reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam Mamusie!
Melduje sie:-p
ale tu cisza:-p

Kwiateczek dawaj mi tu fotki sukienki:-)
jejku nie strasz mnie ta pandemia ja sie tak boje ze szok!:szok:
juz jest ofiara jedna u nas w miescie zmarla dziewczynka poprostu jestem przerazona!

Aneczka masakra z tymi powodziami ogladam wiadomosci i szok:szok::baffled:

Gdzie reszta dziewczyn?

reklama
witam.
u mnie goraco jak w garnku.pewnie niedlugo padac bedzie. duchota.
od wczoraj siedze , jak na szpilkach bomojej siostrze wczoraj wieczorem wody zaczely odhodzic i kazali jej czekac 30 godz. ma dopiero jutro rano sie stawic i wtedy beda myslec co calej. nie ma skurczy nic. mam nadzieje, ze to sie dobrze skonczy.
do tego ten angielski i szkola dzieciarni,zakupy itp. ten gorac.
z tego wszystkiego , to nawet za bardzo jesc mi sie nei chce.
a i dzisiaj dzieciaki dostaly info ze szkoly, ze tu pare mil od nas 3-5 mil, jest przypadek swinskiej grypy. mialam jechac do b-ham, ale nigdzie w takim razie sie nei wybiore, bo musialabym tamtendy przejezdzac.
sasiada psy wlaza mi na ogrod i robia sobie toalete, a ten nic.
moze od wrzesnia bede chodzic na angielski i cale szczescie, ze ma wtc, bo tak musialbym placic 235 f za semestr. strasznie podrozalo.
lece dalej. milego wieczorku.

KWITECZEK sukieneczka spoksik butki tez :tak:
i zycze zeby weselicho bylo tak samo udane :-) a tak wogole Kwiteczek czy ty mieszkasz nad morzem? czy tam jest fajna plaza?
znacie mozze jakies fajne mniejsce na\wyjazd na\weekend?

rzeczywiscie cos cichutko na forum .... pogoda dopisuje :-) ale ja troszke obawiam si na sloneczko wychodzic z Diana (znacie moze jakis dobry krem ochronny dla niemowlat?)

co z ta pogoda sie dzieje u nas duchota sloneczko, a w polsce deszcze :confused:

A co do tej grypy to ja nieslyszalam w naszym miescie ale wiesci sa przerazajace :shocked2::shocked2:

Hej....

Ale pustki

kwiateczek- sukienka, do polowy fajna -reszty nie widac, ale kolorek ma sliczny , butki bede pasowac napewno

Ja juz przestalam myslec o tej grypie w kategoriach zachorowania a nie daj boze umieralnosci, bo tak prawde mowiac to jakby tak codziennie podawali ile osob zmarlo na zwykla grype a ile na swinska to z pewnosci na ta zwykla jest wiecej ofiar i nikt o tym nie mowi.
To mnie najbardziej denerwuje to to, ze tyle sie trabi o higienie, o tym zeby nie kichac na boki, na polki z towarami, na innych....a oni i tak kichaja gdzie popadnie.

Shilla witaj na forum!:-)

Kwiateczek sliczna suknia butki tez:-)

Kik wiedzialam wiedzialam ty z bham jestes?
widzialam cie gdzies na forum bham ja jestem z bham:-p:-)

maggusia, juz nie mieszkam w bham, ale w sumie nie daleko:cool2: teraz rzadko bywam tam na forum, brak czasu daje sie we znaki..

shilla witaj.:-)

reklama
Do góry