reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Goska- niom niestety ciagle jest na lekach grzyby leczy sie baaaaaaaaardzo długo niestety!!!!!!!!!!!!!! długie i bardzo kosztowne leczenie teraz jak pojedziemy do polski to zobaczymy jaka czesc ich dało sie zwalczyc mam nadzieje ze choc polowa minusów zamieni sie na plusy............................... a badania na grzyby robilismy we wrzesniu 2008 roku...........

Witam
Pinka,Malgorzta troche mnie pocieszylyscie ale marze o tym zeby sie skonczylo:sorry:nie je nic ciezkiego a budzi sie od 11pm do 5am co noc:baffled:a po tych "czarach"wczoraj dostal goraczke 39 C:baffled:dalam munurofen ale zavzal budzic sie ju o 9pm:no:plakal nam wczoraj bardzo:no:nie wiadomo czego:no:o 4 rano mial 38 C wiec dalam mu jeszcze raz nurofen:sorry:dzis jest w sumie normalnie:sorry:pierwszy raz mial ma graczke:baffled:nie chorowal mi jeszcze poza katarem:no:troszke go tez wysypalo ale delikatnie pare krostek na brzusiu i pleckach.
Tak sobie mysle ze ten wosk to predzej dla mnie wyszedl.Ja wdzialam tam psa wrzeszczacego a jak bylam mala to mnie ugryzl wlasnie taki bykol:no:boje sie psow w smie:sorry:Kolezanka ktora robila to widziala w tym samolot.moze i tak ale on nie bal sie,wrecz sie cieszyl jak lecial:sorry:to takie glupie:sorry:
najlepsze bylo z woda,pierwszy raz slyszalam takie cos:sorry:jesli zucil ktos na kogos urok to sie robi tak;
bierze 2 szklanki,lyzke stolowa.Nabierz z kranu 3 lyzki wody i wlewa po kolei do szklanki,potem z tej szklanki odmierza sie lyzki i przelewa do drugie:tak:jesli jest urok to podobno wyjda 4 pelne lyzki i podobno sie sprawdza:baffled:potem trzeba to wylac za plecy gdzies gdzie tego dnia nie bedziesz tedy przechodzic,nie odwracac sie:sorry:nam wyszly 3 lyzki.przeczy to wszelakim prawom:sorry:

Pinka nie wiedzialm ze mala ma grzyby:baffled:jak dlugo to leczycie i jak???no i jak znalezliscie je wogole:szok:
acha torty sliczne:-p:-p:-p

Kwiateczek- u nas bylo podobnie jak u ciebie mała ciagle budzila sie w nocy płkała stekała puszczała baczki( sprawiało jej to duzy problem) nie wiedzielismy o co chodzi podejrzenia padaly na alergie bo Adam jest alergikiem............po badaniach wyszło ze ma tylko sladowa alergie na por, ryż,banany, ale taka do zaakceptowania natomiast pani alergolog skierowała nas na badania kału po wzglendem grzybow robaków itp....no i miała racje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: w ukladzie pokarmowym wiki wykryto dosc duzo grzybów najwiecej drożdżakow,od tamtej pory jest na lekach sciaganych z niemiec poprawe widac bo od wrzesnia przytyła 2,5 kg teraz jak pojedziemy badania to zobacze jak to wyglada .......tazn czy jeszcze dlugo trzeba bedzie ją leczyc....

powiec mi jak to wyglada z tym woskiem -jak sie to robi???i co potem trzeba robic jak cos wyjdzie wyrzucic to czy co?

Czesc dziewczyny :-)
Pinka- torty sliczne.... masz talent!!!:tak::tak::tak::tak::tak: A z tymi grzybami to rzeczywiscie straszne! Oby juz badania wykazaly, ze ich nie ma....
Kwiateczek- no wlasnie, ja tez jestem zainteresowana tym woskiem, bo Oliwier jeszcze nie przespal jednej pelnej nocy wiec chcialabym tez tego sprobowac, kto wie, moze zadziala....:confused:

A u nas leje jak z cebra, wiec pewnie nigdzie sie nie ruszymy dzisiaj, a szkoda, bo kupilismy Oliwierowi rowerek wczoraj i chcialam go wyprobowac dzis.... no ale coz.....:-(

Pinka i Alex ja juz wiecej robic nie bede bo albo sie dziwnie zlozylo albo po tym sie rozchorowal:baffled:
Roztapisz troche swieczki,ponoc ma to byc z chrztu czy ze swiat:sorry:my ze swiat wzielismy:tak:ona roztopila to a gazie.Pokroilam ja i w takim szklanym pojemniczku roztopilam(pozniej trzeba wyrzucic)potem przelalam do takiego wiekszego kiliszka ale lepsze cos z lejkiem by bylo:sorry:mala miseczke wzielysmy i podeszla do lozeczka i za glowa przez dziurke od klucza(musi byc taki wiekszy by wosk przeszedl)na raz przelala,poczekalysmy jak wystyglo i ogladalysmy co to jest.trzeba ponoc zgadnac zeby odstraszyc(dla mnie byl to ktos o dwoch twarzach z jednej krzyczala a z drugiej spokojna.moglo tez byc zwierze ona zas widziala samolot w sumie tak dziwnie tez wyszlo raczej jakby rakieta:sorry:)potem musisz to spali,na chodniku na dworze G wzial troche papieru i spalil do koca musi sie wypalic:tak:

Ja sie tak zastanawiam bo bylam tez w pokoju moze bylo by lepiej jakby sama tam byla bo moze to dla mnie wyszlo:sorry:nie:
pogoda dzis do niczego:no:pada,slonce wychodzi,pada i tak wkolo:baffled:

Kwiateczek a z tą wodą to powiec jak to jest dziecko musi byc obecne???????

no to jak tobie wyszło 3 łyzki to znaczy ze na małego nikt czaru nie rzucił:no::no::no: dobrze zrozumialam?

kurde laseczki ja wlasnie zrobilam to sobie z woda i wyszły mi 4 łyzeczki:szok::szok::szok::szok: az mnie ciary przeszly czy to oznacza ze na mnie ktos urok rzucił????????????

Pinka musisz byc ty i dziecko,nikt wiecej:no:bo nie wyjdzie.Jesli robilas sobie to sama:tak:
Jak zrobilas,wlalas 3 lyzki stolowe,pelne???i co potem wyszly 4:dry:jakos nie moge tego pojac bo to przecze wszelkim prawom:no::no:
Jesli tak wyszlo to musisz wylac za siebie przwez prawe chyba ramie i nie ogladac sie:no::sorry:w sumie to czy wyszlo czy nie to musisz tak wylac:tak::sorry:

Moj maly ma goraczke znowu:baffled:dalam mu 3 godz temu nurofen i spadla ale widze ze po kilku godz wciaz wraca i tak wkolo:baffled:ma jeszcze wysypke ale tylko na nbrzusiu,klatce.pleckach i dupci:baffled:

reklama
Kwiateczek -tak jak mowisz nalałam do jednej szklanki 3 czubate łyzki wody potem przelałav do nastepnej tez były czubate i wyszły mi cztery:szok::szok::szok:a w kuchni razem z moim bylam bo wiki spała a mojemu wyszły normalnie 3 łyzki.................wiec moze to prawda?????/

a co do twojego maluszka to napewno 3-dniówka jak juz mu krostki wyszły..........

Do góry