac... Twoja jest wieksza, wiec bedzie Ci lepiej, bedzie tez miala swoje miejsce w samolocie- ja mala mialam na kolanach... Na pewno bedzie znudzona, ale starszemu dziecku wytlumaczysz, niemowle nie rozumie-niestety... Wiesz, ze plynow nie mozna pakowac do podrecznego-jesli masz butelki? to w woreczku i kaza posmakowac... Jezeli masz jakies konkretne pytania a mozemy pomoc to pytaj :-) Pozdrawiam wszystkie

reklama
ADA Kondzi super chlopak no i w wieku mojej Diany :-D:-D:-D moja mala tez juz chce siadac i podpiera sie lokciami, ale podobno to zawczesnie wiec jej niepozwalam :-)
WERI juz niedlugo dolaczysz do naszego grona mam i jak to mowi mala-gorzarka juz jest blizej niz dalej ;-)
a co do Twojego marzenia to ja mam takie same i zeby najlepiej pracowac w tej samej szkole co corcia bedzie :)

Do góry