reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Pinka - ja tez mialam tren i dopinany na guziczek ale i tak caly spod byl czarny, nawed po odczyszczeniu juz nie bylo tak samo, efekt jest fajny ale to raptem kwestia wejscia do kosciola bo z powrotem juz musisz go podpiac. tak wiec nie wiele tracisz :).
a gdzie szylas sukienke tu w Uk czy w PL?
odnosnie hoteli, my podawalismy liste z lokalnymi hotelikami i nr kontaktowe a mialam ludzi z Uk, Irlandii i roznych miejsc z PL, kazdy to zaakceptowal normalnie i nie bylo zandnych problemow.
Kiedy jest ten wielik dzien?
ja wlasnie obchodze 2 rocznice w ten weekend i nadal mam wspaniale wspomnienia :)

kochana to mnie pocieszyłas z tym trenem:tak::tak::tak: sukienke mam z chin zamowiłam na ebay-u wesele mamy w polsce 15 sierpnia,jak masz jakies focie to wstaw ze slubu:-D:-D:-D

joklis- ja moze zaraz wyjde z marudą bo jak narazie niebo sie rozjasnilo i nie pada od godzin wiec moze spacer sie uda......

maggusia- dawaj linki do tych hoteli pomozemy ci wbrac ktory ladniejszy:tak::tak::tak:

reklama
jak sie naucze jak ro zrobic to jakies fotki wstawie hehe.
dopiero sie ucze obslugiwac ta strona brrr
no to trzymam kciuki za 15go, Jejku to juz nie dlugo.
jak tam jest jakas terma? ja sie strasznie denerwowalam ale w dzien slubu fryzjerka zrobila mi drinka i jakos wtedy wyluzowalam :) i caly wieczor byl udany.
Tobie kochana tez tego zycze. Baw sie do upadlego bo to Twoj dzien i drugiego nie bedzie (chyba :)).

Pinka ja stwierdzilam ze chyba przez internet nie rady wybrac sama musze wejsc do jakiegos miejsca i stwierdzic ze to jest to.
Dzis radzilam sie znajomych oni brali slub chyba rok temu ogladnelam ta restauracje i ladna:-) i za osobe placili 150zl,
ale mysle ze chyba najlepiej jak pojade i zobacze i zabukuje.
Dzis nawet bylam na jakims forum to w pewnej restauracji biora 50zl za osobe szok ale raczejw to nie wierze ze tak malo:-p
z mama tez rozmawiam caly dzien o tym i chyba bede zmuszona jechac.
a wy jak robiliscie?

lucy25 witaj na forum ..ja tez si edopiero wdrazam
widze ze przygotowania slubne wra :)) ten wielki dzien sie zbliza wielkimi krokami :))
a u mnie dzien jak codzien :)) rano mialam jazdy pozniej obiadek kilka porzadkow w papierach domowych porobilam ..chmury wisza wiec nie ma co sie wybierac na dalsze spacery
milego wieczoru dziewczyny

witam

maggusia- my wybieralismy przez neta;-))) ten hotel w ktorym mamy spodobał mi sie odrazu;-))) wiec nie było sie nad czym zastanawiac to raz a po drugie to miejsce tez zostało mi poleceone przez osobe ktora tez tam miała.......................

Slwia B- jak narazie to jeszcze sie tak nie denerwuje bardziej pewnie zaczne jak w polsce bede:tak::tak::tak:obym tylko nie wymiotowała bo z duzego stresu tak wlasnie mam:-D:-D:-D:-D a jak chcesz wkleic zdjecie to zjezdzasz mysza ponizej tej strony na ktorej piszesz wiadomosc klikasz Zarzadzaj Załącznikami dodajesz zdjecia zapisane i zmniejszone z twojego komputera,potem naciskasz wyslij czekasz az ci sie zaladuje zamykasz okno wystawowe i zatwierdzasz wiadomosc;-))))

a u mnie znów leje bo to padaniem nazwac nie mozna:no::no::no: tak daje jak by conajmniej oberwanie chmury bylo:szok::szok::szok::szok: ok laseczki spadam do potem

Witam Mamusie!

U nas dzis raz leje raz jest slonce tez nie wiadomo czy sie ruszyc:eek:
wczoraj wieczorem poszlismy chwile z malym do parku,bo taki juz byl znudzony ja sama swira w domu juz dostaje:zawstydzona/y:
Chyba musze zapisac sie od nowa na silownie,bo zwarjuje jak tak bede siedziala w domu:eek:

Pinka no w takim hoteliku to fajnie a masz zdjatko tam wewnatrz?
ja ogladalam u nas takie hoteliki i tez jest tam fajnie po za tym ladne zdjecia moglyby byc ze slubu na trawie na jakiejs cudnej laweczce.
U nas jest zamek tez tam robia wesela i musze zapytac sie ile tam biora za osobe?
Kolega mi wczoraj napisal ze oni placili 150zl w tej restauracji z ciastem i trzy-poziomowym tortem a alkohol juz sami:-) ogladalam ta restauracje i jest naprawde ladna.Wklejam zdjecia ponizej tej restauracji ale tylko takie bo innych w necie nie znalazlam.Tylko nie wiem czy mozna wyjsc na zewnatrz.Mysle ,ze we wrezwsniu wybiore sie do PL zabukowac jakis lokal:-)
Hoteliki czy jakies dworki mi sie bardzo podobaja maja swoj klimat,a wiec jeszcze musze mysle pojzedzic i zobaczyc je na zywo i wtedy bede wiedziala ,ze to to.

A wiesz ja juz przezywam,czasem jak ogladam wesela na weeding tv to ja placze haha nie wiem czego,a nigdy tak nie mialam szok:eek:
Pewnie jak D bedzie wypowiadal moj przysiege to ja sie poplacze:-p

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Załączniki

• sabatini.jpg
    sabatini.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 49
  • sabatini2.jpg
    sabatini2.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 51
Cześć laseczki...
Maggusiu a ty już w Pl jesteś ??

W ogóle to co się ze starymi wyjadaczkami stało?

maxin78
lwica
Martuśka
Tamarunia
mala-gorzatka
olis
Mamusia Blaneczki

Gdzie się wszystkie podziały?

Ostatnia edycja:
reklama
maggusia- pewnie lezka w oku sie kreci bo wsyztsko jeszcze przed toba ja mam juz to za soba od 6 lat ale czasem tez lezka sie w oku kreci jak ogladdam weeding tv trzymajcie sie cieplutko u nas deszczyk pada:-(
pinka -piekny ten hotelik

Do góry