reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

dusia- dzieki oj nas jest tutaj bardzo duzo:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D piszemy tu praktycznie o wszystkim i o niczym;-)))

wstawiaj wstawiaj focie no i suwaczki

reklama
PINKA25 - gratulacjie nie ma jak to Slub w Polsce zreszta tam sie ma cala rodzinke chodzi mi o rodzicow dziadkow itp. a tak jakby robic tu slub to ja dziekuje prywatny samolot by trzeba bylo zamowic dla rodzinki:-) co do sukienki piekna ale czemu chcesz tren podpinac bedzie sie pieknie za toba ciagnal przynajmiej zostaw go do kosciolka a pozniej mozesz podpiac zeby w tancu nie przeszkadzal
czy robisz duza impreze
a co wogole porabiacie w weekend my planowalismy wyjazd nad morze ale zobaczymy jaka bedzie pogoda bo dzis caly dzien u nas leje deszcz

Ostatnia edycja:
shilla- dzieki tak slub w polsce;-) skromna uroczystosc na około35 osób wiec szału nie ma ale na wiecej nas nie stac to po pierwsze a po drugie szoda sie tak wykosztowywac bo ludzie i tak nie docenia......

Witam Mamusie!

Ale brzydka pogoda co?
nuda ladna przez ta pogode nie wiedomo co to robic:confused2:

Pinka fajny ma ten tern twoja suknia ja tez mysle ,ze do kosciola to jej nie podpinaj:tak:
a jaka ma sukienke wasza mala?????

Dusia witaj!:-)

Ada ale slodziak z twojego synka:-)

Pozdrawiam i sle ciumaski!

maggusia- ja do koscioła nie podepne ale na pierwszy taniec bo dosc skoczny jest i ogolnie do tanca ,a mała szału dostała jak kiecke zobbaczyla eheheh

Pineczko aha a ja wlasnie pytalam jaka sukienusie ma wasza mala?chyba kochana przeoczylas :-pno bo pewnie tez chce wygladac jak ksiezniczka:-)
a bedzie wam niosla obraczki?bo ja chce zeby nam Brianek niosl:-):-)

maggusia to ty tez przed slubem :))) szczesciary ja tez musze pomyslec nad swoim :))
co do planow weekendowych ???? sobota w pracy niedziela wolna :))) caly tydzien generalnie zajety licznymi sprawami za to w srode jade do Chessington :))) hurrrrrrrra i si ewkoncu zabawie :))

maggusia- sorki zle doczytałam ehheeh juz odpisujeWika ma 2 sukienki jedna taka oficjalna a druga taka mniej i codziennie kaze abym jej ubierała:-D:-D:-D potanczy chwile i zmienia na druga:tak::tak::tak: nie wika nie bedzie mi niosła obraczek tylko moj brat bo nasza jest za mała jeszcze głupiutka w konca 2 latek jeszcze nie ma twoj jest starszy a za rok to juz wogole;-))) wiec bedzie ci mógł niesc:-)

witam sobotnio.

u mnei pochmurno, ale zaraz ide pranie wywiesic i nastawic drugie, zeby chociaz troche przewialo. caly tydz znowu ma padac, albo przelotnie, albo ciagie i gdzie te upalne lato?

dzisiaj maja wyprzeaz w next, moze uda mi sie coz chlopcom kupic. oworzyli o 5, wiec pewnie malo co zostanie:-) u nas to pakistanki rzucaja sie na pierwszy ogien:-)

kasia, zdrowka zycze malej.

pinka niczego sobie te sukienki:tak:

zmykam sniadanko zrobic, reszta spi, a m wlasnie sie wyeksportowuje:-)

milego dzionka.

reklama
pinka25 no pewnie po cis wykosztowywac 35 osob to i tak duzo ja mialam na 20 osob slub i tez bylo super a co do sukienki to masz racjie do kosciola tren zostaw a pozniej mozesz podpiac a patrzylas pod spodem sukienki czy nie mozna trenu podpiac zazwyczaj sukienki maja ze mozna tren podpiac
kik1976 juz pranko robisz wow u nas tez pochmurno dzis:-( niestety eh gdzie te lato miejmy nadzieje ze jeszcze wroci a co do wyprzedazy to prawda ze te pakistanki sie rzucaja ale co sie im dziwic jak maja po 5 dzieci niektore ale to ich sprawa ale mysle ze ze uda ci si jeszcze wyrwac cos fajnego trzymajcie sie milego dzionka:-)

Do góry