Witam dziewczyny,kolejny dzien w ktorym czuje sie senna i znudzona.Moje zdrowko juz lepiej,choc katar pozostal,ale jak to mowia leczony lub nie 7 dni musi byc.A pogoda taka dziwaczna wszyscy na okolo narzekaj na sennosc,A JAK WY???Przesilenie wiosnne czy co???Ostatnio ogladam nalogowo filmy,niewiem czy mialyscie okazjie widziec: Domino,Revolver,Into The Blue i przepiekny Memoirs Of A Geisha.Na wysokie dzwieki dzidzi tak szaleje,wypycha raczki,nozki,a ostatnio lezac na boku,nagle dostalam takiego bolu w parwym boku,ze sam niewiedzielam co ze saoba zrobic,tak jak by coc mnie ciagla od srodka i tak pomyslam moze bobas pepowina sie gdzies owinol i dlatego tak dziwnie boli,hmmmmm.....a potem przez dwa dni mialam kucie pod pepkiem,tak jak by igielki,no coz rozne rzeczy sie dzieja w ciazy :
Izunia mam nadziej,ze ty juz lepiej,czy bylas u lekarza????Gratuluje zakupu wozka i na jaki sie zdecydowaliscie????
Anya a ty jak ze zdrowkiem juz lepiej.Ale historaia z tym golebiem,ja rowniez nie przepadam za ptakami i podobnie jak ty po filmie hiczkoka wole czymac sie od nich z daleka tym bardziej teraz gdzie panuje ta przekleta ptasia grypa,juz do Polski zawitalam,w trzech miejscach :
Ara coraz bilizej porodu,co???I jak nastroje???Co do lozeczka,wiesz ja tez chcilam miec malestwo przy sobie,ale niestety mieszkanko i rozmiary pokoju nie pozwalaj na to aby zmiescic lozko,lozeczko,szafe w jedym miejscu,wiec bedzie spala w obecnej naszej sypilani,a my zaraz obok na pewno bede ja slyszec i czesto kontrolowac wiec za bardzo sie tym nie przejmuje ;D
Coffee robisz niezle rozeznanie przed przyjazdem do UK
Ja wierna jestem tylko BB ;D ;D ;D zreszta nie mam czasu na czytanie innych forum,ciezko bylo by sie polapac,a tak mozna sie wglebic w jeden,a tu poznalasmy sie i jest milo.Ale dzieki za zaproszenie 
Moze z tych nudow ugotuje dzis gulasz,zajme sie czyms pozytecznym,hi,hi,hiMam nadziej, ze wam wekend minol przyjemnie!!!
Buziaki papa
Izunia mam nadziej,ze ty juz lepiej,czy bylas u lekarza????Gratuluje zakupu wozka i na jaki sie zdecydowaliscie????
Anya a ty jak ze zdrowkiem juz lepiej.Ale historaia z tym golebiem,ja rowniez nie przepadam za ptakami i podobnie jak ty po filmie hiczkoka wole czymac sie od nich z daleka tym bardziej teraz gdzie panuje ta przekleta ptasia grypa,juz do Polski zawitalam,w trzech miejscach :
Ara coraz bilizej porodu,co???I jak nastroje???Co do lozeczka,wiesz ja tez chcilam miec malestwo przy sobie,ale niestety mieszkanko i rozmiary pokoju nie pozwalaj na to aby zmiescic lozko,lozeczko,szafe w jedym miejscu,wiec bedzie spala w obecnej naszej sypilani,a my zaraz obok na pewno bede ja slyszec i czesto kontrolowac wiec za bardzo sie tym nie przejmuje ;D
Coffee robisz niezle rozeznanie przed przyjazdem do UK
Moze z tych nudow ugotuje dzis gulasz,zajme sie czyms pozytecznym,hi,hi,hiMam nadziej, ze wam wekend minol przyjemnie!!!
Buziaki papa