reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

hejka,
wiec tak, jesli chodzi o ciuszki to sie nie martwie, wszystko jest w kolorach naturalnych bo niechcielimy znac plci dziecka. to ma byc taka slodka niespodzianka.
teraz sie matrwie jakie buteleczki do karmienia i ileich trzeba, czy kupic laktator,
bardzo bym chciala karmic piersia ale roznie to moze byc.
luzeczka, gdzie i jakie, jaki materac itp.
normalnie szok
jakie produkty do pierszych kapieli ...
glowa boli ale teraz ma Was kochane i bede Was i Wasze doswiadczenia wykorzystywac hih
milego wieczorku zycze
s

reklama
sylwia ja mam butelki avent philips, sztuk 6 cztery duze i dwie male, karmie piersia wiec mi wystarcza, mlody dobrze z nich pije, slyszalam ze jeszcze tommy tippie sa dobre:tak: jezeli chcesz karmic piersia to laktator bardzo przydatna rzecz, np gdy masz nawal pokarmu to wtedy mozna sobie ulzyc i odciagnac troszke:-p
lozeczko kupowalam w PL bo taniej o wiele wyszlo moge podac ci link
Łóżeczko dziecięce KLUPŚ Kompakt Rafał bis biały - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje
bardzo fajne lozeczko, zajmuje wiecej miejsca ale mam od razu przewijak i przydatne szuflady:happy: poza tym pozniej mozna zdjac komode i masz lozko mlodziezowe, wiec posluzy wiecej lat:tak: materacyk do tego kokosowo gryczany:happy:
ja dla swojego uzywam kosmetykow J&J tzn szampon i mydelko i nie ma zadnych uczulen, tylko oliwke zamienie chyba na balsam do ciala bo wydaje mi sie ze wysusza skore:sorry:wiadomo kazde dziecko inaczej reaguje na poszczegolne kosmetyki:tak: wiec moze byc tak ze bedziesz musiala poprobowac kilku marek:tak:
jak jeszcze czegos nie jestes pewna to pytaj smialo:-)pozdrawiam

Maggusia- ja dowiadywalam sie we Wloclawku (a to zwykla dziura) ile biora od talerzyka bez wodki, bez torta i ceny zaczynaja sie od 160zl :eek: ta cena jest cena biezaca, a my jak chcemy na nastepne wakacje...to cena z pewnoscia bedzie jeszcze wyzsza. Z tymze my sie tak cena strasznie nie martwimy bo robimy male przyjecie na max 20 osob. Ale ceny takie sa, niestety :sorry: Ale jak ludzie robia na 100 osob to dla mnie bogaci ludzie sa :-D:-D:-D

sylwia witaj serdecznie :)))
pinka jutro zajme sie suwaczkami bo dziasj nie mam glowy do tego :))
dzsaj bylam z rodzinaka w Chessington World :)) ale sie wybawilam nie mam sily ..padam :)) moje dziecko mialo niesamowita frajde :)) naprawde polecam :))) tylko ze to dla dzieci powyzej 90 cm

witam chciałabym sie do Was przyłączyć również mieszkam w Uk i jestem w 21 tygodniu ciązy to bedzie moje pierwsze dziecko.
Mam na imię Lucyna mam 26 lat i ma nadzieje ze zagrzeju tu u Was
Pozdrawiam:)

cześć przeprowadzasz sie z Londynu do Preston ??? to kawał drogi dodam ze mieszkam w Preston lancaster wiem ze jest kilka miejscowości o tej nazwie.

lucy tak wlasnie do tego Preston:tak:wiem ze to kawal drogi, ale mamy dosc Londynu jest za drogi. Tam mamy znajomych wiec o mieszkanie sie nie martwimy, a pociagiem to jest 2,5 godziny jazdy wiec maluszek da rade:-)a dlugo juz tam mieszkasz?

reklama
Witam

ja tylko na cxhwilke bo standardowo do pracki gonie;-)))

witam wszystkie mamuski nowe;-)))

wczoraj odebrałam kiecke od krawcowej i niestety trenu nie bedzie:no::no::no: dlatego ze ten jest całoscia sukni i doszłysmy do wniosku ze jak bede szła do koscioła w odpietym trenie a przed tym schodziła z 4 tego pietra,nastepnie wchodzila do koscioła po schodach itp......i jak na koncu podepne go do gory to moze sie okazac ze tren jes poptostu czarny a nie bialy bo zdaze nim podlogi pozamiatac,wiec rozsadek musiał wziasc gore i bedzie bez trenu;-))

pozdrawiam i do potem....

Do góry