reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Czesc dziewczyny, ja tylko na chwileczke.... chcialam sie przywitac po powrocie.....:-)
Widze pare nowych mam :-) Witamy! :-)

Zagladne pozniej, a na razie milego dnia dla wszystkich :-)

reklama
rewitam. co za dzien dzisiaj. rano wypilam kawe, parzaona, kolo 11 druga, a kolo 12 poszlam spac. zamknelam sie z malym w pokoju, wlaczylam bajki, dalam zabawki i na jedno oko kimalam. normalnie oczy same mi opadaly. drzemnelam i moge dalej robic.
wlasnie gotuje bitki mojemu m. pozniej po corke do szkoly, bo ma jakies zajecia. .
a jutro m bedzie naprawial pasek wspomagania, zeby w niedziele gdzies gromadka pojechac. i jeszcze w piatek , jedziemy z moja corka , odebrac jakis medal. ciekawe co to ma byc:-)

Zla jestem strasznie i nie wiem co zrobic. Kolezanka co miala sie zajac nasza suczka troche nas zrobila w balona i nie moze nagle. Dwa dni przed wyjazdem, zalamka. Nie chce jej zostawiac w hotelu dla psow bo ona ma tylko 3,5 miesiaca:-:)-(i w klatce to ona by sie zaplakala:-:)-:)-(nie wiem co mam teraz zrobic, normalnie ryczec sie chce:-:)-:)-(

Aneczka z mila checia suczki bym Ci popilnowala, tylko troche daleko... A nie mielibyscie kogos innego? Dacie jakos rade...

Wszyscy pracuja i nie maja czasu, nawet znajomych z londynu pytalismy bo moglibysmy ja podrzucic po drodze po prostu ale niestety.

witam laseczki po przerwie;-)

nie bo troszke choróbsko mnie dopadło i nadwyręzyłam sobie reke do dzis w opasce usztywniajacej chodze i jeszcze na dodatek ksiadz w polsce ze slubem robi problemy wiec troszke biegania i załatwiania było bo trzeba zapiac wsio na ostatni guzik.....i jak by tego mało było to jeszcze wczoraj jedna para odpadła szok szok szok rece opadaja!!!
wiec ochoty do pisania nie było:no::no::no:

teraz tyle co pamietam witam nowe mamy z ktormi nie zdazyłam sie przywitac!!!!

Kwiateczek- kiecka czadowska;-)) naprawde cudna ale masz dobrze za 4 dni urlopki;-)))
Gosia- i jak tam mała lepiej juz???????/ u nas tez ostatnio goraczka był abez powodu i wymioty..............ehhhhhhhhhhhh
Izka- no witaj kochana fajnie ze juz jestes:-):-):-)
aneczka- to dawaj piesia do mnie:tak::tak:tylko spory kawałek nas dzieli????
kiki- pochawl sie co to za medalik ,a swoja droga fajnie masz ze tak sie kimnac z dzieckiem mozesz....ja to szans nie mam bo Wika by mnie zamęczyla hehh

ok kochane lece do pracki;-)

witam z rana.

pinka wspolczuje z tym slubem.
co do medalu, to jutro sie dowiem, mysle,z e to raczej takie nagrody dla dzieci za uczestniczenie w zajeciach, na podbudowanie ducha:-) no ale trzeba zaliczyc ceremonia.:-)
musze jakos dzisiaj ,albo jutro zakupic ziemie do kwiatkow i poprzesadzac, bo juz niektore sie domagaja. i jednego trzeba bedzie puscic po sznurkach, tak sie skubaniec rozrozl. ale najbardzoej chyab dumna jestem z cytryny i fikusow. cieszylam sie ,z e beda cytrynki, a tu mi moje lobuziaki pourywaly je, ale nic beda nastepne.

dobra lece dalej. milego dzionka.

hejka:)
ja dzis zostalam sama w domu z Kondziem:zawstydzona/y: M pojechal do Carlisle w sprawie pracy i wroci za kilka dni a moze nawet za tydzien lub dwa jezeli praca bedzie od razu:dry: wczoraj sie wkurzylam bo dzwonilam do tej agencji mieszkaniowej z ktorej bedzie M ogladal mieszkanie i do podpisania umowy potrzebna tez jestem ja, a to jest wycieczka przez cala anglie:szok: bede musiala pojechac z malym podpisac i w ten sam dzien wrocic, bo gdyby nie to ze 20 mam do odbioru paszport w londynie to od razu w ten sam dzien bysmy sie wprowadzili ale musze niestety byc tu do 20:-( chyba ze agencja mieszkaniowa bedzie sprawdzac referencje 2 tygodnie to wtedy sie wprowadzimy od razu:tak:
a wlasnie jak to tutaj jest, bo slyszalam ze czasem czeka sie kilka dni na podpisanie umowy na mieszkanie a czasem pare tygodni??

reklama
kik- to koniecznie pochwal sie medalem:tak::tak:
Ada wiesz co mnie sie wydaje ze to od agencji zalezy bo nasi znajomi jedni wlasnie dostali klucze do mieszkania w ten sam dzien kiedy umowe podpisali a inni czekal i 3 tygodnie bo agencja wszystko sprawdzala tzn dochody wydatki itp..... wiec zalezy jak trafisz................

a ja musze sie pochwali ze moje dziecko wczoraj pierwszy raz zrobilo siku samo do nocnika,szkoda ze tylko raz a potem do pampka lub po siebie:-:)-:)-:)-( juz sie nie moge doczekac rzucimy te pampersy........

Do góry