Witajcie kochane!
Tamarunia-nie martw sie na zapas, na pewno wszystko jutro bedzie dobrze.Trzymam za ciebie kciuki i za twoja Fazilke oczywiscie takze

Leedsana-a ja ci powiem, ze mnie sie bardzo podoba fryzura twojego syneczka.Uwazam ze wyglada slodko i sama jak bede miala synka to chce aby mial takie dluzsze wloski, jesli oczywiscie bedzie mu tak wygodnie
Kallusia-co to snow to juz pisalysmy, ze w ciazy sa one bardzo dziwne, czasem smieszne a czasem straszne, ale nie ma co sie nimi przejmowac, szkoda zdrowia

A co do piersi to niestety to jest tez moja zmora, na poczatku ciazy bardzo mnie bolaly i do tego niezle urosly, zwlaszcza ze przed ciaza i tak nie narzekalam na ich wielkosc bo byly wieksze ale jak do mojej figury w sam raz.Teraz nie rosna ale az sie boje pomyslec co bedzie po porodzie, mam nadzieje ze nie beda takie straszne.A w biustonoszu raczej tez chodze non stop

Maxin-faktycznie tobie nikt nie dorowna w odpisywaniu, nikogo nie pomijasz i o wszystkich pamietasz

U nas ok, dzidzia coraz mocniej kopie, w piatek mam polozna i mam nadzieje ze wszystko jest w porzadku.Co do wozia to zlozylismy go i bardzo nam sie podoba, mam nadzieje ze sie sprawdzi.A co u ciebie, jak sie czujesz?Juz niedlugo koniec pracy i wypoczynek

A powiedz mi czy duzo juz przytylas bo ja jakies 12 kilo i od ok 2 tygodni waga stoi w miejscu, mimo ze jem normalnie.
Malvina- corcia jest sliczna no i ta bujna czuprynka

A kolka pewnie juz wkrotce minie i wtedy i wy i wasza kruszynka odpoczniecie troche.A co do herbatki koperkowej to gdzie tutaj mozna ja kupic?
Anya-to dobrze, ze powoli wracacie do zycia towarzyskiego i malemu to nie szkodzi.Ja podziwiam ludzi, ktorzy po urodzeniu dziecka nie zamykaja sie w domku zapominajac o przyjaciolach i dotychczasowym zyciu,tylko potrafia pogodzic swoje obowiazki rodzicielskie z przyjemnosciami.Ja wiem ze dziecko jest najwazniejsze ale po pewnym czasie czlowiek potrzebuje sie spotkac ze znajomymi lub gdzies wyjsc.Mam nadzieje, ze mnie tez sie to uda

Gratuluje naprawde i podziwiam

Dziewczyny powiedzcie mi jakiego kremu uzywacie do pielegnacji pupci waszych maluszkow i czy uzywacie takze pudru?Ja nie wiem na co sie zdecydowac, moze wasze rady mi pomoga.A i czy tutaj tez uzywa sie spirytusu do przemywania pepusia, a jesli to jak sie tutaj nazywa(jak juz wiecie te fachowe slowa nie sa mi az tak doskonale znane po angielsku)?
Jesli kogos nie wymienilam to przepraszam ale wszystkie was i wasze pociechy mocno sciskam

A co do wiosny to tak pierwszy dzien a jej nigdzie nie widac.Mam nadzieje ze to kwestia juz tylko kilku dni.
papa