reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

weri - nie przemeczaj sie a bedzie wszytsko dobrze.

Kasia- a ten zabieg to w ramach ubezpieczenia czy to prywatnie? Tak pytam jakby co, nigdy czlowiek nie zna swojej przyszlosci. Z Wika mieliscie maly problem, ale potrzebuje troszke czasu tym bardziej ze ona taka piesciocha i caly swoj czas poswiecaliscie jej.
Kochana powiedz mi jak ty to zrobilas z ta cesarka? Tak poprostu powiedzialas ze chcesz ja miec i ci zrobili czy mialas jakies wskazania. Bo z tego co wiem to nie jest tak latwo miec cesarke na swoje wlasne zyczenie. Ja zreszta chcialam miec ze wzgledu na moje oczy i spora wade wzroku, i rozmawialam z wielkoma poloznymi, chodzilam od jednej do drugiej, ale nikt sie na to nie zgodzil. Dlatego tak nie moge uwierzyc ze tak ci zrobili bo chcialas. Choc z drugiej strony pisza ze bardzo duzo cesarek w UK robia.

reklama
Witam z kawusia sie niedzielnie:-)
Wiecie moj maly od wczoraj butle pije z kaszka:szok::szok:nawet nie umie trzymac bo nie pije od 7 mies,wczoraj jak robilam kaaszke wieczorem,zobaczyl butle i tak zaczal krzyczec ze zrobilam i cala zjadl:-)dzis rano zrobilam kanapke a on nie chcial i znow na butle krzyk:szok::szok:to moje dziecie:-D:-D:-D Zamiast teraz jesc z lyzeczki toon na odwrot,lyzeczke odstawia:-D:-D
Nasze nowe mamusie co u Was:-)
Ewelina a u Ciebie???rozpakowalas sie?

Ja tak z innej beczki dzisiaj :)))

Kochane ile teraz placi sie za osobe/pare gdy organizuje sie wesele (bez alkoholu i picia) ????

Bo wczoraj uslyszalam od znajomego ze placi 150 zl za osobe na wsi zabitej dechami gdzie menu jest typowo standardowe,zadego Kawioru ;) czy bog wie czego.

Gosia ja place 125 zł za osobe i to w ładny chotelu w Poznaniu:tak::tak::tak:a co to ma za zanczenie czy z alkoholem czy bez????????????????

ja biore slub za rok u mnie w malej miejscowosci jest chyba 130 zl na osobe
a z alkoholem czy bez-to chyba znaczy czy jest wliczony w cene 130 zl np czy nie i trzeba kupic samemu u mnie trzeba samemu kupic alkohol;-)

dzieki dziewczyny...czyli w miare cena rynkowa.... tylko to zaden palacyk a jak widze to najdrozej :szok:.... az szok ile teraz wesele kosztuje. Jestem do tylu z cenami :cool2:

hej
ja juz po woli trace nerwy, po pierwsze bo od 4 dni maly prawie w ogole nie spi w dzien i jest przez to zmeczony a sam nie umie sie wyciszyc zasnac ( spi moze ze dwie godz w dzien:baffled:) a po drugie ja jestem cala obolala i nie mam czasu na to by sie nawet z pokoju ruszyc...:baffled: poza tym maly kicha i kaszle wiec nie wiem czy to przeziebienie... jutro przyjdzie polozna to sie zapytam:zawstydzona/y: no i caly czas by jadl, robi sobie 5-10 minut przerwy miedzy karmieniami i za chwile wrzeszczy, szuka cycka, paluszki bierze do buzi:-( dzis sprobowalam sciagnac troche mleka by sprawdzic czy sie najada, sciagnelam 125 ml, zostalo w butelce 40 ml a on jeszcze do cycka sie przytulal:szok: z butelki juz nie chcial jesc bo cos mu nie pasowalo i jeszcze z piersi zjadl:confused: taki maly zarlok chyba z niego...:sorry2: jutro bedzie wazenie wiec zobacze czy prawidlowo przybiera na wadze..:dry:
ehh mam nadzieje ze wszystko jest w porzadku:dry:i ze niedlugo wszystko sie unormuje:zawstydzona/y:

ADa nic sie nie martw,ja to sniadanie jadlam czasemo 13-14ej bo caly czas sie darl takie mial kolki:no:bedzie dobrze,powoli sie unormuje,moj tez nie spal i do tej pory nie sypia:no:ciagle sie budzi.tez jutro ma przyjsc hv bo juz rady nie daje,nie wiem co njest grane:baffled:musissz wziasc sie w garsc i jakos sobie uporzadkowac wszystko:tak:a jak spi to ty sie kladz tez,zuc wszystko i SPAC dobrze ci radze bo ja sie tylko ogladalam by cos zrobic a pozniej sil brakowalo by sie zajac dzieckiem:sorry:nerwy itd....pierwsze 3mies takie sa pozniej bedzie lepiej....
lce sie polozyc bo oczy sie kleje:no:za ok 2 godz pobudki sie zaczna:baffled:

reklama
ada -wszytsko sie unormuje. Dziecko uczy sie nowego rytmu zycia, przeciez jest malutki. Jestes zmeczona. Kazda z nas to przechodzila lub przechodzi, ale bedzie dobrze. Podobnie jak kwiateczek, jak moja byla mala to czasem przystawalam i zastanawialam o co chodzi, bo mam jedno dziecko....a od 6 rano zdazylam wypic tylko kawe i to pol kubka a dopiero o 14 jadlam sucha bulke. Uwierz nie jestes sama.

Kwiateczek- prosze, skonczyl roczek i juz jaki kawaler .... do wziecia :) W tej kurteczce wyglada fajowo!

Do góry