reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
witam:)
dlugo mnie nie bylo ,chyba nie nadrobie:sorry2:
dzis bylismy w klinice mlody wazy 6700:-phv sie wystraszyla ale druga powiedziala ze dobrze jezeli je co 3 godziny:tak: M teraz jest w domu bo ma chore kolano, zebrala mu sie woda i ledwie chodzi:sorry2:to chyba kara za to chlanie z kumplem:-D teraz juz z tydzien go nie bylo, przypomnialam dzisaj mezowi ze obiecal mi przed porodem ze pozniej kumpel nie bedzie przychodzil i powiedzial ze o tym zapomnial, teraz mnie za to przepraszal:sorry2:
w koncu sie wyspalam przez dwa dni bo Kondzio przespal dwie nocki:-):-)wczoraj od 22 do 5 rano spal:-) ciekawe jak bedzie dzis....:-p
kik trzymam kciukasy za siostre!!!:-)

Czesc dziewczyny, wrocilam!!!! Tak teraz szybciutko, bo dopiero dotarlismy, ale jutro postaram sie nadrobic zaleglosci z calego tygodnia... Pozdrawiam wszystkie~!!!

witam.
maggusia, nie na bham, na innym podobnym , jak to forum, dla mamusiek.

wczoraj wieczorem w koncu pojechali do tego szpitala, zostawili ja na noc , dali 2 tableki i zobaczymy. no wlasnie ja chyba bardziej przezywam niz ona :-D:-D:-D:-Dale to moze dlatego, ze w sumie ona nie wie co ja wlasciwie czeka. mam nadzieje, ze lekko jej to pojdzie.:tak::-)sorry, ze tak pryznudzam.

dzisiaj mam dzien zakupowy. wypatrzylam deske na kibelek, w krztalcie kwaitka, ale tez sa z rybkami i muszelkami. zastanawiam sie ktora wybrac. bardziej to dla dzieci ma byc niz dl amnie, wiec moze te rybki wezme. tylko pokaze wam na ebay:
SEALIFE TOILET SEAT IN BLUE RESIN WITH CHROME FIXINGS on eBay (end time 02-Jul-09 17:54:47 BST)
Designer Novelty Printed Toilet Seat Sunflower Design on eBay (end time 04-Jul-09 09:16:39 BST)
albo taka Fish Fun Seat on eBay (end time 25-Jul-09 16:12:45 BST)

:-):-) maja jeszcze jablko, ser, kwiaty, zolwie, rybki. ciezki wybor haha

Ostatnia edycja:
dzien doberek :-):-) u nas znow zapowiada sie piekna pogoda :-):-) oby tak dalej bo na yahoo czyt ze maja byc straszne deszcze w uk i w poludniowo zach czesci nawet powodzie :confused::confused:

kik jak dla mnie kwiateczek:-)ale jezeli mialabym wybierac miedz rybkami to z niebieskim tlem :-)

Kik z kwiatkiem jest taka orginalna hehe ale mysle ze ta niebieska z rybkami tez jest ladna:-) widzialam kiedys takie w argosie ale nie wiem jaka byla ich cena.

Joklis witaj:tak:widzialam zdjecia, zazdroszcze:tak::tak:

Kwiateczek sukienka sliczna. Ja wciaz poszukuje czegos dla siebie a tu tydzien zostal, strsznie wybredna jestem ale jakos nic normalnie mi sie nie podoba:-:)-(

Goraco dzisiaj, troche na sloncu posiedzialam ale taki skwar ze wymieklam.

Do mam ktorych dzieci przechodzily biegunki,

Moja juz 3 dni jest po biegunce....i 3 dni NIC a NIC nie je.... normalnie NIC...tylko pije. Czy u was tez tak bylo. Wiecie przez te 3 dni zrobilam jej mnostwo posilkow, do koloru do wyboru, ale nic nie chce. Moja Nastka ktora zawsze miala wilczy apetyt.......:baffled:

Oj Aneczka, slicznie bylo, slub sie udal, szkoda tylko, ze do domu trzeba bylo wracac... Uswiadomilo mi to, jak bardzo chcialabym mieszkac w takiej scenerii i klimacie... Tylko zycie tam strasznie drogie, a i dwojka musialaby pracowac,zeby sie utrzymac... A co z dzieckiem? No ale coz, pomarzyc warto... Chcielismy sobie nawet przedluzyc wypad, i po powrocie do domu wskoczyc w samochod i wyjechac gdzies na dlugi weekend, ale stwierdzilismy, ze trzeba oszczedzac na przyszly rok...

reklama
mala , tak bywa. zoladek musi troche odpoczac, powiedz jej, ze jak bedzie glodna niech ci powie, a narazie dawaj jej picia ile wlezie, zeby sie nei odwodnila i moze zje zwykly polski suchy chleb,albo tosta.

Do góry