reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

pinka prosze bardzo, kilka wspomnien z mojego slubu:-)

d92af795.jpg

0d28ad77.jpg

8f02dc4c.jpg

2ad427f9.jpg

4c0accc8.jpg

48b85709.jpg

96364a99.jpg

29e0a6c5.jpg

8c009dfd.jpg

ooo ale duzo tego wyszlo:szok::-D:-D
wtedy Kondzio byl w brzuszku juz 7 miesiacu:tak: a sukienke mialam szyta na miare bo na moj wzrost i jeszcze tak zeby do brzuszka pasowala to byla szyta:tak:

reklama
Pinka no te kiecki to super, bardzo mi się podobają.

Ada śliczna była z Ciebie Pani Młoda.Bardzo ładnie wyglądałaś. Super fryzurka i w ogóle.

Dziewczyny spróbuję wkleić zdjęcia, ale będę musiała pokombinować, bo wtedy nie mieliśmy cyfrówki, więc muszę zrobić zdjęcie zdjęcia. Popróbuję.
My też braliśmy ślub po prawie 7 latach bycia razem...

Ada w ogole bym nie powiedziala, ze w ciazy bylas... Pinka sukienki kosmiczne, ale panna mloda chyba nie bylaby zadowolona, gdyby sie ktos w takiej pokazal, to ma byc przeciez jej dzien ;-):tak::-D./ Zreszta do cypryjskiego ciepla nie bylyby odpowiednie, wszystko by sie chyba do ciala kleilo ;-)... Natomiast jesli kiedykolwiek bym brala cywilny, i wrocila do mojej wagi sprzed ciazy (;-)) to sukienki sliczne... Pokazywalam je nawet mojemu i o dziwo sie ze mna (z nami) zgodzil :szok:... A myslalam, ze faceci gustu nie maja ;-).... Oj, ty sie juz na pewno slubu doczekac nie mozesz... Pozazdroscic...

Ada suknia piekna:tak:nie widac wogol ze w ciazy bylas:-)
ide sapc kolezanka przyszla do mnie ta co bbierze slub za 2 tyg:-)jej chlopak dzis kawalerskie robi,mojego jeszcze ani widu a do pracy jutro:baffled:a my za tydzien:-)_juz sie nie moge doczekac:-)

PINKA - no te sukienki sa boskie....jakbym miala wybierac to zdecydowanie ten granat... oh eh ah :tak: no jakbys taka na wieczor potrzebowala albo na przebranie w czasie wesela to powiem ci ze z twoja sylwetka wygladalabys POSH

ada - ale super focie, wspomnienia wracaja , co ?

Ja uciekam bo zarz mamy gosie na obiad, potempodwieczorek i kolacja...uhhhh

dziewczyny jak to jest ze szczepionkami w uk. wszystkim daja te same czy mozna sobie np. dokupic lepsza wersje tak jak w Polsce? my z mayka w srode idziemy na 8 tyg szczepienia i tak sie wlasnie zastanawialam....

aggi z tego co sie orientuje, to tutaj wszystkie szczepionki sa wliczone (nawet te ktore w Polsce musisz dokupic) i masz je za darmo... My wybieramy sie w tym tygodniu na trzecia serie i chyba bedziemy miec spokoj na 8 miesiecy o ile dobrze pamietam...
Z innej beczki... Kupilam sukienke!!! Po calym dniu lazenia po sklepach i praktycznym poddaniu sie, weszlam do jednego sklepu i znalazlam kiecke, ktora sie mi spodobala... Czerwono-rozowy odcien, do kolana, z kokardka z przodu... Prosta, a jednoczesnie elegancka... Moge powiedziec, ze misja udana!!!!!!!!!!

Gosia mi też podobałasię ta granatowa :-)

Joklis to super, że w końcu udało Ci się kupić sukienkę, teraz tylko dodatki i zabawa :-)

aggi nie słyszałam o tym, że można dopłacić za lepszą szczepionkę :no: tu w UK i tak jesteśmy w lepszej sytuacji, bo dają dzieciaczkom szczepionki przeciwko pneumokokom i meningokokom, a to moim zdaniem jest teraz bardzo ważne.

A ja dziś dostałam takiej alergii, że szok, tak się źle czułam ehhh, szkoda gadać.

reklama
Do góry