reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam Mamusie!

Ja tu nie wiem co dzis robic,chcialabym wybrac sie do centrum na jakis maly shopping ,bo wyprzedaze sa :-p
a po za tym chce sobie kupic pizame hehe:-)
Tylko,ze samej to mi sie jakos nie chce isc,trzeba mi jakiejs kumpeli na zakupy!:sorry:
ktora z was chetna?:-)

Dusia tak ja tez przed slubem ,ale my dopiero we wrezsniu 2010 roku:-)

Pineczko aha to super jak ma pochwal sie jak mozesz :-p

Kik udanych lowow zycze!
Ja jeszcze chyba nic nigdy nie kupilam w nexcie ,ale slyszalam i widzialam,ze dosc fajne ciuszki tam sa:-)
ja uwielbiam ostatnio newlook.

Pozdrawiam i sle ciumaski!

reklama
Czesc mamusie!!!
Mowa o zakupach- chyba ulubiony temat kazdej z nas!!!
Maggusia mi tez nigdy samej sie nie chce, zazwyczaj niezdecydowana jestem, a opinia drugiej osoby zawsze sie przyda... Tez lubie new look, ale w nexcie mam konto, probowalam sie dzisiaj zalogowac online to musialam czekac 15 min-taka kolejka-wszystko szybko idzie, a ze ja mam dosyc popularny rozmiar- zazwyczaj wszystko co mi sie podoba juz wysprzedane :wściekła/y::-(A na miasto nie moge sie dzis wybrac, bo teraz mam mala (a zakupy z 5cio m-cznym dzieckiem potrafia byc wyzwaniem :tak::-D) a potem lekcja nauki jazdy (egzamin we wrzesniu-podejscie numer 2 :-D)... Co do nexta to strasznie fajne maja ciuszki dzieciece, tylko czasami dosyc drogie... No ale przynajmniej ladna pogoda sie zrobila, to moze chociaz na spacerek sie wybierzemy na chwilke...
Pinka zeby juz zamknac temat, moj pracuje tylko 4 dni w tygodniu, tak ze moglabym pracowac piatek-niedziela, ale niestety nie u mnie w pracy, a wiecie jak teraz trudno znalezc inna, i to jeszcze w godzinach, ktore tobie odpowiadaja... Pozdrawiam wszystkie i zycze udanych zakupow!!!

maggusia- jak sie zmobilizuje i wyjme kiecki z szafy to zrobie zdjecia i ci pokaze jak narazie lenia strasznego mam.....................
shilla- a jakies focie z weselicha masz?? pokaz jak wygladałas??
joklis- temat zamkniety:tak::tak::tak::tak:
a ja dzis zaplanowałam ze zrobie kopytka jak narazie tylko ziemniaki ugotowane :-D:-D:-D dalej juz mi sie nie chce ,ale jak głod mnie scisnie to biegiem bede robic:-):-):-)

Czesc :-)
Ja na zakupkach tez juz bylam, ale raczej typu sloiczkow Oliwierkowych , mleka itp... ale spodnie ( z nexta :-D) tez mu kupilam.....:tak::-):-D Dla siebie na razie nic nie wypatrzylam, ale tez dlugo nie chodzilam, bo te tlumy mnie przerazily....:sorry:

U nas leje....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Juz caly tydzien...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: albo i dluzej....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ale i tak milego weekendu dziewczyny! :-)

maggusia, moje gg 5093819. czasem jestem w bham w centrum, zwlaszcza tkmaxx :-):-) wiec moze kiedys bysmy sie spotkaly.

No i znow do was zagladam dzis ponownie-ja juz po zakupach.W sumie skrome zrobilam nic mi w oko nie wpadlo szczegolnie:eek:
Poszlam do newlooka kupilam sobie spodenki takie bawelniane po przecenie do domu do chodzenia i bransoletke i wiosrek:-)
Myslalam,ze bedzie przeceniona moja sukienka na ktora poluje w newlooku ,ale jeszcze nie jest :zawstydzona/y:ciekawe czy ja przecenia?i czy jeszcze bedzie?
Chcialam pizame sobie kupic ,ale w Primarku doslownie te rozmiary s adziwaczne jak ja szukam 8 lub 10 to ten material na piersi jest za maly!:eek::baffled:
wiecie tylko 14-16 rozmiar byl odpowiedni na moje piersi ,ale dol troche szeroki bo to byla taka haleczka do spania.
Bylam tez w La Senza ale tam kurcze pizamy po 16f :szok:lecz sa cudne!
Niestety w nexcie nie bylam wstyd przyznac ,ale nie wiem gdzie u nas jest:zawstydzona/y:a widzialam pelno ludzi z torbami od nexta.

Pinka ok nie ma sprawy jak zbierzesz sily to pokaz sukienusie:-)

Kik kochana bardzo chetnie sie z toba wybiore w babskim towarzystwie!:-)zastukam to ciebie na gg dziekuje za numer...fajny pomysl...

Joklis ja na zakupach bylam sama:confused2:
a to jdena koleznka miala randke,a to druga sprzata i jeszcze nastepna szkoda jej bylo 3f na autobus...
tak glupio samej chodzic :eek:

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Maggusia ja tez sama nie lubie chodzic, a do Birmingham tez dosyc czesto jezdze na zakupy... A gdzie dokladnie mieszkasz?

Joklis ja mieszkam w Birmingham dzielnica Handsworth:-)
to jak bedziesz w bham daj znac spotkamy sie!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry