reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

witam ponownie

dzieki laseczki za komnciaki na temat sukienki:tak::tak::tak: a co jej koloru to pokzazywałam wam kiedys fotke tej kiecki ale pisała ze kwiaty beda inne bo przy tamtej byly rozowe a ja takich nie chcialam tylko wrzos;-)) co prawda myslalam ze beda jasniejsze ale coz i tak mi sie podoba:tak::tak::tak: tylko nie wiedziałam ze taki teren ma długi:-p:-p:-p:-p musze teraz kombinowac jak go tu podpiac???

Gosia- no vała mi sie ubrac nie dała tak kołomnie skakała ona bardziej to wszystko przezywa niz ja swoje sukienki na wesele to conajmniej raz dziennie nosi obsesja poprostu:-D:-D:-D:-D lubi sie stroic.......
Ada jak patrze na twojego smyka to tez bym chciałą eheh tak sobie lezy w tym łozeczku przytulnym czysciutkim eeeehhhh i pewnie tak pachnie od niego samymy oliwkami ale sie rozmarzylam eheheh
joklis- nie denerwuj sie jakies rozwiazanie napewno sie znadzie zawsze tak jest ;-))i zobaczysz ze zle nie bedzie........a twoj pracuje 7 dni w tygodniu czy mniej???

reklama
czesc dziewczyny sukienka rzeczywiscie sliczna pinka25 kiedy masz slub???
mala-gorzatka 28 tez mnie oslabia to kombinowanie niektorych najgorsze jest to ze smieja sie innym w twarz a Ty nie mozesz nic zrobic
ale u nas ulewa od rana milego dnia zycze wszystkim

czesc dziewczyny sukienka rzeczywiscie sliczna pinka25 kiedy masz slub???
mala-gorzatka 28 tez mnie oslabia to kombinowanie niektorych najgorsze jest to ze smieja sie innym w twarz a Ty nie mozesz nic zrobic
ale u nas ulewa od rana milego dnia zycze wszystkim

witaj ja slubuje 15 sierpnia;-)))

dziewczyny ile was tu jest piszacych w tym watku????to sa wasze luzne pogadanki o wszystkim czy jest jeszcze inny watek ??? chodzi mi o mamy z UK?

Dusia -slub w polsce;-) generalnie przygotowan juz nie ma bo wszystko zapiete na ostatni guzik ze tak powiem.....teraz tylko czekanie zostało heehehh
alex- zakochałas sie ahhaahahah to tak jak ja:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry