reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
zagadkowa jestes:-D:-)
my chyba juz kiedys pisalysmy do siebie na priv ale nie pamietam co to bylo wlasnie na bham :tak:
a tak wogole ja tez sie tam nie udzielam wole nie .

Kik kurcze nie pamietam ...
mozliwe ze bardziej o niani:-)
chociaz na mechanika tez bylam zla haha.
W Wolverhampton pracowalam troche.

no tak to bywa . mnie co niektorzy zaczeli wkurzac i wole nie denerwowac sie :-D:-D:-D

chociaz ostatni m-c dal mi niezle w kosc, ale nie ma tego zlego , co y na dobre nie wyszlo.

Ostatnia edycja:
dokladnie po za tym widze jak niektorzy pisza to odrazu mam dosc jakas wogole na tamtym forum niezdrowa atmosferka panuje,cos nie przypadlo mi do gustu czytam tylko informacje wiadomosci:-)

ja czesciej jestem na mojej wyspie. bywalam na innym forum, ale juz nie bywam:dry:
teraz to czekam, az w koncu zostane ciocia. normalnie przezywam, jakbym to ja miala rodzic.
milej nocki.

Ostatnia edycja:
ja czesciej jestem na mojej wyspie. bywalam na innym forum, ale juz nie bywam:dry:
teraz to czekam, az w koncu zostane ciocia. normalnie przezywam, jakbym to ja miala rodzic.
milej nocki.
dzieki kobiety:-)
Kornasia ja mieszkam nad morzem,miasteczko tu jest ladne,plaza tez ale woda troche w morzu brudnawa:no:taka rdzawa:baffled:

kik oby bylo wszystko dobrzez siostro i daj znac jak cos.
shila witaj:tak:
co wy za forum tam mialyscie:szok:ze az ucieklyscie:szok:

kwiateczek, to takie lokalne forum. tylko ludzie sie pozmieniali, innym palma odbila itp.
a ja bylam na innym podobmym forum, ale z jakiegos powodu zostalam zbanowana i nie moge sie doprosic wyjasnien:angry: no , ale nic.
napewno dam znac co z siastra, sama zaraz jajo zniose:tak::tak::-D:-D

reklama
Kik to trzymam kciuki za siostre dawaj znac:-)
zostalas zbamowana na bham?:baffled:

Kwiateczek a gdzie dokladnie nad morzem mieszkasz?
my myslimy gdzies pojechac na weekend ktorys nad morze:-)

Do góry