ada1989
Mama Konradka :)
witam ja dzis bylam na pierwszej wizycie u GP z moim malym bo ma takie jakby troche opuchniete oczko w wewnetrznym kaciku babka powiedziala mi ze musze jechac do szpitala i zabukawala mi wizyte na dzis wiec pojechalismy oczywiscie naczekalam sie chyba z dwie godziny w poczekalnia to niby na emergency w koncu okazalo sie ze prawdopodobnie ma zatkany kanalik laczacy oczko z nosem i dlatego tak spuchlodo tego ma jeszcze maly katarek powiedzieli ze mam to przemywac przegotowana woda i masowac to miejsce wiec w sumie okazalo sie ze to zadna infekcja ani nic powaznego az pieciu lekarzy go ogladalo bo podobno nie spotkali sie jeszcze z czyms takim poza tym obadali dokladnie i obejrzeli malego i wszystko jest ok:-) w ciagu 9 dni przytyl 600 gr w zeszly poniedzialek bylo 3600 a teraz jest juz 4200:-) zarloczek maly
no i teraz jestem spokojna bo maly spi i w dzien i w nocy, sen wnocy zaczyna wydluzac mu sie nawet do 3,5 godz wiec jestem happy:-)
witam nowa mamusie:-)
no i teraz jestem spokojna bo maly spi i w dzien i w nocy, sen wnocy zaczyna wydluzac mu sie nawet do 3,5 godz wiec jestem happy:-)
witam nowa mamusie:-)