reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

mala-gorzatka28-moje dzieci przy biegunce i kilka dni po biegunmce tez nie chcialy nic jesc wymyslalam im rozne rzeczy zeby choc kawalek zjadly ale nic nie chcialy jesc za to pic pily tonami
ale jesli mala pije oki bo organizm przy biegunce bardzo szybko sie odwadnia musisz probowac dalej az mala zaskoczy trzymam kciuki ze mala w koncu zje wiesz tez goroco na dworzu i jesc sie nie chce no ale cos jesc trzeba a mala pije jakies mleko kaszki itp czy tez nie

Ostatnia edycja:
reklama
dzieki, przekaze dalej.
pierwsze emocje opadly i teraz jakos tak dziwnie sie czuje. do tej pory tylko ja mialam dzieci w naszej rodzinie, miedzy moja najstarsza , a nwym bobasem, jest 10 lat roznicy, a do najmlodszego 2 lata. nastepna siostra byc moze ejst w ciazy, ale jeszcze czeka, czy to nie falszywy alarm, bo w maju poronila pierwsza ciaze. tez by bardzo chciala miec dziecko, a wszystkie juz jestemy po 30, wiec zegar zaczal im tykac. a moim braciom, zupenie sie nei spieszy. przyjada pobawia sie z dzieciarnia i jada do domu :-):-)
wlasciwie , to ogarnela mnie taka reflekcja, tylko nie jestem pewna nad czym.:confused:

Ja rowniez dolaczam sie do gratulacji dla siostry... A jak sie czujesz w roli swiezo upieczonej cioci? Nie myslisz o swoim nastepnym widzac takie malenstwo? ;-):-)

dzieki za gratki, przekaze.
:dry:mam juz trojke i chyba wiecej juz bym nie chciala. uczucie naprawde dziwne :-D:-Dale szczesliwa jestem jej szczesciem. bardzo przezywa, bo nie spodziewala sie nigdy takich uczuc. juz powiedzmy doszla do siebie, ale potrzymaja ja tam jeszcze ze dwie noce. a narazie obydwoje sa w stanie upojenia radoscia.:-D:-D

reklama
kwiateczek, to takie lokalne forum. tylko ludzie sie pozmieniali, innym palma odbila itp.
a ja bylam na innym podobmym forum, ale z jakiegos powodu zostalam zbanowana i nie moge sie doprosic wyjasnien:angry: no , ale nic.
napewno dam znac co z siastra, sama zaraz jajo zniose:tak::tak::-D:-D

co znaczy zbanowana:zawstydzona/y::sorry2:boshhhh to co tam sie dzialo na live:confused:

Kik to trzymam kciuki za siostre dawaj znac:-)
zostalas zbamowana na bham?:baffled:

Kwiateczek a gdzie dokladnie nad morzem mieszkasz?
my myslimy gdzies pojechac na weekend ktorys nad morze:-)

W Skegness nad morzem polnocnym:tak:na wschodzie to jest:-)

kik gratulacjie dla szcesliwej cioci i rowniez dla jej mamusi a dla dzidziusia moc radosci i wszytskiego co najlepsze
dolanczam sie:tak::tak::tak:

nie wbylo mnie wczoraj bo w pracce bylam i jutro tez ide na rano do 4ej:sorry2:

Gosia jak pije to ok jezeli nie bedzie jedla nic do 5dni to idz do lekarza:confused:moj Kondzio to nawet nie pil przy biegunce i powiedzial lekarza ze do 3 dni jak tak bedzie to wtedy zeby przyjsc ale jesli pije to pewnie dluzej kaza czekac:baffled:

Do góry