reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

witam:)
dzis troche ciezki dzien byl , mlody nie chcial spac, ciagle marudzil:zawstydzona/y: po kapieli byl bardzo spiacy a zarazem marudny bo nie mogl sam usnac i budzil mi sie trzy razy:-( dopiero jak tata przyszedl o 21 to go utulil i spi do tej pory:tak:
aneczka wspolczuje ogromnie!! dobrze ze chociaz szczeniaczki sie znalazly ale reszty rzeczy szkoda....:-(
pinka kiecka ekstra!! :-):-)ehh ja bym chciala jeszcze raz ten dzien przezyc, to byl jeden z najpiekniejszych dni w moim zyciu....:-):-)

reklama
ale forum nabrało tępa, wow :-)

Widzę, że temat ślubu poruszyłyście he he. Ja to w tym roku będę już szóstą rocznicę obchodzić ;-) Ja miała suknię szytą - dół sukni wybrałam z takiej ekskluzywnej gazety, potem szukała tego w sklepie żeby przymierzyć, a górę sama sobie zaprojektowałam. Wtedy była moda na bordo. Dół miałam biały, do tego gorset biały z bordowymi kwiatuszkami. Mi się podobała ;-) Ja to skromnie chciałam wtedy wyglądać, bo taka zawsze byłam, nie chciałam się aż tak bardzo w oczy rzucać. Dziś jak bym brała ślub, to bym chciała mieć jakąś wytworną kieckę :-)

Pinka te suknie wieczorowe nie bardzo mi się podobają, wariant III i IV jeszcze jako taki, ale one mi na niewygodne wyglądają.

Edytka to nieźle doradziły HV, zacząć od początku... Mam nadzieję, że małemu to spanie się szybko unormuje.

Alex miłego pobytu w Polsce. Ja lecę za 2 tygodnie i już nie mogę się doczekać.

Oki, lecę spać. Trzymajcie się kobitki i piszcie, piszcie. Dobranoc

hello
Gosia
- syla -no wiadomo nie kazdemu te sukienki sie podobaja bo wiadomo ze kazda z nas gustuje w czyms inny mnie sie naprzykład bardzo podobaja:tak::tak::tak::tak:

Alex- miłego wypoczynku w polsce:tak::tak::tak: zapraszamy po powrocie:-D:-D:-D:-D
ada- no to kochana wklejej nam tu focie:tak::tak::tak: bo weselicho widze nie dawno bylo wiec prosze sie tu chwalic ale juz;-);-);-);-);-):-D

Syla masz jakies focie- to dawaj kochana zobaczymy jak to bylo 6 lat temu:tak::tak::tak:

my ja bedziemy slubowac to bedziemy 6 lat ze soba wiec juz tez chyba najwyzszy czas bo o Gosi juz nie wspomne heehehh 12 lat:szok::szok::szok::szok::szok::szok: w styczniu mielismy zareczyny i zaraz zaplanowalsmy date slubu bo moja mowi ze kolejnych 6 lat nie chce czekac no i tak w ciagu miesiecy od zareczyn mamy slub:tak::tak::tak:szybko i sprawnie poszło........................czego i wam planujacym zycze:-D:-D:-D

Witam
Pinka kobito o ktorej ty wstajeszx biedna:baffled:
dziewczyny n wlsanie dawac foty:-)
Gosia to rzeczywiscie czass najwyzszy:tak:my jestesmy raz 4 lata,to jeszcze 8:-D:-D:-D po tylu latach to mi sie odechce.nawet zareczyn nie m ielismy:no:
oki lece bo dzis do kolezanki jedziemy:-)

Alex -milego pobytu w PL. Mam wrazenie ze ciagle tam latasz....ehhhh szczesciara !

syla- wczoraj tak pomyslalam ze zaraz zrobi sie mini slube forum hihihihi no ale kazda z nas dzieli sie danymi radosciami i smutkami z dnia.
Swietny pomysl nadala PINKA -wrzuc pare fotek.... dla wspomnienia jak to bylo 6 lat temu...pliiiiiiiisssssss :-)

kwiateczek- to czas sie zareczyc :happy:

A u nas tak jakos wyszlo, bo poznalismy sie jak mialm lat ...19-scie...poszlam na studia, on na studia.... pieniadze szly na czesne i jeszcze dawalismy na tzw zycie rodzicom. Zaraz po studiach wyjechalismy tutaj. Zarabialismy grosze no i troszke "ogladalismy" Anglie....potem byly dosc kosztowne zareczyny :-pbo sam piersicionek mojego kosztowal £1100 do tego robilismy przyjecie w Pl no i tak smignelo 12 lat... no ale teraz, mobilizacja w pelnym wydaniu :-D juz zadne z nas nie chce popuscic...hihihihi

Wczoraj odpisali mi z tego salonu w sprawie tej sukni co wam pokazalam-tej mojej ulubionej...no i kosztuje 2500zl. Pojade tam i ja przymierze jak bede w PL. Zobacze jak w niej bede wygladac :-p

My zaraz uciekamy do lasu na plac zabaw...i lunch. :cool2:

Oj pogoda dzis taka sliczna, szkoda bylo w domu siedziec... Wlasnie wrocilam z zakupow, bo tej nieszczesnej kiecki na slub szukam... Nic mi sie nie podoba, a jak cos juz sie spodoba, to albo nie ma rozmiaru, albo jak paczek wygladam (bo po ciazy brzuszek zostal), albo cena nie taka... A tu juz nieduzo czasu zostalo... Jutro wybieram sie do Birmingham, moze tam troche wiecej szczescia mnie spotka... A moze wy macie pojecie w jakich sklepach ladne kiecki? Pinka tak cywilny wziac mozemy, tylko jak wspomnialam, mojemu to marzy sie slub w pieknej scenerii, a tro niestety kosztuje... Trzeba sie wziasc za oszczedzanie :-);-):tak:!!!

joklis -tu kochana sa cudne kiecki:tak::tak::tak::tak:
SL373653.jpg
oze cos dla siebie znajdziesz hehehe

Sheath / Column Straps Floor-length Silk-like Satin Evening Dress (GYE151) - US$ 149.99
P4378 - Flirt by Maggie Sottero
P5380 - Flirt by Maggie Sottero
P4379 - Flirt by Maggie Sottero
P4377 - Flirt by Maggie Sottero

chciała bym kiedys wystapic w takiej kiecusze ehehhehe

Gosia- 2.500 to wcale nie duzo jak na taka sukienke:tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry