Hej Kobietki ;D
Ja to niewiem czemu taka znudzona wszystkim jestem :
Mowie wam tylko czekam upragnionego wolnego,jeszcze ten tydzien caly ,a potem trzy dni w tyg,a koniec marca sie zbliza,jupiiiiiii,taka niecierpliwa jestem.juz bym chciala prac,prasowac,szykowac wszytko dla bobasa i miec na to czas.W ogole na twarzy wyszla mi okropna skaza,ktora mialam jako dziecko :
i bardzo mnie to drazni bo wygladam okropnie,w ogole sie sobie nie podobam,czasmi sie z tego smieje,zartuje,ale coraz czesciej z tego powodu placze,wlosy sie nie ukladaja,obciela bym je ale nie mam pomuslu jak :
popadam w wielkie kapleksy :
:-[ :
oj sorki ,ze tak marudze,ale tak mi jakos zle i musze sie wygadac.Maz jest szczery do bolu,choc mowi prawde czasmi male klamstewko by nie zaszkodzilo co do mojego wygladu.I jak tu poprwic sobie humor,chyba handra przychodzi................a pogoda w tym nie pomaga,zimno jak niewiem,wrrrrrrrr..........
Maja dobre widomosci zawsze uspakaja,ciesze sie,ze zobaczylas kruszunke,pierwsza fotka ha,niesamowite,takie cudenko nosisz w sobie.A panika sie nie przejmuj,kazda z nas po trochu to przechodzila i naldal przechodzi,ale to zdrowe byle nie do przesady.Wiec starj sie niezamartwiac.Milo slyszec ,ze obsuga byla ok.A co do mojego brzusia to rosnie,fajniutki jest,rak nie moge z niego sciagnac,caly czas go glaszcze

Izusia dobrze,ze wykryli wczesnie infekcjie,na pewno szybko po kuracji antybiotykowej zniknie i wszystko bedzie oki wierze,ze szpital nie bedzie konieczny
zdrowka zycze.
Moja grypa ,a raczej przeziebienie przeszlo,jak pisalam wczesniej tylko katar mnie meczy.
Martuska ciesze sie,ze film sie podobal.Alek spi zawesze popoludniami,bo wiem,ze nietore dzieci lubia rano,a niektore popoludniu i to pomaga mi przespac cale noce,rutyna wydaje mi sie jest bardzo przydatna.Jak jego raczkowanie,jakies postepy???
Beta a jak Tomaszek wrzucil juz pierwszy bieg???Jak twoje samopoczucie???
A co z innymi laskami:Dorcia(brzuszek juz widac?),Ivonek,jak przeprowadzka,pewnie sie urzadzacie i jak na razie brak netu????????
Baasia,Leedsana,Malvina,Magdak25,Lwica(Jak wasze pociechy sie chowaja,moze jakies nowe fotki przeslecie)?????
Lwica to o nas chyba juz zapomniala,co u ciebie moja droga????
Ara,Gwiazdeczka,Cela,jak tam ciezarowki sie czujecie???
Ulinka cos ucichlas?!?Kallusia ty rowniez jak ciaza???Fioolka81 a co z Toba ty chyba tez juz dzidzi masz przy sobie??
Maggusia to pewnie juz urodzila,ciekawe co,dziewczynka,chlopiec ?????????Daj znac czasami,jak sie czujesz????????
A reszte lasek ,ktore nie wymienilam pozdrawiam i o zdowko pytam???
milej nocki
papatki
Ja to niewiem czemu taka znudzona wszystkim jestem :
Maja dobre widomosci zawsze uspakaja,ciesze sie,ze zobaczylas kruszunke,pierwsza fotka ha,niesamowite,takie cudenko nosisz w sobie.A panika sie nie przejmuj,kazda z nas po trochu to przechodzila i naldal przechodzi,ale to zdrowe byle nie do przesady.Wiec starj sie niezamartwiac.Milo slyszec ,ze obsuga byla ok.A co do mojego brzusia to rosnie,fajniutki jest,rak nie moge z niego sciagnac,caly czas go glaszcze
Izusia dobrze,ze wykryli wczesnie infekcjie,na pewno szybko po kuracji antybiotykowej zniknie i wszystko bedzie oki wierze,ze szpital nie bedzie konieczny
Moja grypa ,a raczej przeziebienie przeszlo,jak pisalam wczesniej tylko katar mnie meczy.
Martuska ciesze sie,ze film sie podobal.Alek spi zawesze popoludniami,bo wiem,ze nietore dzieci lubia rano,a niektore popoludniu i to pomaga mi przespac cale noce,rutyna wydaje mi sie jest bardzo przydatna.Jak jego raczkowanie,jakies postepy???
Beta a jak Tomaszek wrzucil juz pierwszy bieg???Jak twoje samopoczucie???
A co z innymi laskami:Dorcia(brzuszek juz widac?),Ivonek,jak przeprowadzka,pewnie sie urzadzacie i jak na razie brak netu????????
Baasia,Leedsana,Malvina,Magdak25,Lwica(Jak wasze pociechy sie chowaja,moze jakies nowe fotki przeslecie)?????
Lwica to o nas chyba juz zapomniala,co u ciebie moja droga????
Ara,Gwiazdeczka,Cela,jak tam ciezarowki sie czujecie???
Ulinka cos ucichlas?!?Kallusia ty rowniez jak ciaza???Fioolka81 a co z Toba ty chyba tez juz dzidzi masz przy sobie??
Maggusia to pewnie juz urodzila,ciekawe co,dziewczynka,chlopiec ?????????Daj znac czasami,jak sie czujesz????????
A reszte lasek ,ktore nie wymienilam pozdrawiam i o zdowko pytam???
milej nocki
papatki