reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam dziewczyny!!!
Pinka Twoja decyzja, jesli instynkt Ci podpowiada, ze za ciemne, to znaczy ze za ciemne, ale nie wydaje Ci sie, ze jesli zmienisz cekiny, to i te wstazki i reszte dodatkow tez bedziesz musiala zmienic? No a w sumie nieduzo czasu Ci zostalo :tak::-D;-) Pewnie juz sie nie mozesz doczekac... Zazdroszcze ;-)
Maggusia ja swoja pidzamke tez mam z la senzy LaSenza.co.uk - Nightwear - Grumpy but Gorgeous Aqua Print
tylko troche inne kolorki sa, bo ja swoja to kupowalam pare miesiecy temu...
Ada co do tych witamin to nawet jesli to przemeczenie, witaminy pregnacare sa calkowicie bezpieczne... Tak samo bralam je przed ciaza, podczas calej ciazy, i mialam brac te dla kobiet karmiacych, ale niestety nie bylo mi dane karmic piersia... Polecam te witaminki w 100 % Mnie swoja droga, to tez strasznie plecy bola- pogorszylo sie w ciazy i po, ale ja obwiniam dlugie lata ciezkiego dzwigania... Na dluzsza mete sie nie oplaca...
Pozdrawiam wszystkie...

reklama
pinka jezeli czujesz,ze powinnas cos zmienic w sukni to zrob to:tak:to bedzie twoj wielki dzien i wszystko powinno byc idealne:-)jak dla mnie te ozdoby sa troche za ciemne,ale ogolnie suknia jest piekna;-)

hej kobietty\
pisze tylko ze zyje:tak:nadrobie jak wroce.pochorowalismy sie przed weselem,upaly nam nie sluza:no:ale juz sie ochlodzilo:tak:dzis starcilam glos:no:nie wiem od czego:soRry:wesele fajnie ale nie [pobawilismy sie zbyt dlugo bo butki ladne ale obtarly:baffled:a poprawiny z malym wiec krotko:sorry:zyjemyy i czekamy na powrot:sorry:buziaki

Witam Mamusie!

My wczoraj mielismy ladna akcje.Otoz nasza sasiadka uderzyla nam autem w nasze auto i zrobila wgniecenie blotnika i troche wyzej.Dziwne,ze my w domu nie uslyszelismy teo stukniecia:szok:
no i sasiadka zwiala!:baffled::angry:
Moj D wyszedl z domu,bo mial gdzies jechac przychodzi i mowi mi ,ze mu ktos w samochod uderzyl,wiec kazalam mu zapukac do takiej babci ktora kolo nas mieszka i ona prawie ciagle siedzi w oknie wiec duzo widzi,akurat byl tej babci syn i powiedzial,ze widzial zdarzenie to i wskazal ktora sasiadka i jakie auto...
Jeszcze w dodatku zwalili nam sie wczoraj goscie w tym calym zamieszaniu z pl bo byli tu w odwiedzinach u dzieci...
wiec ja obdzwanialam znajomych co robic itd i siedzialam z goscmi,D postanowil ze na sasiadke poczeka i jak cos wezwie gliny.
Sasiadka przyjechala,ale nie zapukala do nas wiec ubralismy sie i jak szlismy do niej jechal jej facet na rowerze (dziwne to bylo bo do nas maja pare krokow zeby podejsc a on na rowerze? wydaje mi sie ze jechal szczaic czy my sie kapnelismy itd:eek:) no i facet jej mowi do nas ze ona nam stuknela a D na to ze wie ze ona!:crazy:
a ten facet mowil,ze ona do nsa pukala-nie prawda!bo jakby pukala to u nas slychac naprawde glosno:baffled:
Kazal nam wejsc do niej do domu i pogadac-chcial zebysmy pojechali do garazu i ze nam oklepia auto itd i ze ona zaplaci...wiecie nie wierzylam w to naprawde...bo znam rozne przypadki ze pojechali autem do garazu i poszkodowany musial ze swojej kasy wylozyc :eek:wiec kazalam D zalatwic ta sprawe tak jak sie zalatwia,ze spisuja z insurance itd.
Wiecie moze gdyby ta baba przeprosila lub cos to moze i jakos ugielibysmy sie na ten garaz i ze zaplaci ona nam ale jej nie wierze!doslownie...
Nie przeprosila nas ani nic splywalo to po niej...a po nas nie,bo D jest uczulony na punkcie auta.
Pojechalismy spisac raport na policje policjantka ktora tam siedziala nie dawala dojsc do slowa no masakra!
teraz trzeba ta sprawe zalatwic z insurance no masakra pierwsza taka nasza sytulacja i policjantka taka jakas dziwna byla ze mielismy tego naprawde juz dosc.
zanim przyjechalismy juz byla 24:00 w nocy:eek:
no i dzis trzeba to zlatawic znow ,a po za tym martwi nas to ,ze D daleko dojezdza do pracy i jak nam wezma na oklepanie go to nie bedziemy mieli auta na pare dni :confused2:

Pineczka ja chyba bym nic nie zmieniala w sukni,ale jesli uwazasz ze musisz to zmien tak zebys byla zadowolona:-)

Kwiateczek zdrowka zycze i milszego wypoczynku!oh wiem co to za bol jak obgryza buty laaaaaa:sorry::-)

Joklis ta pizamke tez widzialam jest sliczna zastanawialam sie nad nia,ale z malpka to mi najbardziej przypadla do gustu:-)
tak sie zastanawiam bo robi sie zimno czy one nie beda przecenione:confused:

Pozdrawiam i sle ciumaski!

magusia widzis tacy bywaja ludzie dobrze ze masz sasiadke ktora wszytsko widzi i slyszy
pinka ja bym w sukience nic nie zmieniala jest piekna i nie warto robic przerobek bo efekt moze byc nieciekawy choc kamyki sa piekne

Witam kobitki

dziekuje za wasze podpowiedzi:tak::tak::tak::tak:jeszcze sie zastanowie i przemysle sprawe;-)))
sukienka u krawcowej jutro ja odbiore;-) ciezko było z tym trenem bo tak po chinsku szyty;-(( ze kombinowania sporo:-):-) ale najwazniejsze ze sie udało.............

u nas dzis leje!!!!!!!!!! wiec uziemione w domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a ja musze walizki odswiezyc ciekawe jak ?? skoro ciagle pada

wczoraj cwiczylam sobie fryzurke slubna:-D:-Dzeby jak pojde do fryzjera wiedziec co powiedziec nawet mi wyszło:tak::tak::tak::tak:

a co u was gdzie sie podziewacie???????????

czesc dziewczyny ja dopiero teraz sie witam caly dzien zabiegany ..juz bylam 2 razy w GP badania i takie tam babskie sprawy uuu teraz marze zeby sie wykapac i nic nie robic
milego popoludnia i wieczoru

pinka- a jaka fryzurke bedziesz robic jakis kok czy włosy rozpuszczone
u nas tez dzis niestety leje trzymajcie sie dobrej nocki
dusia2 no pewnie juz spisz to odpoczywaj i trzymaj sie

reklama
hejo

Dusia- popraw sobie suwaczki bo zle kody wkleiłas ci sie nie wyswietlaja wklej kod z BBC CODE......ten jest poprawny na fora;-)))
shilla- wiesz co raczej upiete w cos tam z tyłu....chociaz długich nie vam wiec szału tez nie bedzie ale z grzywka kombinuje heeheh:laugh2:

jeszcze 2 tygodnie i jedziemy do polski juz sie doczekac nie moge wreszcie urlop pospie sobie ehheheeh a jak narazie spadam do pracy:tak::tak::tak::tak:

Do góry