reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

magusia, to podrodze :-):-) ja tramwajem przejezdzam tamtedy :-):-) a na gg pisz kiedy chcesz, ja jetem tam duchem, tylko czasem odrazu nie odpowiadam, jak jestem zajeta, ale chodzi non stop.

milej nocki wszystkim.

reklama
Kik wlasnie sobie usiadlam na dupsku dopiero :-p
zaraz napisze...ja tez przewaznie mam wlaczony komputer a czasem mnie nie ma :sorry:
to gdzie tak kursujesz tramwajem kolo mnie?hihi...

hejka
witam po dluzszej nieobecnosci :-) u nas wszystko ok, Kondzio dziekuje wszystkim ciotkom za komplementy:-):-)w poniedzialek idziemy odebrac paszport a moze juz za tydzien sie przeprowadzimy:tak: trzymajcie kciuki by wszystko dobrze poszlo:-):-)
wczoraj pierwszy raz tatus zostal sam z synkiem, zostawilam im odciagniete mleczko i poszlam na zakupy, w sumie nie bylo mnie 3 godzinki a caly czas sie zamartwialam czy wszystko w porzadku:sorry: zakupilam sobie dwie bluzki i bluze dla mlodego w matalanie:tak:jak wrocilam do domu to okazalo sie ze wszytsko w porzadku maly byl grzeczniutki:-)
oki lece spac, dobranoc :happy::happy:

Witam Mamusie!

U nas dzis takie ulewy ,ze nie wiadomo co to robic :confused2:
Mialam jechac po ta pizamke do La Senza ,ale pada!:crazy:
i nie pojechalam...
Cos mnie gradlo dzis boli i troche glowa na dodatek kicham:eek:
zaraz wezme jakis apap.
Musze tez jechac na jakies zakupy pajak w lodowce zawisl:-p

Kik napisalam do ciebie na gg:-)

Ada trzymam kciuki!;-)widzisz nie musialas sie martwic faceci sobie swietnie poradzili czasem fajny jest taki wypad dla nas samych :-)

Pozdrawiam i sle ciumaski!

hejo
ja tylko na chwile bo dzis gosci miałam i padam na pysk:-p

maggusia- dla ciebie;-)))

ta niebieska sukienka to jest jak ta rozowa poplami a ta rozowa to taka oficjalna;-__

Załączniki

• tosia.jpg
    tosia.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 38
maggusia niedziekuje:-) wlasnie dostalismy telefon ze moglibysmy juz we wtorek zamieszkac u znajomych ale zanim wyjedziemy to musimy pare spraw pozalatwiac, w piatek do szpitala musze jechac a w sobote odbior zdjecia, jutro po paszport dla malego wiec zadecydowalismy ze w niedziele sie wyprowadzamy:tak:juz nie moge sie doczekac:-)
a taki wypad samej na miasto naprawde dobrze robi, wiadomo najgorzej jest za pierwszym razem ale jak juz wiem ze sobie dobrze poradzili to sie nie martwie i moze czesciej sobie wyskocze:-p
pinka sliczna ksiezniczka:-):-)
mam pytanko czy takim maluszkom koniecznie trzeba podawac jakies witaminki?? bo mnie lekarz nic nie mowil i nic nie daje a mlody dobrze sie ma:tak: ja mam zamiar kupic sobie jakis suplement witaminowy bo czasem czuje sie wykonczona, glowa mnie boli i w ogole nie za fajnie sie czuje:zawstydzona/y: znacie jakies dobre i wyprobowane ktore moge brac podczas karmienia? z gory dzieki:happy: pozdrowionka i buziaki:*

dzieki laseczki

ada-ja niestey witamin nie jadłam zadnych:no::no::no: tylko duzo owocow i warzyw.....

do tych co slubowały w polsce czy was ksiadz zadał od was zasiwadczenia o uczeszczaniu na relige????? bo mnie ten nasz wykonczy nerwowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!

reklama
pinka nasz ksiadz nie chcial zadnych zaswiadczen, ale to pewnie dlatego bo wiedzial ze ani ja ani M nie chodzilismy na religie, tzn ja chodzilam ale w ostatniej klasie liceum jakos sie nie chcialo....:sorry:
no wlasnie jem duzo owocow i warzyw, dziennie moge zjesc kilka jablek, bananow, pomaranczy a warzyw jak najwiecej staram sie dodawac do obiadow:tak:a jednak czuje sie oslabiona

Do góry