reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Gosia- Nastka slodziak a jak poza:-D:-D:-D:-D co do sukienki to mnie sie podoba ta błekitna i ta niby blado czerwona:tak:
Ada- powiedz ile dalas za bukiet slubny:tak::tak::tak: bo widze ze miaas roze i storczyki tak??? a i tak super miaas sukienke albo taki may brzunio ze wcale nie widac ze ty w ciazy jestes hihihi super
joklis- to pochwal sie nam tutaj co kupilas fajnego:tak::tak::tak::tak:
Syla- a ty na co masz te alergie???????

wy sobie smacznie spicie a ja znow do pracy kurcze jeszcze 7 dni i wolne teraz pracuje za kolezanke 3 tydzien bez off :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i juz padam na pysk ale za to bede miec wiecej wolnego jak do Polski pojade:-D:-D:-D:-D:-D
uciekam moje drogie do usyszenia pozniej

reklama
Gosia Nastunia super:-)poza modelki:tak::-D
Aggi tutaj sa szczepionki wszystkie co potrzeba a w Pl za nie wlasnie sie placi:tak:nie mozna innych dokupic.Ostatnio pielegniarka powiedziala ze niektore kraje maja wiecej szczepionek bo czesciej choruja na niektore choroby.Te najwazniesze sa tu i tyle.pokazywalam te szczepienia mojemu lekarzowi z Pl i powiedzila ze to te same i te co tu sa na 4 mies w Pl daja je po 12mies bo sa wtedy tansze ale nie wiem czemu akurat wtedy sa tansze:no:nie pamietam.w kazdym razie to samo:tak:
Syrenka witaj na forum.kawke mozemy wipijac codzien ale wirtualnie:sorry:gdzie jest to St, Albans:sorry:

Wiecie ze moj maly znow kryzys przechodzi w nocy taki jak na poczatku,znow nocki sa strasznme.nie doczekam sie chyba tego wyjazdu do Pl i kiedy zrobie mu te badania:bafdfled:dzis kupilam mu inne mleko SMA moze bedzie lepiej:sorry:w sumie ma to samo,czesc rzeczy mniej czesc wiecej:bbaffled:nie wiem juz co robic zmieniac czy nie

Witam Mamusie!

Cudna pogode mamy prawda?:-)
Mialam wyjsc dzis z malym ,ale tyle sprzatania w domu,ze szok,a i jutro mam egzamin w szkole i musze sie uczyc:sorry:ale mi sie nie chce laaaaa:-p:eek:

Pinka ladna ta twoja sukienka slubna :-)
racja kazdy ma swoj gust ja wolalabym miec cos w tym stylu.
Gora taka jak na zdj nr 1 i dol cos w stylu zdjecia nr2 tylko nie taki dlugi tyl,ta sukienka ze zdjecia nr3 tez mi sie bardzo podoba,ale cos mnie tak bierze na rozporek z przodu zeby bylo nozke widac :-)
a te kiecuszki co wyslalas z tego sklepu sa cudne nawet niektore nadawalyby sie na slub jesli bylyby w kolorze bialym.

Ada slicznie wygladaliscie piekne zdjecia ze slubu i napewno piekne wspomnienia:-)

Kwiateczek moj maly SMA od urodzenia pil i ja sobie chwlailam to mleko,ale wiadomo kazde dziecko ma inaczej.

Wszytski wyjezdzajacym na wakacje ZYCZE MILEGO WYPOCZYNKU:tak:
Pozdrawiam i sle ciumaski!

Załączniki

• suknia gora.jpg
    suknia gora.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 33
  • suknia z odkryta noga.jpg
    suknia z odkryta noga.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 35
  • sukienka.jpg
    sukienka.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
witajcie gwiazdy!!!!!!!!!!!!!!!!!

maggusia- super sukienki :tak::tak::tak: rozumiem ze taka bys chciala miec tak????
Syla- a ty sie nie ocuagaj tylko zdjecia wklejaj:-D:-D:-D:-D:-D

a mnie odbilo:-D:-D:-D:-D wiecie czemu ??????/ bo znalazłam kiecke slubna na punkcie ktorej zwariowałam:-D:-D:-D:-D:-D no i teraz w 99 bede takowa szyc:szok::szok::cool2::cool2::cool2:

Czesc dziewczyny!!!
maggusia wlasnie, czy to sa sukienki, ktore ci sie podobaja, i taka chcialabys miec? Pinka a coz\ to za kiecka tak Cie z nog zwalila? Ja myslalam, ze sukienke juz masz... HHHmmmm jestem pewna, ze zdjecia widzialam :tak:;-) Ja wkleje zdjecia, jak znajde troche wiecej czasu, nawet moj mnie jeszcze w niej nie widzial... Mialam zamiar zrobic to dzis, ale mala tak daje czadu, ze pelne rece roboty mialam... Chyba zeby ida :-:)-:)-(... Cale szczescie teraz usnela, wiec ide cos zjesc, bo jeszcze dzisiaj okazji nie mialam :tak::-( Pozdrawiam

Pinka i Joklis tak takie kiecki mi sie podobaja i ktoras z nich chcialabym miec :-)

Pinka ty bedziesz szyc nowa suknie????????????:szok::-):eek::-p

Pinka sliiiiiiiiiiiiiczna sukienka, maggusia twoje wzory tez super, co jedna to ladniejsza... A to fotki mojej sukieneczki, jutro ide buty kupic... Nie wiem, czy jakis naszyjnik bedzie do tego pasowal, a jak tak to jaki?

Załączniki

• SDC10703.jpg
    SDC10703.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 38
  • SDC10705.jpg
    SDC10705.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Pinka suknia sliczna:tak"::tak:tez bym taka chciala:-):tak:
Maggusia zro z 3 jedna:-D:-D:-D bedzie super:-)
Joklis suknie ladna:tak:do tego jakies delikatne sandalki rozowe i bedzie super:-)

lece spac bo tylko czekac na pobudki malego,mleka nie jadl jeszcze padl za wczesnie ale pewnie kilka dni potrzeba bedzie:baffled:pije tylko rano ina wieczor:sorry:dzis padl za wczesnie pewnie niedlugo sie obudzi z glodu:sorry:ostatnio bardzo malo je,chudnie.obiad musze kobinowac zeby zjadl,wlasciwie chyba wszystko tak nie chetnie je:no:nie wiem czy dobrze robie z tym mlekiem ale oby poskutkowalo:sorry:

jutro jade z kolezanka po jakas sukienke,watpie ze cos kupi jak do slubu 2 tyg zostalo.chyba zostanie przy jakims kostiumie:sorry:

Do góry