reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

ADA napisz cos o tej sesji wiecej jestem bardzo ciekawa... gdzie?czy jeszcze mozna gdzies to zarobic?ja wlaSnie szukam jakiegos fotografa bo chcemy zrobic sesje i wyslac zdjecia rodzince. takie powiadomienia :-)

reklama
kornasia to tutaj w londynie robilam, u mnie na osiedlu w shopping centre zapraszali na zdjecia i umawiali na dany dzien i godzine:tak:lacznie zaplacilismy 15 f za to glowne duze zdjecie a pozniej jak chcemy wiecej zdjec to trzeba doplacic:tak: nie wiem czy w innych miastach to jest organizowane w kazdym badz razie jeszcze ostatnio widzialam ze nadal sie reklamuja u nas w shopping:-pto jest z firmy Portraits international uk ltd, tyle wiem:-p

Witam dziewczyny.
Czy u ktoregos z Waszych dzieciaczków pojawila sie przepuklina pachwinowa? Chcialabym sie dowiedziec jak wyglada leczenie tego schorzenia w UK.
Dzieki z góry za pomoc.

myleene, moj mial tylko stulejke operowana, o przepuklinie nie slyszalam wsrod znajomych.. jednak maja raczej dobra opieke dla dzieci, wiec napewno beda sie starac.

Witam dziewczyny w ten pochmurny dzien!
Ja z pytaniem z calkiem innej beczki... Czeggo uzywacie do wywabiania plam? Ja malej sliniaczkow to doprac nie moge, w tesco to tylko vanish, i oxy czy jakos tak, a vanish tych plam nie spiera... Wszystko konczy sie na moczeniu pierwsze, praniu w rekach, a potem pralka, ale nie mam czasu, zeby tak codziennie...

hej
u nas po szczepieniu wszystko w jak najlepszym porzadku, az sie sama dziwie bo myslalam ze bedzie maruda:tak: a jest spokojny jak nigdy, poszedl spac wczoraj po 21 obudzil sie o 6 zjadl i teraz ciagle spi:-) normalnie aniol nie dziecko:-D
joklis u nas jeszcze tak duzo plam nie ma ale jak juz sa to wszystko piore w persil non bio i wszystkie plamki ladnie schodza:tak:nasze ubrania tez w nim piore i nie narzekam
kornasia dzieki, mielismy szczescie ze akurat w tym roku wypadlo w sobote:-D

hej:)
my dzis po szczepieniu na razie mlody spokojny, jak wyszlismy z przychodni to od razu sie uspokoil i usnal w wozku:-p a jak mu pielegniarka wkula igle to pisk straszny byl az mnie sie plakac zachcialo i nie moglam patrzec jak ona mu to wbija:sorry2: poki co wszystko w porzadku:happy2:
prawdopodobnie za dwa tyg sie wyprowadzamy z Londynu do Carlisle pod szkocja:tak:ja sie bardzo ciesze, juz tam kiedys mieszkalismy i to bardzo sympatyczne niewielkie miasteczko no i przede wszystkim tanie w koncu bedziemy mogli wynajac mieszkanko tylko dla siebie:-)tylko M musi najpierw pojechac i ustalic wszystko z praca i obejrzec chatke:tak: pozniej po nas wraca i jedziemy tam:tak: pociagiem to jest 3,5 godz wiec jeszcze nie tak starsznie.
wczoraj bylismy na sesji zdjeciowej:-) taka promocyjna zdjecie w stylu lat 30-40 i wymiarach 10"-13" kosztuje nas 15 funtow wiec spoko to tego byly inne pozy i jak bedziemy chcieli to mozemy doplacic i dodatkowe zdjecia wywolaja:tak: odbior zdjec 25 lipca nie moge sie doczekac:-)

Ada ja tak zrobila z malym na pierwszym szczepieniu:no::no::no:zawsze obudz dziecko dfo szczepienuia:baffled::baffled::baffled:mi pielegniarka nie powiedziala i tez sie tak wbila na spiecego a nie powinna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dziecko moze doznac szoku.maly mi chorowal dwa dni,caly czas plakal,rowniez w nocy:no::no:nastepnym razem juz budzilam i kazde szczepienie przeszlo gladko:tak:troche placzu przy wkluciu i tyle:sorry2:

Witam dziewczyny w ten pochmurny dzien!
Ja z pytaniem z calkiem innej beczki... Czeggo uzywacie do wywabiania plam? Ja malej sliniaczkow to doprac nie moge, w tesco to tylko vanish, i oxy czy jakos tak, a vanish tych plam nie spiera... Wszystko konczy sie na moczeniu pierwsze, praniu w rekach, a potem pralka, ale nie mam czasu, zeby tak codziennie...
Joklis ja zawsze w vanish ten rozowy zamaczam a potem piore.Odkad jest maly to tylko w Fairy:tak:nie mam plan,w sumie zawsze zamaczam od razu wiec:sorry2:choc ostatnio jedna koszulke po truskawkach latwo spralo ale zostaly plamy biale po vanishu,chyba za dlugo trzymalalm:sorry2:

oki lece na dwor:tak:

reklama
Tez piore w persil non bio od urodzenia... Ale odkad sloiczki zaczelam dawac, to nie moge doprac... I tez daje ten rozowy vanish, wiec nie wiem, moze temperatura zla? Ja wszystko piore w 40 stopniach, i do tej pory wszystko schodzilo, tylko te nieszczesne sloiczki...

Do góry