reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

no i z nowu lece dalej. dzisiaj busy day. konie, odwiedzinki u rodzinki. pewnie dopiero na wieczor wroce, a i pochwale sie, ze w koncu mam samochodzi, maly bo maly, ale na poczatek starczy zeby rozruszac sie . mam prawko 15 lat, a wiekszosc czasu nei jezdzilam. a teraz przyszla pora , zeby wrocic na droge. a cykora mam, ze hej:-D:baffled:

reklama
Ada zgadzam sie z Toba:tak:J a zapomnialam bo podawalam herbatke koperkowa na kolki:tak:
Igla dawaj jesc na zadanie w koncu minie i bedzie jedzenie o stalych porach:tak:ja musialam karmic co 1.5 godz rowniez w nocy:baffled:taki glodomor byl:sorry:na poczatku jadl 70ml potem 100.na tkie dziecko male to duzo szczegolnie sztucznego mleka ktore jest tresciwe:tak:w nocy jadl mi do7 mies:baffled:pozniej juz zadziej,co 3 godz ale wciaz jadl:sorry:mAM PYTANIE;DLACZEGO NIE KARMISZ PIERSIA????

Kobiety gdzie sie podziewacie???
Ada niech je i rosnie,pozniej moze byc roznie.Moj Kondzio teraz jest ciezki do jedzenia.przez pobnad miesiac przytyl tylko pare dkg:sorry:ale urosl 2 cm.nie wiem czy to duzo:sorry:

jaka pogoda u was bo u mnie slo0nko wychodzi,przejasnia sie troche w koncu:tak:

u mnei tez slonko wyglada, ale na szczescie jest troche chlodniej i zaraz zbierami sie na konie i do moich starszych.

Kik a gdzie jezdzicie na konie?
a moze wiesz gdzie tu jest w bham farma wlasnie gdzies widzialam znaki ale nie pamietam gdzie.Ostatnio w Worcester bylam ale tam mozna bylo tylko popatrzec na konie owce itd:-) jednak nasz maly mial niezla frajde:blink:

KIk- dzieki....ale nadal nie rozumiem....moze tepa jestem :-( ale moja mama zanim wlozy np wedline do pojemnika wklada ja sama do lodowki i pojemnik tez (osobno) zeby nie bylo tych roznic temperaturowych....podobnie np robi z pomidorami.... potem wklada do pojemnika, odsysa tak jak napisalas..... a za kilka godzin ma wszytsko w rosie i pojemnik w srodku jest w rosie.... wiec jaka roznica temperatur ?????

cześć dziewczyny :-) widzę, że forum hula :tak: ja wpadam się przywitać, bo w Polsce teraz jestem. tutaj pogoda taka jak w Anglii, raz ciepło, raz pada, na pewno większe upały. powiem Wam, że się odzwyczaiłam od takich upałów - pocę się okropnie :szok: pierwszy tydzień wakacji minął nam bardzo fajnie, jeszcze 2 tygodnie nam zostały :tak::tak::tak:

kik gratulacje dla Twojej siostry i dużo zdróweczka dla niej i bąbelka :-)

Gosia spróbuj małej dawać chociaż jakieś biszkopciki, chrupki kukurydziane i tego typu rzeczy, żeby przynajmniej coś pochrupała w ciągu dnia. Mojej Oliwce po wirusie jaki miała parę miesięcy temu pomógł ACIDOLAC (probiotyk), po tym zaczęła jeść wszystko, w Anglii ponoć są jakieś takie jogurty a la probiotyk, tylko niestety nie pamiętam nazwy.

oki uciekam. podczytuję Was w miarę na bieżąco, będę się odzywać ;-) buziaki

magusia , ja na konie jezdze tu u nas, place 25 f za godzine jazdy w grupie, a 25 jest tez za pol g prywatnej.maja kupce, takie wiksze i na nich dzieci zaczynaja jazdy, a potem wieksze.

mala, hmm to calkiem normalne, ze zywnosc sie poci, to tak jakby zamknac ciebie w windzie bez doplywu powietrza, tez sie spocisz. przypuszczam, ze co jakis czas trzeba odsysac te powietrze z pojemnika.

kwiateczek- jak bylismy w skegnes dojezdzajac nad morze to widzielismy takie pole na ktorym jest pelno domkow cos ala przyczepa campingowa chodzi mi ile mniej wiecej to kosztuje jesli znasz ceny napisz z gory dziekuje

reklama
Witam wszystkie:-)

Wrocilismy z Lancaster wlasnie i wszyscy jestesmy skonani, bo malo czasu a chcialo by sie odwiedzic wszystkich znajomych.
Mysia moja mala to wcina czasami pol a czasami i caly sloiczek ale w sumie po jakiejs godzinie musze jej dac mleko bo glodna.
Joklis Tyra tez odkad sie urodzila to nieprzepada za kapiela i zawsze jest wrzask straszny, tez chyba zaczne ja brac ze mna bo moze wtedy bedzie bardziej happy.

Do góry