reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Dzien dobry wszystkim!!!
Ostatnich pare dni takich ladnych bylo, a dzis znowu pogoda do bani... My juz od 7mej nie spimy, ale musze sie pochwalic, ze ostatnich pare nocy mala mi przesypia, nawet jak sie obudzi to nie chce jesc, tylko na chwile sie pokreci i usypia!!! Duzym sukcesem jest tez popoludniowa drzemka w lozeczku (bo do tej pory drzemala w bujaczku), tak ze jestem z niej bardzo dumna!!!
Jade dzis do mojej pracy, poinformowac szefa, ze po macierzynskim nie wroce... :-:)-:)-( Myslelismy, ze moze beda inne opcje, ale do zlobka jej jeszcze nie chcemy dac, a moj ma lepsze zarobki niz ja, dlatego tak... Bede szukac czegos na wieczory lub weekendy...
reni_ferek ja kupuje cow&gate lub hippa sloiczki, i moja mala wszystko zje... Gerbera mozesz dostac w polskich sklepach, ale wychodza drozej niz angielskie, a wydaje mi sie, ze z angielskich maja wiecej smakow... Mozesz kupic tez soczki i deserki... Co do "trujacych", to chyba nie ma, bo wszystkie musza byc odpowiednio dostosowane do dzieci... Natomiast te chyba od 7miu miesiecy maja w sobie cale np. groszki, wiec musisz uwazac, bo kolezance malo sie dziecko nie zadlawilo... Pozdrawiam

reklama
JOKLIS mysle ze to jest sluszna decyzja :-) powodzenia na rozmowie :-) no prosze jakie postepy Chloe robi, ja tez musze Diane w lozeczku nauczyc spac, ale mam lenia :-)

Witam Mamusie!

O jakos weekend szybko mi zminol.Piekna pogoda byla prawda?a dzis doslownie jakos pochmurnie moze nie bedzie padac to pojde z synkiem na rowerek :blink:bo ma obiecane,a troche mi sie nudzi.

Kornasia ty chyba poytalas o aparaty no wiec ja mam samsunga z argosa prawie 14mg pixeli z promocji za 100f i widzialam,ze chyba jeszcze te modele w argosie sa :-)

Joklis musiala cie niezle kosztowac ta decyzja przemyslec i nerwow ,ale mysle ze to sluszna decyzja:tak:
napewno pozniej cos znajdziesz,a moze za kilka latek ten szef znow cie przyjmie:blink:

POzdrawiam i sle ciumaski!

Oj dziewczyny, kosztowala mnie decyzja i to nie malo... Ale niestety rozmowe musialam przelozyc, bo dzwonilam do firmy i szefa dzisiaj nie ma... Caly dzien na spotkaniach :-( Ale moze to i lepiej, bo pogoda nie bardzo... Moj mial mnie podrzucic, bo dzis mial wolne, a tak to musze autobus zlapac... Mam nadzieje, ze tym razem zdam moje prawko, nie bede od nikogo zalezna... Maggusia szansy powrotu miec nie bede, bo za kilka lat planujemy byc moze nastepne dzidzi :-) Zawsze chcielismy dwojke :-) A, no i zamierzamy sie przeprowadzac w przyszlym roku, zmienic otoczenie, przeniesc sie nad morze...
Kornasia ja mam podobny aparat, tylko 8 megapix, reszta wyglada tak samo...

hej:)
witam po dluuugiej nieobecnosci:-):-) u nas wszystko w porzadku mieszkamy ze znajomymi, poki co razem w pokoju ale w przeciagu miesiaca dostaniemy drugi pokoj dla Kondzia:-) i chyba bedziemy wszyscy razem mieszkac, jest o wiele taniej, jest sie zawsze do kogo odezwac, wieczorem milo jest posiedziec w salonie i cos razem porobic(jakbysmy sami mieszkali to siedzialabym sama bo M dostal prace i pracuje na popoludnie od 14 do22):baffled:, za ciasno tez nie bedzie bo to jest 4 bedroom dom i kazdy ma swoj pokoj(4 doroslych i 2 dzieci:tak:)
jak juz mowilam M ma prace, pakuje sobie pudla z plytami do tira:tak:
prawie wszystkie adresy juz pozmieniane, mielismy tylko problem z internetem wiec zrezygnowalismy z virgin i mamy w O2:tak:
Kondzio wcale nie narzeka, myslalam ze pierwsza noc to bedzie tragedia a on grzecznie przespal od 21 do 10 rano:szok::-)dluzej niz zwykle:tak:
nie wiem co jeszcze napisac, miasto bardzo mi sie podoba, wszedzie blisko, wynalazlam juz super sklep z zabawkami:-Dmoglabym tam caly dzien spedzic, kupilam juz mlodemu nowa karuzelke bo stara sie zepsula:sorry2:
jak mi sie cos przypomni to dopisze, doczytam pozniej bo poki co trzeba pare spraw pozalatwiac:tak:
buziaki i pozrdrowionka :*:*

Kornasia to ja mam podobny ale srebrny i tylko tym sie roznie ze ma wiece pixeli:-)

Dziewczyny jesli juz mowa o sprzetach to moze macie plazme lub lcd i jaka? jaka jest dobra?Ja wlasnie poluje na LCD ale kurcze ostatnio byla extra promocja w argosie na LG ale juz promocja sie skonczyla :(
teraz w asdzie widzialam Sanyo ale nie wiem czy to dobra firma?
Na LG w asdzie tez jest promocja tylko to Sanyo ma wiecej opcji i jest lepsza plamka obrazu i jest o wiele tanszy.
Czasem chyba nie warto za firme placic co?

Ada
fajnie ze sie uklada :tak:

Joklis aha no to jak macie w planachnastepna dzidzie to rzeczywiscie nie dasz rady wrocic:sorry2:no ale w sumie zawsze tak my kobietki mamy ze musimy z dzieciakami w domu posiedziec ,a pozniej pracka no taka juz nasza kolej rzeczy:-)napewno sie ulozy i mysle ze nie bedziesz zalowac decyzji.

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Ostatnia edycja:
joklis co zrobić, ja też siedzę w domku z niunią i do pracy póki nie mogę iść, bo mój M. pracuje do późna. powiem szczerze, że poszłabym z chęcią do pracy...

ada to super, że wszystko się układa.

maggusia my mamy LG i jesteśmy zadowoleni. Sanyo to chyba też dobra firma. Niestety nie doradzę, bo ja to n sprzętach nie bardzo się znam. Jedynie co to zawsze kupujemy jakiejś znanej firmy, bo wtedy jest nadzieja, że sprzęt będzie dobry.

U mnie dzień jak co dzień. Pogoda nie dopisała i cały dzień w domku :-( Nie lubię takich dni.

witajcie;-) kiedys juz odwiedzalam wasze mamuskowe forum ale potem przenioslam sie na watek przyszlych mamus listopad 2009 teraz postanowilam zajrzec tu spowrotem bo tam glownie dziewczyny sa z polski a tam wiadomo inne realia i inne problemy:baffled: wiec poradzic sie nie ma kogo:sorry2:
jestem teraz w ciazy z coreczka pracuje i mieszkam w peterborough i juz nie moge sie doczekac jak pojde na macierzynskie zostalo mi tylko 4 tygodnie ale nie wiem czy wytrzymam tak sie okropnie dluzy :sorry2: pozdrowienia dla wszystkich mamus z uk;-)

reklama
Do góry