czesc dziewczyny, nareszcie mam piec minut wolnego,zeby sie odezwac
otoz w nocy 2/3maj obudzilam sie,bo cos mokro mi sie zrobilo
no i poszlam do lazienki a tam wody juz polaly sie giiiiiiiiiiiiigantycznym strumieniem i odszedl czop sluzowy od razu..pojechalismy do szpitala i juz zostalam,bo i tak mialam planowana cc wiec stwierdzili,ze nie trzeba czekac na skurcze....ale czekalismy i tak baaaaaaardzo dlugo,bo w szpitalu bylismy o ok 5 a cc mialam o 17
o 16:30 zaczely mi sie potworne skurcze wiec w czas sie wbili z cieciem bo jakby mnie przytrzymali dluzej to bym urodzila sama w koncu
no i tak oto o 17:50 juz moja truskawka byla z Nami.
jest cudowna,piekna,wspaniala i kochana!urodzila sie stworzona do spania i ssania mleczka
za pierwszym razem juz sie idealnie dossala i zadnego problemu z karmieniem nie miala
niestety okazalo sie,ze ma zwane tu 'CLEFT LIPS' czyli rozszczepienie wargi:-(ale to jest widczne w topniu minimalnym,praktycznie gdyby nie mala blizna mdzy ustami a noskiem to wogole by sladu nie bylo
oczywiscie zaraz skierowali nas do kliniki w londynie,ktora sie w tym specjalizuje i dzis tam bylismy wlasnie.malutka bedzie miala operacje 21lipca i sladu ma nie byc.widzielismy fotki dzieciaczkow,ktore wogole nie mialy wargi gornej i po operacji,w wieku 4lat,6lat,12lat,16lat i doroslym(Julcia tez bezie musiala chodzic i foty co iles lat robic)to nigdy bym w efekcie koncowym nie powiedzila,ze Ci ludzie nie mieli wargi!!!!!!bylismy w szoku!generalnie obejrzalo Ja dzis 5 chirurgow,ktozy razem beda to robili i stwierdzili,ze to tylko zabieg kosmetyczny i nic nie bedzie widac
strasznie sie o Nia boje,bo to takie malenstwo a juz jakies operacje kurde!ale mowie Wam,jest przekochana i slodka i straszliwy tulasek z Niej
Nika na poczatku byla zla na mnie,ze baby przynioslam i okropna dla mnie byla,a ja az chodzilam i plakalam po katach:-(ale juz sie przyzwyczaja powoli i teraz caly czas dba o malutka i jak dzis wychodzilismy to tylko pilnowala i przypominala Nam zeby Julci nie zapomniec przypadkiem
mam nadzieje,ze wkrotce znajde wiecej czasu na pisanie,ale narazie tylko Was na biezaco staram sie podczytywac