reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

kasia- gratulki. Oczywiscie czekamy na fotki :) Tak cichutko siedzialas i tak sobie pomyslalam ze pewnie porodowke zaliczasz ;) Sami zrobili ci cesarke na zyczenie czy jak piszesz bylo to emergency ?????

Pinka- szczerze Ci powiem ze nigdy mi nie przyszlo przez mysl zeby zmienic kolor wlosow, a czemu pytasz ?

Paula- jak ty sie czujesz. Dochodzisz do siebie? I jak malutka ?

U nas tez niebo zachmurzone ze nawet przez okno sie wygladac nie chce i do tego deszczyk mzy :-( no i nudy na pudy beda :-(jak nic.

reklama
Kaska-poszalala:tak::tak::tak::tak::tak:
Gosia -a tak pytam bo widziała bym ci w takim kolorku jak nie blad:no: ale taki gołebi i delikatne refleksy czekoladowe ................tak mi jakos twoja buzia do tego koloru pasuje
jak znajde jakas fotke co ci pokaze o co mi chodzi

Kasia gratulacje tak myślałam że jestes w szpitalu bo sie nie odzywałas.No i czekamy na fotki.Początki są trudne,szczególnie jak sie ma juz jedno w domu ale po mału poukładasz wszystko sobie.
Pinka a nic szczególnego co tydzien cos innego tam robia.Ale w tym tyg to było tak chilli con carne,lasagne,marchewka na słodko,kalafior,grilowane klopsiki z sosem czosnkowym,ciasteczka i coś takiego vegetable cobbler.Wiec nic szczególnego ale zawsze to jakies zajecie.A przy okazji ja jakies nowe przepisy zdobede bo tez juz nie mam pomysłow co robić na obiady.
Edyta imprezka super no i dołaczam sie do tego co napisały dziewczyny.

Ja powoli przygotowuje sie do wyjazdu, za tydzień bede juz w Pl.
Szkoła wyrazila zgode na wagary wiec jestem z\adowolona.Moge spokojnie jechać.

DZIEKI DZIEWCZYNY:-)
Kasia gartuluje:tak::tak:to bedziemy praktycznie swietowac razem:-D:-D:-Dja rodzilam tego dnia rok temu:baffled:a raczej probowalam:confused:czekamy na fotki:tak::tak:buziki dla niuni no i Ciebie:-)a czemu emergency,mialas skurcze wczesne:confused:

[video=youtube;m2lfZNQi-N4]http://www.youtube.com/watch?v=m2lfZNQi-N4[/video]
[video=youtube;m2lfZNQi-N4]http://www.youtube.com/watch?v=m2lfZNQi-N4[/video]​

[video=youtube;GsUm4mzeR5M]http://www.youtube.com/watch?v=GsUm4mzeR5M[/video]
[video=youtube;GsUm4mzeR5M]http://www.youtube.com/watch?v=GsUm4mzeR5M[/video]​

a to stronki z moja mala myszka!!!:biggrin2::biggrin2::biggrin2: filmiki z porodowki i z domku...

dziekuje kochane mamusie... u nas calkiem ok... myszka rosnie i przybiera na wadze... juz ma 2900 kilo... wiec ok...
ja jeszcze nie moge chodzic i nic robic... jakos powoli daje sobie rade...
dziekuje ze wspaniale zyczenia i mile slowa...
nie mam za wiele czasu na forum... ale staram sie jak moge...:-):-):-)

kasia -- gratulacje... super.. ciesze sie razem z toba.. cudna wiadomosc.. duzo zdrowka..

Paula- mała jest cudna a na tym filmiku ze szpitala to az dreszcze mialam ehhhhh a jak ty sie czujesz juz lepiej czy jeszcze bardzo obolała?

reklama
Do góry