reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
aneczka, wyslij mi po kablu ta ospe, a moze ktos ma swinke? moj najmlodszy jeszcze musi przejsc ospe i chlopaki swinke.

:-D:-D:-D:-D:-D:-Djak wroce z urlpou to mi przeslijcie i bedzie z glowy;-)

Wpadlam na chwilke sie przywitac;-)uciekam sie szykowac poki maly spi:tak::tak:msza za godz,chyba sie spoznimy:sorry2:nie wstanie raczej i jeszcze jedzenie:baffled:
milego dnia kobiety:-)

Hej Kobitki:tak:
Już myślałam, że się lepiej czuję ale wygląda na to, że czeka mnie wizyta u lekarza. Amol pomógł na zatoki ale teraz rzuciło mi się na gardło i zaczynam kaszleć. Może dlatego, że przestałam się smarować jak już się lepiej poczułam.
Kik jak będzioesz jechać już do tego cudownie ciepłego miejsca to z przyjemnością będę niosła Twoje bagaże:-D jak mnie ze sobą weźmiesz :-D.
W Szkocji porzydałoby się więcej ciepła i słońca:-)
Starsznie tęsknie za ciepłym Polskim latem.........
Jak się na prawdę lepiej poczuję to napiszę, pozdrawiam cieplutko :-)

Sara123 takie lato ze straszne powodzie podobno sa, mowilam mamie dzisiaj ze mam nadzieje ze sie polepszy bo przeciez mamy jechac za dwa tygodnie, ale cos slabo to widze:-:)-(no nic, zobaczymy.

witam
cos cichutko tu bardzo:szok::szok:
u nas wczoraj bylo troszke chlodnniej ale teraz znow sloneczko:-)przez dwa dni byly takie mgly ze wygladalo jakby sie cos palilo:szok:tak woda parowala,nawet w dzien:baffled:

Ja dochodze do siebie teraz:sorry:brzuch mnie bolal wczoraj bardzo,popalilam troche co nie pale normalnie i dlatego:baffled:
jutro moze pojade po kiecke:-)
oki uciekam bo zaraz idziemy do lekarza,pamietancie na kontrole na 8 mies:sorry:

acha nadal nie mam revenal pack:angry::angry:

gdzie nasze mamy z noworodkami:-)pokazywac sie tu--Kasia,Paula co u Was,dawac fotki jakies:tak:

reklama
No co to ma znaczyc,gdzie sie podziewacie:baffled:wiem ze cieplo ale pisac no tu troche:sorry:

Zaraz jade po sukienke wiec pokazywac sie bo nie pokaze:-D:-D:-D:-D

WIECIE moj G dostal payslip z listem o 6 stopniu pandemi:szok::szok:jak dbac o higiene,i jakiekolwiek obiawy gdyby sie pojawily to podali linie tel aby skonsultowac objawy:no:boshhh a my niedlugo jedziemy na lotnisko:szok:ale sie tykam:no:

Do góry